Gość: Zuza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:41 pomóżcie mi prosze i odpowiedzcie czy Nystatynę dostanę bez recepty? mam jakieś zapalenie a nie chcę tracić teraz na lekarza, co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andaluzja Re: Nystatyna IP: 65.172.193.* 12.10.04, 09:44 Z tego, co pamiętam, niestety na receptę. Chyba, że uda Ci się wyprosić w jakiejś prywatnej aptece. Jesteś pewna, że chcesz eksperymentować sama? Nystatyna nie jest dobra na wszystkie rodzaje zapaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona32 Re: Nystatyna IP: 62.233.176.* 12.10.04, 11:55 A jakie masz zapalenie,ze potrzebujesz nystatyny?Masz grzybice?Jesli leczysz sie sama np. antybiotykiem,to mozesz sobie kupic ,jako oslonkę Lactacyd. Nystatyna niestety jest na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Nystatyna IP: *.weco.com.pl 12.10.04, 16:32 Zuza, A jakie masz zapalenie, Nystatyna jest stosowana przez lekarzy na stany grzybiczne, ale w wielu wypadkach okazuje się nie skuteczna. Spróbuj probiotyków (dobroczynnych bakterii acidophilus AC-Zymes)), kapsułkowanego czosnku, Virago. To wsyzstko dostaniesz bez recepty w salonie Calivita. ja stosuje te preparaty i cieszę się dobrym zdrowiem, choć musiałam o t9o zawalczyć. Było kiepsko. Pozdrawiam isiapalacz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś