Dodaj do ulubionych

ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie?

13.01.05, 15:53
Witam,
ma prośbę : jeżeli znacie dobrego ginekologa w Warszawie, który może od razu
zrobić USG piersi prosze o namiary..
Jestem mamą 10 miesięcznego dziecka i wyczuwam u siebie od ok. miesiąca
zgrubienia w piersi a nie karmię już 3 miesiące.

Będę zobowiązana
Mika
Obserwuj wątek
    • ciutka Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? 15.01.05, 13:44
      podnoszę, tez jestem zainetersowana
      • matmika Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? 17.01.05, 09:34
        Podnosze do góry i ponawiam prosbę..

Mika
        • Gość: ninka Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? IP: *.lot.pl 14.04.05, 12:38
          czy któras z Pań ma juz za soba usg piersi w waw i jest zadowolona z wizyty?
          czy moglaby podac namiar jesli tak. dziekuje za pomoc
    • Gość: eciepecie Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:51
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      • uprise Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? 14.04.05, 13:47
        Dobre USG piersi w poradni chorób sutka, przy szpitalu dziecięcym na
        Niekłańskiej (wejście bodajże od Londyńskiej) robi pani doktor onkolog. Nie
        pamiętam, czy nie trzeba mieć skierowania od gina. No i trochę się czeka.
    • Gość: ania Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 22:26
      dr. Wojciech Dubrawski w prywatnej klinice na Górczewskiej, tylko jest dość
      drogi, robi usg piersi i narządów rodnych, jeśli będziesz zainteresowana, to
      poszukam numeru telefonu.
      • Gość: calineczka79 Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 01:04
        Jeśli chodzi o USG piersi to Dubrawskiego sobie darujcie! Byłam, zrobił
        nawymyślał takich cudów że jak poszłam z tym do onkologa to nie wiedział czy
        się śmiać czy płakać! Od chorób piersi jest poradnia - nie ginekolog!
    • Gość: vika24 Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? IP: *.aluzyjna.waw.pl 15.04.05, 00:04
      w prywatnej przychodni na ul. filareckiej na zoliborzu, odrazu robia tez biopsje
      - jesli jest takak potrzeba, badanie wykonuje pan profesor i pan docent (razem)
      ...nazwisk nie znam ale moge sie dowiedziec
      pozdrawiam
      • Gość: beata Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:24
        piersiami zajmuje sie chirurg onkolog. Ja byłam w Centrum Onkologii na
        Ursynowie. Dpktor Lidia Sieńko. Na miejscu usg i mammografia. trzeba stac
        długo do rejestracji na kase chorych
        • niuniek175 Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? 15.04.05, 10:30
          i jak sie dostac do Centrum Onkologii na Ursynowie> trzeba miec skierowanie od
          ginekologa?mozna odpłatnie tam zrobic- chcialabym nie czekac zbyt dlugo...
          • calineczka79 Centrum Onkologii 15.04.05, 11:44
            Skierowanie nie jest potrzebne. Jedziesz rano ustawiasz sie kolejce jednej
            potem drugiej i czekasz - przyjmują tego samego dnia ale na usg lub mammo juz
            się trzeba zapisywać sad Ja czekałam miesiąc na usg
            Nie wiem czy przyjmują odpłatnie, raczej jak ktoś chce płacić to idzie gdzieś
            gdzie są mniejsze kolejki
            • niuniek175 Re: Centrum Onkologii 15.04.05, 11:54
              wlasnie dzwonilam... wolne dopieru w sierpniu...a ja musze terazsad
              • calineczka79 Re: Centrum Onkologii 15.04.05, 18:21
                Ale to wolny termin na USG chyba? Do lekarza idziesz z marszu (no po paro
                godzinnym czekaniu)
      • niuniek175 Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? 15.04.05, 10:26
        Ile kosztuje na Zoliborzu? i jesli to mozliwe prosze o kontakt/namiary. bede
        wdzieczna.pozdrawiam
        • luna333 Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? 15.04.05, 18:31
          ja chodzę na BEmowie - niedaleko Carrefour`a - to specjalista Radiodiagnostyk -
          nazywa się Krzysztof Nicał natomiast gin. to Urszula Sterna - Butrym - zarówno
          USG jak i gin są w tym samym miejscu - to jest gabinet dr Iwony Szaferskiej ale
          akurat Iwonę wielu ludzi odradza - natomiast Urszula jest bardzo sympatyczna.
          Nie robiłam wprawdzie tam usg piersi tylko usg dziecka bo jestem w stanie
          bł0ogosławionym -ale ten Krzysztof Nicał - bardzo długo robi USG - wszystkiemu
          się długo przygląda i byłam świadkiem rozmowy jego z Urszulą - właśnie
          dotyczącą usg piersi -bo coś wykrył i się z nią konsultował -więc mniemam że
          jest to gość kompetentny - w razie co adres: Warszawa - Bemowo ul.
          Rostworowskiego 30 tel. 861-54-08, 685-48-39. Krzysztof Nicał na pewno jest w
          Środy około godz 17.30 czasem tyćkę później tak samo jak Urszula Sterna-Butrym
          od około 17.00 co do innych dni nie wiem -bo chodzę tylko w środy.
          • luna333 Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? 15.04.05, 18:32
            zapomniałam dodać że niestetu usg kosztuje około 80zł - przynajmniej usg
            dziecka i wizyta u Gin też 80zł więc trzeba mieć ze sobą 160 zetów sad
        • vika24 Re: do niuniek175 15.04.05, 23:34
          przepraszm ze tak pozno odpowiadam, namiary moge Ci podac dopiero w pn, bo moja
          mama wyjachala dzis (no chyba ze sie pofatyguje w niedziele do domciu)
          (badanie usg z biopsja kosztowalo 220 zl)
          ta przychodnia jest na filareckiej , przy rogu z popieluszki - nie trudno ja
          znalezc.
    • Gość: benia Re: ginekolog +USG piersi - najlepsi w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:41
      dr Leonowicz Warszawa ul Magiera 7/3 tel 633-32-00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka