Gość: natalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 08:40 Cz ktos ma tą przypadłość...? Moze wiecie od czego to moze pochodzic? jak dla mnie to bardzo klopotliwa sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleswava Re: przykry zapach z ust... 11.11.04, 10:15 Cześć, czy temu kłopotliwemu zjawisku towarzyszą bóle brzucha? Jeśli tak, to przyczyna najprawdopodobniej leży w żołądku. Radziłabym ci udać się do lekarza, odważnie powiedzieć co i jak i poprosić o skierowanie na odpowiednie badania. Zwróć też uwagę na swoją dietę.Dobrze byłoby żebyś ograniczyła spożycie potraw smażonych, tłustych i w ogóle ciężkostrawnych. Z tego co słyszałam, sposób odżywiania się odgrywa w takich kłopotliwych przypadkach sporą rolę. Ale dobrze byłoby się zbadać. Jeśli to nie żołądek to może być jakiś popsuty ząb, czy jakiś stan zapalny w jamie ustnej. Odwiedź dentystę, i staraj się jak najczęściej używać nici dentystycznej i szorować język szczoteczką do zębów - tak często rozwijaja się bakterie.Mam nadzieję, że pomogą ci te rady. Tylko nie wpadaj w panikę. Po prostu odważnie poszukaj przyczyny.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vula Vula Re: przykry zapach z ust... IP: *.tg / *.tg-evenwood.co.uk 11.11.04, 12:02 A moze stany zapalne zatok??????? Odpowiedz Link Zgłoś