Dodaj do ulubionych

Wrocław - ginekolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:49
Proszę o podanie ( w miarę możliwości ) adresów i nr telefonów prywatnie
przyjmujących lekarzy ginekologów pracującujących na Akademii Medycznej we
Wrocławiu. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: dona Re: Wrocław - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:24
      a może jednak ktoś napisze
    • Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 08:12
      moge podać Ci nazwiska a telefony i adresy znajdziesz w książce tel.DR
      Śliż,Korzeniowski,Blok,Nowak,Gabryś,Kazimierczak,Sozański,...
      • Gość: dona Re: Wrocław - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 16:49
        dzięki bardzo, pozdrawiam
        • Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 22:37
          pracowałam tam przez jakiś czas,więc jak masz jakieś pytania to służę
          pomocą.POZDRAWIAM!
          • Gość: barbara Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.mm.pl 24.11.04, 23:47
            Czy mogę zapytać? Dr Andrzej Popiela.
          • Gość: dona Re: Wrocław - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:27
            Alu proszę napisz, który z lekarzy jest dobry, u którego warto leczyć się
            prywatnie, i prosze podaj namiary gdzie przyjmuje i nr tel.
            z góry dzięki
            pozdrawiam
            • Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.04, 20:51
              to zależy w czym leży problem? ciąża, ginekologia? i dlaczego akurat ma to być
              lekarz z klinik?
              • Gość: barbara Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.mm.pl 26.11.04, 21:14
                Alu! proszę odpowiedz czy znasz dr Popielę i czy polecasz go na takiego
                ginekologa do prowadzenia ciąży?
                Dziękuję
                • Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 14:03
                  sory,że odpisuję tak na raty ale praca...myśli,że powinnaś być z niego
                  zadowolona.
              • Gość: dona Re: Wrocław - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:33
                Alu chodzi o ginekologie tak sobie to wymyśliłam, że jak lekarz z kliniki to
                dobry i jest od razu dostęp do dobrego szpitala.
                Mam problemy z zajściem w ciążę i szukam dobrego ginekologa.
                pozdrawiam
                • Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 22:03
                  w takim razie mogę podać ci namiary na chyba najlepszego specjalistę od
                  leczenia i diagnostyki niepłodności.dr Polak .www.polak.med.pl.wejdz też na
                  stronę www.nasz-bocian.pl.jak masz jeszcze jakieś pytania to chętnie pomogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka