jolciap 18.02.05, 13:16 Mam ogromny problem.Skończyłam 29 lat i po urodzeniu dziecka mam problemy z suchą pochwą.W czasie ciązy było wszystko w porządku.Jest to na pewno wina hormonów, gdzie się z tym problemem udać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pistacja Re: sucha pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:14 Ja tez mialam takie problemy po porodzie. Idz do swojego gina. Mnie pomogl - doradzil rozluznienie, dluga gre wstepna i gel np. KY lub inny lubrykant. Powinno pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gaska_balbinka Re: sucha pochwa 21.02.05, 00:01 A to dopiero świetna porada. Ja też stale odczuwam uporczywą suchość w pochwie i żaden lekarz nie ma pojęcia co z tym zrobić. Lubrykaty nie pomagają, gra wstępna - owszem, ale na krótką metę. Vegifem ani Ovestin też nie działają. Nie rodziłam. Problem zaczął się przy uporczywych zapaleniach. Czy któraś z Was leczy to "na poważanie"? Czy więcej kobiet ma podobny problem? Mam 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
fiamma75 Re: sucha pochwa 21.02.05, 09:06 Mam taki problem z powodu zbyt wysokiej prolaktyny, ale mi pomaga Feminum. Odpowiedz Link Zgłoś