Witam. Mam takie pytanie odnośnie cyklu miesiączki. Cztery lata temu ( mialam wtedy 13 lat) zatrzymał mi się okres, zapewne przez to ze sie odchudzałam i trenowałam siatkówkę 4 godziny dziennie. Wiadomo jak przyszłam z treningu wieczorem byłam zrezygnowana, zmęczona i nawet nie chciało mi sie jeść. Ważyłam 62kg i zgubiłam 20 przy wzroście 17cm. No i popadłam w anoreksje. Przejde do sedna. Aktualnie od lat jest wszystko okej, odzywiam się normalnie, waże kg, nie chudne nie tyje, a miesiączki nadal nie ma od tych lat. Wszelkie badania m.in. HORMONALNE robiłam i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Ginekolog przepisał mi jakies tabletki hormonalne MIDIANA po ktorych przybierałam m.in na wadze, źle się czułam i mialam hustawki nastroju. Oczywiscie byłam taka głupia ze dopiero do ginekologa poszłam w wieku 16 lat. Tabletki antykoncepcyjne brałam tylko przez 4msc, ponieważ moj organizm nie przyjmował ich. Wszystko z hormonami mam w proządku wiec nie chciałam sie faszerować.
No i teraz zaczęłam bardziej nad tym mysleć, że nie mam miesiączki. Czy ja moge byc bezpłodna nie mając okresu od ok.4 lat ?

( Strasznie się martwię i prosze nie dołujcie mnie że trzeba było isc do ginekologa od razu bo ja o tym doskonale wiem i żaluje.
Martwię się. Proszę o odpowiedź