Gość: dona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:49 Proszę o podanie ( w miarę możliwości ) adresów i nr telefonów prywatnie przyjmujących lekarzy ginekologów pracującujących na Akademii Medycznej we Wrocławiu. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dona Re: Wrocław - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:24 a może jednak ktoś napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 08:12 moge podać Ci nazwiska a telefony i adresy znajdziesz w książce tel.DR Śliż,Korzeniowski,Blok,Nowak,Gabryś,Kazimierczak,Sozański,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Wrocław - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 16:49 dzięki bardzo, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 22:37 pracowałam tam przez jakiś czas,więc jak masz jakieś pytania to służę pomocą.POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.mm.pl 24.11.04, 23:47 Czy mogę zapytać? Dr Andrzej Popiela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Wrocław - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:27 Alu proszę napisz, który z lekarzy jest dobry, u którego warto leczyć się prywatnie, i prosze podaj namiary gdzie przyjmuje i nr tel. z góry dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.04, 20:51 to zależy w czym leży problem? ciąża, ginekologia? i dlaczego akurat ma to być lekarz z klinik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.mm.pl 26.11.04, 21:14 Alu! proszę odpowiedz czy znasz dr Popielę i czy polecasz go na takiego ginekologa do prowadzenia ciąży? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 14:03 sory,że odpisuję tak na raty ale praca...myśli,że powinnaś być z niego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Wrocław - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:33 Alu chodzi o ginekologie tak sobie to wymyśliłam, że jak lekarz z kliniki to dobry i jest od razu dostęp do dobrego szpitala. Mam problemy z zajściem w ciążę i szukam dobrego ginekologa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wrocław - ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 22:03 w takim razie mogę podać ci namiary na chyba najlepszego specjalistę od leczenia i diagnostyki niepłodności.dr Polak .www.polak.med.pl.wejdz też na stronę www.nasz-bocian.pl.jak masz jeszcze jakieś pytania to chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś