Dodaj do ulubionych

stan zapalny

08.01.05, 11:13
nie wiem co się dzieje,z chłopakiem spotykamy sie nie za często, dlatego
kazdy w spólny okres spędzany ze sobą wykorzystujemy max jak się da. Jesli
jest to weekend i współżyjemy średnio ok 5 to jest ok. Jednak gdy jest to
tydzień to zaczynam mieć stan zapalny (czuje swędzenie, a mój śluz wypływa w
postaci sporych grudek zmnieszany niekiedy z krwią), mój partner zas dostaje
wypryski na penisie które różnież sa nieprzyjemne i swędzoce. Na początko
myślałam , że to może z powodu tabletek anty ( źle dopasowane) , ale zdażyło
mi się to już jak tabletek nioe brałam. Taki stan przechodzi po kilku
dniach , ale nie wiem co się dzieje, co może być tego powodem.
Obserwuj wątek
    • Gość: E. Re: stan zapalny IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.05, 13:12
      Podany przez Ciebie opis pasuje idealnie do grzybicy.Przypuszczam że zakażacie
      się nią wzajemnie.Idź do lekarza,musisz wdrożyć leczenie przeciwgrzybicze, Twój
      chłopak także,inaczej będzie się to ciągnęło bez końca. Na czas leczenia zero
      seksu,chyba że w prezerwatywie.
      • elagziuta Re: stan zapalny 08.01.05, 15:28
        pierwszy raz zdażyło nam sie to w sierpniu a drugi raz teraz w styczniu, u
        ginekologa byłam w październiku, wtedy zrobiła mi wszystkie badania , zapisała
        tabletki i powiedziała , ze wszytsko ok. czy to możliwe ,. ze wtedy nie wykryła
        grzybicy? czy ona się tylko pojawia po dłuższym stosunku, przydażyło nam się
        to 2 raz a spotykamy się średnio co 2-3 tygodnie? Czy oboje wymagamy leczenia?
        • Gość: karola Re: stan zapalny IP: 80.53.167.* 08.01.05, 19:27
          Mysle ze to cos powazniejszego niz grzybica. Grzybica u kobiety objawia sie
          swedzeniem i biala serowata, gesta wydzielina. Zwykle nie ma tam krwi. A u
          mezczyzny grzybica w ogole przebiega bezobjawowo. Wiec skoro Twoj partner ma
          jakies dziwne zmiany na penisie to musi to byc cos innego i powazniejszego.
          Sprobuj narazie krem clotrimazol, i smaruj nim wargi sromowe i wejscie do
          pochwy, troche przestanie Cie swedziec. Twoj partner niech posmaruje nim glowke
          penisa. Polecam wymaz z cewki moczowej partnera a u Ciebie posiew. No i
          oczywiscie leczenie was obojga. Biegnij natychmiast do ginekologa.
          • elagziuta Re: stan zapalny 08.01.05, 20:09
            wielkie dzięki za porade, jestem przerażona, ale chyba nie mam innego wyjścia
            jak wizyta u ginekologa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka