Gość: haniku IP: *.lan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:01 Czy wiecie gdzie w Poznaniu można wykonać zabieg usunięcia nadżerki za pomocą lasera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haniku Re: Laser w Poznaniu IP: *.lan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:21 Ponownie proszę o pomoc w powyższym temacie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniku Re: Laser w Poznaniu IP: *.lan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:25 ponownie w tej samej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniku Re: Laser w Poznaniu IP: *.lan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:45 ciagle to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom Re: Laser w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 07.09.04, 11:34 ja jestem z poznania!!!!przeciez laserowo usuwaja w prawie co 2 drugim gabinecie ginekolog. moge ci polecic? prywatnie. bo tez sie waham czy usuwac......jedni mowia ze tak, inni ze nie, ze przed ciaza nie, szukam caly czas dobrego, fachowego gin. w poznaniu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniku Re: Laser w Poznaniu IP: *.lan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:14 Dziękuję za "odzew" Zdecydowanie usunąć! Mój ginekolog też twierdził, że nadżerka jest maleńka, że jeszcze nie rodziłam i tak dalej, aż nie mając stanów zapalnych nabawiłam się IIIa stopnia cytologii. Ja także słyszałam argument: Pani jeszcze nie rodziła! Mam 32 lata i w ciągu najbliższego roku nie planuje dziecka! Aktualnie przebywam w Gorzowie, a tu nigdzie nie ma lasera! Szczyt mozliwości to wymrażanie ( zabieg trzeba powtarzać- u mojej kuzynki 2 razy), wypalanie ( pozostają zrosty), chemiczne złuszczanie ( powtórki nawet do 6 razy!) Znajomy lekarz powiedział, że laser jest najlepszy! Obawiam się, że laser w gabinecie ginekologicznym to rzadkość! Nie wszyscy mogą go uzywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniku Re: Laser w Poznaniu IP: *.lan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:15 MOŻESZ MI POLECIĆ!!!!!! CHĘTNIE SKORZYSTAM DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś