Gość: fonia IP: *.comarch.pl 28.02.05, 15:31 Witam,czy moze ktoras z Was stosoawala zastrzykki homrmonalne.?POdobno ich dzialanie jest juz od nastepnego dnia od zastrzyku?Macie jakies informacje na ten temat? Bede wdzieczna zs opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.meg Re: nikt nic nie wie?????????? 28.02.05, 22:58 ale o jakie zastrzyki chodzi ci dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: zastrzyki hormonalne 28.02.05, 23:01 uzyj wyszukiwarki. jak wpiszesz depo-provera to wyświetlą się między innymi moje posty. po prostu po raz kolejny nie chce mi się pisac tego samego. mogę dodać tyle, że jestem po szóstym zastrzyku i czuję sie rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: zastrzyki hormonalne IP: *.karczma / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:18 zastrzyki nie działają natychmiast,ja dostałam 2 i podziękowalam,bo ciągle plamiłam i to było uciążliwe Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: zastrzyki hormonalne 01.03.05, 08:57 Spróbowałam raz zastrzyku po urodzeniu dziecka kiedy karmiłam piersią. Skutek uboczny był taki, że długotrwale krwawiłam. Mój lekarz powiedział, że nie będę mogła więcej stosować tych zastrzyków, ale z drugiej strony - masz trzy miesiące spokoju, nie musisz pamiętać o tabletkach - bardzo wygodne. Decyzja zależy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gimboo Re: zastrzyki hormonalne 03.03.05, 13:27 Polecam serdecznie. Za pierwszym razem nie miałam krwawienia przez 11 tygodni. Wygoda, rewlacja.Tylko podobno powrót do pełnej płodności trwa ok. roku. Odpowiedz Link Zgłoś