Dodaj do ulubionych

boli!!! pomóżcie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 20:18
Mam wielki problem i już nie wiem jak mam sobie z nim poradzić. Może któraś z
was miała coś podobnego....
Odczuwam okropne pieczenie w trakcie stosunku,w okolicy wejscia do pochwy a
po stosunku jestem obrzęknięta i czuje sie jakbym była obtarta papierem
ściernym!!
Zeby od razu wyjasnic wszystkie wątpliwości:
-kiedyś było w porządku, ta sytuacja trwa z róznym nasileniem od roku
-w wielokrotnym badaniach nie ma grzybów, flora bakteryjna prawidlowa,
beztlenowców brak
-profilaktycznie biore citrosept i laktovaginal (kiedys były problemy)
-mąż tak samo przebadany, w porządku
-nie mam stresu przed niechcianą ciązą, wręcz chciałabym juz dzidzię, ale
jak??kiedy tak boli?
-próbowałam już lubrikantów- nic
-to nie jest żadne uczulenie na lateks, "bez" jest tak samo
-ogólnie jestem zdrowa
-lekarze twierdzą że nic mi nie jest, wszystko prawidłowo
-sama jestem O IRONIO!!! lekarzem i juz nie mam pomysłów co to może być???
Tylko mi sie juz żyć nie chce, czy tak bedzie zawsze?
W Was cała nadzieja.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: boli!!! pomóżcie 23.08.04, 20:58
      a jak ze sluzem? masz go? jesli nie kup w aptece nawilzacz, bezzapachowy,
      stosuje sie go przed stosunkiem.
      • Gość: krysia Re: boli!!! pomóżcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 21:00
        uzywałam nawilżaczy (lubrikantów) i nic.....
        aha! posiew moczu też był, ok-jałowy
        • Gość: lalka Re: boli!!! pomóżcie IP: *.icpnet.pl 23.08.04, 21:46
          twoj opis wskazuje mi na za male ilosci wydzielania sluzu. albo to przez
          tabletki anty, albo za male podniecenie, albo rozregulowanie wewnetrzne. moze
          sprobuj zwyklej olwiki dla dzieci bambino...

i daj znacsmile
          • Gość: krysia Re: boli!!! pomóżcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 23:02
            tabletki odstawiłam 4 miesiace temu, jak już mówiłam nawet jak uzywam zelu
            nawilżajacego to wejście pochwy jest bb.bolesne a "po" wszystko boli.
            Mam takie wrażenie że błona śluzowa nie toleruje żadnego tarcia, najmniejszych
            urazów.
            Naprwdę mam wielką ochote na sexik z mężemsad(((
            • Gość: dziewcze Re: boli!!! pomóżcie IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:08
              hm... mam podobnie ... moze po prostu macie intensywne stosunki i to powoduje
              ze "po" wszystko boli i piecze (tak jakby byly otarcia) ja tak mam kiedy
              kochamy sie intensywnie (czyli prawie zawsze wink) na szczescie to pieczenie u
              mnie utrzymuje sie do 2 godzin po a potem to juz jest ok wink)))
              • Gość: krysia Re: boli!!! pomóżcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 22:13
                też tak myslałam, ale mnie boli juz przy pierwszym wprowadzeniu członka, nawet
                jeśli od kilku dni nie kochaliśmy się.
                smarujesz czymś żeby to pieczenie ustapiło?
    • Gość: Gocha Re: boli!!! pomóżcie IP: *.chello.pl 25.08.04, 06:49
      Miałam to samo, bolało jak jasna cholera nawet przy użyciu żelu nawilżającego sad
      Jako ostatnią deskę ratunku zastosowaliśmy dopochwowe globulki antykoncepcyjne,
      tylko tak na poślizg wink
      Pienią się jak diabli ale warto użyć przy "pierwszym" od dłuższego czasu
      stosunku.
      Naprawdę nic nie boli może czuje się delikatne ciepło ale nie pieczenie!!!
    • magdulka26 Re: boli!!! pomóżcie 25.08.04, 12:58
      Mnie raz tak bolało ,w niedzielę,wziełam sobie plyn do hig.intymniej i się
      przemyłam .Nic mnie nie bolało na drugi dzień.Mozecie sobie sprawdzić ,może i
      wam pomoże.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
    • starlette Re: boli!!! pomóżcie 25.08.04, 13:48
      Czy nie przeszłaś kiedyś zakażenia opryszczką narządów rodnych (HSV) bądż HPV
      ( kłykciny)? To są infekcje wirusowe których zwykłe posiewy nie wykrywają.
      • Gość: starlette Re: boli!!! pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 30.08.04, 09:37
        Krysiu, ponieważ nie odpowiadasz na moje pytanie rozumiem że nie, a
        przynajmniej nic ci o tym nie wiadomo. Kłykciny mogą być prawie niewidoczne dla
        oka, bądż po prostu ignorowane przez lekarza, a to może byc przyczyna,
        zwłaszcza jeśli wyeliminowane wszystkie inne.
        • Gość: krysia Re: boli!!! pomóżcie IP: 212.244.51.* 30.08.04, 13:15
          to nie kłykciny, byłam u ginki i pytałam pod tym kątem po twoim poście..dzieki
          bogu! aha! dała mi dobrą radę. zamiast żelu nawilżającego stosować na poczatek
          Lignokaine w żelu, (znieczulajaca).tak na początek, żeby psychicznie przmóc
          strach. Narazie jest oki.
          Bardzo wam dziekuje. Może w końcu bedzie dzidzia!!!
          powiedziała mi cos jeszcze ale wolę o tym nie mysleć: sa kobiety uczulone na
          spermę swojego męża(co za okropność)
          pozdrawiam juz w lepszym humorze.K
          • Gość: starlette Re: boli!!! pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 30.08.04, 16:18
            Krysiu, żel znieczulający to tylko półśrodek, coś jednak jest nie tak skoro
            wcześniej nie bolało. Czy twoja lekarka zasugerowała chociaż co to może być?
            Na pewno nie jest to uczulenie na spermę, przeciez boli cie zanim dojdzie do
            wytrysku. Jak chcesz to napisz do mnie na priv., mam podobne doświadczenia.
    • gothicca Re: boli!!! pomóżcie 28.08.04, 23:16
      moze zrezygnuj z lactovaginalu i sprobujcie-to tez moze miec wplyw.iedys
      czytalam o mezczyznie uczulonym na jakis skladnik plynu do higieny intymnej dla
      kobiet-sex z zona uzywajaca tego plynu powodowal swiad pieczenie i opuchlizne-
      moze w Twoim wypadku jest tak samo?tzn moze jestes uczulona na jakis skladnik
      tego czym myje swoje miejsca intymnie Twoj maz?trzymaj sie
    • Gość: krysia Re: boli!!! pomóżcie IP: 212.244.51.* 30.08.04, 13:16
      .
    • enya26 Re: boli!!! pomóżcie 31.08.04, 22:15
      Spróbój pimafucort!!!Na receptę,ale gin w takim ptzypadku powinien Ci
      przepisać.Mi to tylko pomaga,jak nie stosyje to o sexie moge zaopomniec....A
      dzidzi tez nie szkodzi,bo ja jestm w ciży w 9 tyg..
      Mój poprzedni gin twierdził,ze takie odparzenia biora się z notorycznego
      zakładania nogi na nogę,czy spania z podkurczonymi nogami...Zwróc uwagę,czy tak
      właśnie nie jest u Ciebie...
      • Gość: starlette Re: boli!!! pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 01.09.04, 09:52
        Naprawdę wierzysz ze twój problem z seksem wynika z zakładania nogi na nogę?
      • honeybeam Re: boli!!! pomóżcie 01.09.04, 09:54
        www.insomnia.pl/temat152979/
        Krysiu, zwróć uwagę przede wszystkim na hasło "pochwica". Jeśli wyeliminowałaś
        choróbska jako przyczynę Twoich problemów, to może być właśnie to. Pomocy
        udzieli Ci w takim wypadku seksuolog.

Pozdrawiam smile
    • Gość: joanna30 Re: boli!!! pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:48
      Hej, mam ten sam problem. W moim przypadku pieczenie występuje na jakies 10 dni
      przed @. Mialam klyciny co prawda, ale dawno wyleczone, lekarz jednak twierdzi
      że leczenie Condyliną pogorszylo moja śluzowke. Zalecil mi stosowanie
      Pimafucortu po stosunku, ale i tak zanim zacznie dzialac to troche mija, poza
      tym co to za przyjemnosc zaraz biec do lazienki by zastosowac krem. Staramy sie
      o dziecko i wbrew temu co ktoras dziwczyna napisala wczesniej, moj lekarz
      twierdzi że ten krem nie powinno sie stosowac w czasie ciazy, a co do
      lignocainy to ona sie wchlania do organizmu, wiec tez nie jest wskazana. Jak na
      razie nie udalo mi sie nic sensownego wymyslec co by mi pomoglo, ale moze
      znajdzie sie tu jakas dziewczyna co soebie z tym poradzila.
      • Gość: starlette Re: boli!!! pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 01.09.04, 19:09
        Trzeba sobie też zdawac sprawe że Pimafucort zawiera steryd, nie można go wciąż
        stosować. Z resztą Pimafucort to dla mnie taki lek który się przepisuje kiedy
        nie wiadomo co przepisać, a nuż pomoże.
        • Gość: krysia Re: boli!!! pomóżcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 22:32
          zgadzam się co do pimafucortu. jak już pisałam sama jestem lekarką, choć młodą
          i mało doświadczoną ale wiem napewno,że nie mozna go stosować ciągle, no i w
          ciąży też. Aha! nikt o tym nie mówi, ale jak juz nie wiadomo co dac na sluzówki
          to przpisuje się pimafucort....smutne ale prawdziwe.
        • Gość: krysia Re: boli!!! pomóżcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 22:36
          do starlette: jak mam się z tobą skonaktować? chętnie bym pogadała na priv.
          • Gość: starlette Re: boli!!! pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 02.09.04, 00:20
            pisz na adres gazety: starlette@gazeta.pl
    • Gość: ja Re: boli!!! pomóżcie IP: *.media4.pl 02.09.04, 07:10
      kolezanka tez tak ma, moze tylko raz dziennie i to nie za czesto...lekarz
      powiedział ze maa bardzo delikatne "wnetrze" cos porównujac co oka, czy błon w
      oku...sa po prostu b delikatne i kazdetarcie powoduje ból -> podobno taki urok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka