Dodaj do ulubionych

tabletki a znieczulenie. wazne

IP: *.77.classcom.pl 10.02.05, 17:13
biore regularnie tabletki, ale zastanawiam sie czy znieczulenie mijscowe( u
dentysty jakos ewplywa na dzialanie tabletek) jakas glupia bylam i sie nie
zapytalam. i jak to jest z tymi mdlosciami? bo ja sie boje ze cos jest nie
tak, bylo mi przez chwileczke nie dobrze jak zjadlam obiad. wiem ze moze
swiruje i robie z igly widly ale czy przez to znieczulenie moglam zajsc?sadsadsad
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: tabletki a znieczulenie. wazne IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 10.02.05, 17:25
      znieczulenie nie wpływa na pigułki; na przyszłośc używaj wyszukiwarki.
    • hippophae Re: tabletki a znieczulenie. wazne 10.02.05, 19:40
      Racja, znieczulenie nie wpływa na tabletki a mdłości możesz mieć, ważne żebyś nie wymiotowała zanim tabletka się nie wchłonie czyli jakieś 4 godziny.
    • lipa55 Re: tabletki a znieczulenie. wazne 10.02.05, 19:59
      zapewne zjadłaś coś nieświeżego

zapewniam cie, ze gdyby zachodziloby sie przez znieczulenie/witamine C/wiatr
      pólnocny napisaliby o tym w ulotce
      • Gość: aga tabletki a ekstrakcja zeba IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:49
        a czy sa jakies przeciwwskazania do wyrwania zeba gdy biore pigulki?powinnam
        sie czegos obawia i czy powinam powiedziec stomatologowi ze stosuje taka forme
        anykoncepcji?moj ginekolog nie byl w stanie udzielic mi jednoznacznej
        odpowiedzi!
        • Gość: o! Re: tabletki a ekstrakcja zeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:51
          A czego się obawiasz?
          • Gość: aga Re: tabletki a ekstrakcja zeba IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:54
            moje obawy wywolane sa tym, ze przyjmowanie pigulek ma wplyw m.in. na
            krzepliwosc krwi i w zwiazku z tym podobno kazdy zabieg chirurgiczny powinien
            byc pod tym katem skonsultowany.pytam poniewaz nie wiem czy istnieja jakies
            dodatkowe przeciwwskazania. pozdrawiam
            • Gość: justy Re: tabletki a ekstrakcja zeba IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 17.02.05, 22:04
              z tą krzepliwością i zabiegami, to chodzi o długotrwałe unieruchomienie w
              skutek np. operacji czy przy złamianiach. wtedy rośnie ryzyko zakrzepicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka