Dodaj do ulubionych

Harmonet i Evra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:10
mam zamiar dopiero rozpocząć współżycie i zastanawiam się nad antykoncepcją.
Moja ginekolog dała mi broszurki o różnych środkach, zainteresowały mnie
szczególnie Harmonet i Evra. czy mogłybyście mi napisać coś o tym lekach? czy
są skuteczne, jak jest z tymi skutkami ubocznymi?
Obserwuj wątek
    • Gość: lalamido Re: Harmonet i Evra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:16
      pierwsze slysze zeby harmonet byl stosowany dla dziewczyn rozpoczynajacych
      wspolzycie a plastry sa raczej dla kobiet dojrzalych
      moze jednak panna wybierze cos w porozumieniu z lekarzem a nie dlatego ze w
      ulotce jest fajnie napisane
      • Gość: Myszko Re: Harmonet i Evra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:47
        słuchaj no, skarbie, zanim zaczniesz mnie obrażać stul pysk i przyjmij na
        wiadomości że te leki poleciła mi ginekolog
    • Gość: Myszka Re: Harmonet i Evra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:20
      czy może mi ktoś POWAŻNIE odpowiedzieć?
      • zalotnica Re: a ile panna lat...? 10.09.04, 23:39
        Gość portalu: Myszka napisał(a):

>słuchaj no, skarbie, zanim zaczniesz mnie obrażać stul pysk i przyjmij na
        >wiadomości że te leki poleciła mi ginekolog

po takim wstepie dziwilabym sie aby ktos Co odpowiedzial...
        • Gość: Myszka Re: a ile panna lat...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:25
          to nie był wstęp tylko riposta, nie trawię ludzi którzy uważają że pozjadali
          wszystkie rozumy i wiedzą o mnie więcej niż ja sama. niech najpierw czytają co
          piszę a potem komentują bo koleś najwyraźniej nie zapoznał sie zbyt dokładnie z
          tematem mojego posta
          • Gość: Myszka Re: a ile panna lat...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:25
            a lat 20, nie, nie 13 jak zapewne uważasz bo z twojego tonu tak wynika
    • Gość: oj oj :) Re: Harmonet i Evra IP: *.autocom.pl 12.09.04, 00:02
      Kobitki...

ja cos napisze smile
      z tego co wiem Evra jest bardzo dobrym srodkiem antykoncepcyjnym dla mlodych dziewczyn glownie dlatego ze nie posiada wysokich dawek hormonow i sa lepiej tolerowane przez mlode organizmy.... wiec nie wiem co to za tekst o tym "evra dla kobiet dojrzalych" uncertain
      ja sobie przyklejam plasterki.. na poczatku bardzo sie denerwowalam ze moge go przez przypadek zerwac itp ale po jakims czasie watpliwosci i strach ustapily. Jestem bardzo zadowolona i odpowiada mi w 100% ten srodek antykoncepcji.. ale jak wiemy to jest tak bardzo indywidualne ze ... smile

aha.. i jak ktos ci powie ze mozesz w ciagy miesiaca zurzyc nawet 10 plastrow to to jest wielka glupota smile tak tylko pisze poniewaz juz slyszalam takie wypowiedzi niejednokrotnie

pozdrawiam smile
      • Gość: MaN!uRkA Zażywam Harmonet!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:31
        Zażywam Harmonet 3 miesiące zajebiście się po nich czuje i co najważniejsze
        działają winkJestem młodą dziewczyną i są to moje pierwsze tabletki
        antykoncepcyjne - osobiście je polecam bo nie przytyłam, okres mam 3 dni i co
        najważniejsze przy okresie wcale wogóle nie mam buli.Przez pierwszy miesiąc
        zażywania miałam krwawienia ale ginekolog mi powiedziała żebym się nie martwiła
        bo niektóre kobiety mają takie skutki uboczne i nie mają wpływu na działanie
        antykoncepcyjne i że przy 2 opakowaniu też mogą wystąpić i wystąpiły ale przez
        kilka dni.Teraz jest wszystko ok bo się wszystko wyregulowało!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka