Dodaj do ulubionych

Dziwne objawy

27.12.13, 18:40
Hej. Sluchajcie dostalam dziwej dolegliwoci. Co chwile chce mi sie siusiu ale jak ide do toalety to praktyczni nie nie ma nic. Wskazywalo by to na zapalenie pecherza moczowego ale niepokoi mnie to, ze sa delikatne slady krwi i raz wylecial ze mnie skrzep, nie duzy ale to tak wyglada jak bym miala miec okres a jestem 5 dni po okresie. Nie wiem czy ma to wplyw ale z chlopakiem zmienilimy gumki i kochalismy sie zaraz po okresie. Wlasnie w tych gumkach uprawialismy sex i aby nie doszlo do otarc uzylisny zelu z durexa ale efekt byl taki, ze zel z gumka strasznie sie zagrzal i bylo bardzo nieprzyjemnie. Moze byc to konsekwencja tego incydentu? A i jestem na tabletkach anty (sylvie 20)
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Dziwne objawy 27.12.13, 21:07
      jak stosujesz tabletki antykoncepcyjne, to po co używacie gumek?
      chyba, że ani jedno, ani drugie nie jest siebie pewne nawzajem..
      a to co masz, to mogą być właśnie konsekwencje obtarcia gumką.
      • gsxrk7 Re: Dziwne objawy 27.12.13, 21:50
        Niby tabletki sa skuteczne ale nie do konca im ufam. Za mloda i za glupia jestem na zostanie mama i cholernie nie chciala bym zajsc w ciaze. Jak to sie mowi, przezorny zawsze ostrozny. A po drugie to byla pierwsza tabletka wiec ochrona nie jest jeszcze do konca "ualtywniona" ale i tak za kazdym razem uzywamu gumek ze wzgledu na to aby moj mial gdzie skonczyc a nie z braku zaufania do siebie
    • gsxrk7 Re: Dziwne objawy 29.12.13, 15:14
      Jutro idę do lekarza, jak byłam w aptece to farmaceutka powiedziała mi, ze potrzebne są mi antybiotyki, jako, że jest weekend cały czas jem żurawinę, pije soki żurawinowe albo wode z cytryną. Jeśli chodzi o antykoncepcję to tak jak już pisałam zabezpieczamy się tak nie przez to, że nie mamy do siebie zaufania bo ufamy sobie w 100% tylko po to aby nie zostać rodzicami. Oboje jesteśmy bardzo młodzi jeszcze i nie czujemy się na siłach by zostać mamą i tatą. Cieszę się, że moje postępowanie jest chwalone a nie tylko krytykowane. Staram się być odpowiedzialną osobą i mysleć nad tym co robię niż później płakać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka