Gość: Amika(18) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:28 uzywalyscie tego zelu?slyszalam ze jest on na recepte,ale z jakie powodu sie go przepisuje?czy on powieksza biust,czy sluzy do czegos innego? dzieki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hippophae Re: żel estreva,a biust 18.09.04, 12:26 Przez chwilę szukałam informacji w necie i znalazłam wyczytałam tylko tyle, że to ma związek z hormonalną terapią zastępczą i absolutnie nie powinno sie go stosować na piersi, ryzyko nowotworów itp. Jak widać na rozmaitych forach wiele kobiet przedkłada urodę nad zdrowie. Z drugiej strony mni też kusi łatwy sposób na większe piersi... Nie wiem czy działa, bo jakoś mało kto się chwali efektami. H. Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: żel estreva,a biust 18.09.04, 12:36 zapomniałam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16552H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: żel estreva,a biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:36 moja kolezanka stosowala, dostala bez recepty. bardzo zadowolona,ale powiedziala ze trzeba bardzo krotko stosowac Odpowiedz Link Zgłoś