beta755 06.02.05, 14:51 Jak mozna wywołać spóźniejący sie okres... zaczynam wpadać w panikę może znacie jakieś zioła które mogą pomoc - albo jakis inny sposób? Bardzo mo zależy PORADŹCIE COŚ, PROSZĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Okres - POMOCY!!! 06.02.05, 15:07 herbatka z czarnej malwy, na forum zioła chyba było o niej więcej trzeba pic regularnie 2 razy dziennie 16%VOL 22%VAT takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carla brak okresu a dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:27 Hej, ja mam podobny problem. Otoz od 3 stycznia jestem na diecie (odstawilam slodycze i ciacha, bo przesadzilam w swieta oraz "tluste" obiady) drastycznie nie schudlam, bo 2 kg. Teraz jem duzo jogurtow, warzyw, owocow i piersi z kurczaka, rybki...dodatkowo witaminki vitaral. Ale mam problem - otoz 10 stycznia mialam miec okres, a ja go nie mam do tej pory...czyli juz 55 dzien idzie liczac ze dzien okresu to 28 dzien (27 dni spoznienia, a to oznacza ze powinnam juz miec drugi okres!). Ten okres mial byc takze moim "normalnym" okresem, bo wczesniej bralam Logest (dosc krotko, wiec nie wiem czy on mial by na to wplyw). Ale jak nie bylo miesiaczki, tak nie ma. Czy isc we wtorek do ginekologa czy jeszcze troszke poczekac? Moje cykle wahaly sie od 26-35. Czy na poczatek zaopatrzyc sie w owa herbatke z czarnej malwy? Odpowiedz Link Zgłoś
beta755 Re: Okres - POMOCY!!! 07.02.05, 23:35 Ale niestety nie można u mnie w okolicy tego zioła kupić... DZIEWCZYNY czy któraś z was nie mogłaby mi kupić i przesłac jak najszybciej pocztą!!! WSZYSTKIE KOSZTY POKRYJĘ!!!PROSZĘ O KONTAKT NA GAZETOWEGO MAILA!!!Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś