gosiaczek23 27.02.20, 20:57 Witam czy ktoś może wie vo to jest i czy jest to groźne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonecznisia Re: Plamka w okolicy brzucha 20.03.20, 18:16 Mam coś podobnego. Pojawiła mi się taka najpierw na udzie. Różowa, sucha, nie swędzi. Jakoś dwa dni później odkryłam wiele mniejszych na niemal całym tułowiu. Również różowe, suche i nie swędzą. Zastanawiam się co to jest i czy powinnam dobijać się do lekarza, czy może to jakaś alergia czy coś takiego. Nie zauważyłam żadnych innych objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacperka40 Re: Plamka w okolicy brzucha 21.03.20, 23:52 U mojego syna podobnie wyglądały plamki przy lupieżu różowym gilberta, na początku pojawiła się jedna plamka na udzie a po 2, 3 tygodniach zaczęło mu wysypywać na całym ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacperka40 Re: Plamka w okolicy brzucha 21.03.20, 23:54 Na początku lekko swędziało jak plamek było mało później jak był bardziej obsypany to już drapał się niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_batalia Re: Plamka w okolicy brzucha 22.04.22, 15:14 Mam podobną plamkę w tej okolicy.Czy udało ci się znaleźć jej przyczynę?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś