Dodaj do ulubionych

co mi dolega

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:56
witam dziewczynysmile
wiem że musze się wybrac do ginekologa i zrobią to, ale może wcześnije uda m się dowiedzieć co mi jest
jakiś czas temu zaczełam odczuwać swędzenie wokół pochwy, nie szlam do ginekologa bo kiedyś już coś takiego złapałam na wyjeździe i po jakimś czasie ustąpiło.

ale jakiś czas temu gdy brałam prysznic odkryła że moje wejście do pochwy jest białe, strasznie się przestraszyłam. Jest tam jakby jakiś śluz, ale nie jest to śluz bo nie moge tego eytrzeć. Co to może być??
czy ktoraś miała taki problem, jak wyglądało leczenie??

pozdrawaim mikaaa
Obserwuj wątek
    • Gość: kalinosia Re: co mi dolega IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:04
      pewnie grzybica, musisz iść do lekarza, bo grzybicy porządnie nie wyleczysz
      środkami bez recepty! Wtedy pewnie też miałaś grzyba, szkoda ze zaniedbałaś.
    • monika_5 Re: co mi dolega 15.11.04, 13:11
      jeśli wygląda jak grudki sera to grzybica
      • Gość: mikaaa Re: co mi dolega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:14
        to wygląda jak śluz, białe, gęsty śluz
    • Gość: julka Re: co mi dolega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:31
      mne tez sie wydaje ze grzybica. wiec radze Ci jak najszybciej isc do lekarza!!
      koniecznie. zycze powroctu do zdrowia!! smile
      • Gość: kalinosia Re: co mi dolega IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:29
        a do czasu wizyty u gina polecam Ci podmywanie się płynem ginekologicznym
        Lactacyd Femina (w aptece za ok.18 zł), który rewelacyjnie łagodzi świąd i
        pieczenie oraz przywraca prawidłowe pH (płyn ma pH 3,5 i zawiera kwas mlekowy)
        oraz dopochwowo np. globulki propolisowe (o ile nie masz uczulenia na propolis)-
        zdrówka życzę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka