Dodaj do ulubionych

GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? PILNE!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:14
Szukam dobrego gin. -chirurga w Krakowie, na razie mam tylko namiar na dr
Mamak -Baługę. Czułabym się pewniej mając coś więcej w zapasie. Jakie macie
doświadczenia w tej materii? Byłam na wątku o najlepszych gin. w Krakowie ale
dziewczyny pisały tam głównie o ciążach.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 22.10.04, 13:52
      Szpital przy Ujastku - dok. Juszczyk
    • Gość: gość Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 22.10.04, 15:05
      W Niepołomicach może??? Nie wiem!
    • alicjaczar Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P 24.10.04, 11:51
      dr Czajkowski-pracuje w Żeromskim, prywatnie na Ruczaju i w Hucie na os
      oświecenia.
    • Gość: agrafka11 Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:29
      Dzięki Alicjo ! a masz na niego jakieś namiary - gdzie przyjmuje, kiedy i
      przede wszystkim co decyduje o tym, że go polecasz?
      • Gość: maraaa Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.plusgsm.pl 24.10.04, 18:10
        Polecam dra Kostyka, jest świetnym fachowcem!; przyjmuje prywatnie na ul.
        Starowiślnej.
        • Gość: gość Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 24.10.04, 19:31
          No właśnie. To głównie o niego mi chodziło z tymi Niepołomicami. Nie byłam tylko
          pewna, czy nadal tnie, bo kiedyś i owszem, i to z doskonałym skutkiem (widziałam
          efekty). Możesz spróbować - wprawdzie zabieg pełnopłatny, ale za to oszczędzisz
          na 'napiwkach'...
    • Gość: Dla Agrafki:))) Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 26.10.04, 10:43
      Poleciła mi Go koleżanka, która miała u niego zabieg operacyjny...
      Wiem, że jest dobrym klinicystom..
      Gdy sama poszłam do niego, dokładnie mnie zbadał, wypytał o szczególy-które
      powienien-a o które nigdy sie lekarze nie pytali.
      Mnie chodziło min. o piguły...Pytał o MAMOGRAFIE, ZYLAKI, KAZAŁ ZROBIĆ NAJPIERW
      POZIOM HORMONÓW.
      Dla mnie to jest poziom odpowiedzialności za pacjentke.
      Słyszałam tez obiegowe-pochlebne o nim opinie,
      pozdrawiam
      Alicja
      Aha...namiary na niego to znam nie na NFZ tylko-NIESTETY- prywatnie..sad((
    • Gość: Alicja Czarodziejk Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 26.10.04, 10:44
      Post powyższy ode mnie
      Alicjasmile)
    • epior Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P 26.10.04, 21:01
      z tego co wiem to świetna jest klinika SPES (chyba)na Królowej Jadwigi i dr
      Bałasz. Moja koleżanka miała do zrobienia parę zabiegów i operację i jest
      Bałaszem zachwycona
    • Gość: mag Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.uwoj.krakow.pl 28.10.04, 15:11
      Polecam Juszczyka, szpital Ujastek, prywatny, ale operację miałam z refundacją
      NFZ.
      Juszczyk jest świetnym lekarzem, wyciagnał mnie z poważnych problemów, które
      miałam dzięki konowałowi, który brał ciężką kasęsad
      www.ujastek.com.pl
    • Gość: Aneta Re: GDZIE W KRAKOWIE OPERACJA GINEKOLOGICZNA? P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:21
      Wprawdzie nie pamiętam nazwiska tego lekarza ale mogę zdobyć. Moja siostra
      wycinała u niego rok temu (prywatnie) guzki z piersi. Miała wtedy 17,5 lat i
      nawet śladu nie ma. Jeśli chciałabyś namiar na niego daj znać mój mail
      anetaa@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka