23.03.15, 21:06
Dzisiaj zauważyłam, że na rękach i podbrzuszu mam wyspkę. Zmiany wyglądają jak ugryzienia komara i nie swędzą. Nie mam też żadnych innych objawów. Co to może być i ile dać temu czasu na zniknięcie zanim pójdę do lekarza? Możliwe ze to jakieś zarazliwe badziewie, którym zaraze dziecko a ono będzie to przechodzić gorzej? Kurde, nigdy nic takiego nie miałam, uczulona tez na nic nie jestem.
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Wyspka 23.03.15, 21:23
      "uczulona tez na nic nie jestem" nikt nie może tak powiedzieć bo objawy alergii mogą wyjść w każdym wieku, połykałabym wapno i tyle, jak za jakiś czas nie przedzie do lekarza.
      • kjut Re: Wyspka 23.03.15, 21:28
        Ale czy tak wygląda wysypka związana z alergią?
        • lidek0 Re: Wyspka 24.03.15, 06:34
          trudno stwierdzić, bo nic nie widzę, ale wysypki alergiczne bywają różne, poza tym skoro masz wątpliwości czemu od razu nie pójdziesz do lekarza?
          • kjut Re: Wyspka 24.03.15, 08:58
            Dlatego, ze nie jestem zwolenniczką biegania do lekarza z pierdołami. Do lekarza chodzę, gdy dolega mi coś z czym sobie nie mogę poradzic sama. Póki co to tylko wysypka, nie boli, nie swędzi, nie mam gorączki, nie czuje się gorzej. Myślę, ze jak poczekam kilka dni na rozwój sytuacji to zagrozenia zycia z tego nie bedzie a moze się problem rozwiąze. Na forum pytam z ciekawosci, bo moze ktos cos po prostu wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka