Dodaj do ulubionych

profil twarzy

26.08.04, 01:16
Ja wygladam zupelnie inaczej z profilu niz z przodu znacznie brzydziej nie
podoba mi sie moj profil twarzy ! Od jakiegos czasu zwracam uwage na inne
dziewczyny i maja takie ladne profile pasujace do wygladu przodu . Jesli
chodzi o mnie mam ladna buzie ale brzydki profil , wiem ten post moze troche
dziwny ale chcialam sie dowiedziec jak jest u was zwracacie na to uwage?
Obserwuj wątek
    • Gość: kejt Re: profil twarzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 09:41
      Jak sie ma długi nos to sie z profilu wyglada żle. Sama mysłałam zeby skoczyc
      do POlanicy i zrobic sobie ładny nos. Znam kilka osob po udanej operacji nosa-
      nie do porównania, o niebo lepiej. Ale po udanej...bo niektórym to takie "nosy"
      robia za az strach.
      Grazyna Wolszczak ma ładnie zrobiony nos, jak i mnóstwo polskich aktorek...
    • Gość: Dalila Re: profil twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:46
      Zastosuj metodę wielu gwiazd showbusinessu sprzed epoki operacji plastycznych -
      odwracaj się do rozmówcy (i fotografa) ładniejszą stronąsmile. A tak poważnie, to
      problem Ci minie z wiekiem, jeśli jesteś nastolatką. Jeśli natomiast nie
      jesteś, to popracuj nad problemem od "środka", czyli od głowy, bo tam on tkwi.
      Nie w tym, czy jesteś ładna z profilu, tylko w tym, jak się postrzegasz, oraz
      jak myślisz, że postrzegają Cię inni. Przepracowanie tego w głowie z czasem
      załatwi sprawę na stałe. Ale jeśli jesteś leniwa i chcesz na skróty, to już
      tylko operacja plastyczna (lub choćby zmiana fryzury - dobry fryzjer w tym
      zakresie może zrobić cudasmile, ale nie licz, że samoocena Ci się od tego na stałe
      podniesie.
    • hippophae Re: profil twarzy 26.08.04, 10:53
      Jest coś takiego, że zazwyczaj widzi się swoja twarz z przodu (chyba że na
      zdjęciach), pamiętam jak pierwszy raz przyjrzałam się swojemu profilowi (2
      lustra) i nie mogłam się pogodzić z tym, że tak wyglądam, zupełnie inaczej,
      trójkątny nos, wypukłe czoło.... okropnie!
      Myślę sobie, że inni ludzie patrzą na nas z różnych stron i jestem pewna, że
      nie dostrzegają drastycznej różnicy w wyglądzie.wink
      Pozdrawiam.
      H.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka