dena2 17.09.04, 12:00 Czy jest możliwe, aby dwa testy ciążowe w 6 i 8 tygodniu po potencjlnym zapłodnieniu dały wynik negatywny mimo ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: Wiarygodność testów ciążowych. 17.09.04, 12:57 A jesteś pewna że jesteś w ciąży ?Jesli tak to są takie wyjątki że test pomimo ciąży wykarze jej brak. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bananarama Re: Wiarygodność testów ciążowych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:14 2 testy ciazowe powyzej 3 tg ciazy oznaczaja ze absolutnie ciazy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
dena2 Re: Wiarygodność testów ciążowych. 17.09.04, 20:33 Uspokoiłyście histeryczkę Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Wiarygodność testów ciążowych. 18.09.04, 18:07 i tez myślałam w koncu ze sobie uroiłam. Ale to moje "urojenie" ma już 3 lata. Jersli sie ma niski poziom hormonów to test czasem moze ciazy nie wykazac, rzekł potem moj ginekolog. Zrób sobie test z krwi , pokazuje na 100% po 72 godz od zapłodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Wiarygodność testów ciążowych. 18.09.04, 18:05 Tak. Ja byłam w 6 tygodniu ciązy, zrobiłam 5 testów "aptekowych" i wszystkie wyszły ujemnie. Poszłam wiec prywatnie zrobic test do labolatorium z moczu i tez wyszedł ujemnie. Dopiero poziom beta hcg we krwi wykazał ciąze z koncem szostego tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
dena2 Re: Wiarygodność testów ciążowych. 18.09.04, 19:12 To mnie zmartwiłaś. Chociaż... w ósmym to by jednak wykazał chyba. No nic, robię na wszelki wypadek z krwi, choć mam nadzieję, ze to jednak urojenia... Odpowiedz Link Zgłoś