moboj 01.11.04, 12:03 własnie szukam dla siebie odpowiedniej lekarki (w grę wchodzi tylko kobieta lekarz) we Wrocławiu. w grę wchodzi albo p. Dobryszycka albo marta Górecka - balcerek z medi-conceptu. proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaart Re: Ewa Dobryszycka 01.11.04, 12:17 Kiedyś chodziłam do Dobroszyckiej, przyjmowała na pl. Grunwaldzkim - była bardzo miła i delikatna, stwiedziła u mnie ciążę Według mnie udzielała zbyt skąpych informacji. Generalnie - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
havena Re: Ewa Dobryszycka 02.11.04, 12:29 A mozna wiedziec dlaczego wlasnie kobieta? Wg mnie mezczyzni sa o niebo delikatniejsi. Pozdrawiam, Havena Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Ewa Dobryszycka 02.11.04, 16:48 a cóż to za generalizowanie? nie zwykłam w ten sposób oceniać ludzi. od zawsze chodze do ginekologów kobiet i nigdy nie trafiłam na niedelikatną, a wręcz przeciwnie, więc uprzedzeń nie mam. a do facetów ginekologów nie chodzę, bo zwyczajnie jakoś nie mam ochoty rozbierac się przed obcym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia102 Re: Ewa Dobryszycka 05.11.04, 11:31 Polecam Dr Dobryszycką. Trafiłam do niej w czasie ciąży też z polecenia, Wciąz do niej chodzę, właśnie wczoraj byłam. Może jest nieco za spokajna, ale miła i zajeła się mną należycie w szpitalu gdy rodziłam pół roku temu. Jak wolisz rozgadane lekarki to nie trafiłaś dobrze. Jak masz jakieś pytania to pytaj. Aga Odpowiedz Link Zgłoś