Dodaj do ulubionych

Cysta na jajniku

IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.03.05, 22:40
Mam pytanie, jaka jest roznica miedzy cysta, a torbiela.
Jak sie leczy cyste? Ja mam zrobic ponownie USG.
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Re: Cysta na jajniku IP: 211.26.102.* 06.03.05, 23:15
      wlasnie mi tez napisali cysta na usg takze nie wiem moze to jedno i to samo
      • Gość: Emilia Re: Cysta na jajniku IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.03.05, 23:47
        A czy Ciebie cos boli? Mnie boli z lewej strony, tak pod pachwina, zwlaszcza
        przy chodzeniu.
        • Gość: sara Re: Cysta na jajniku IP: 211.26.102.* 06.03.05, 23:57
          mnie tak kluje czasami wiecej czasami mniej a czasami nic nie odczuwam ale jak
          tak pokuwa to mam stracha zeby nie pekl bo tyle sie juz naczytalam ,,wiecej go
          odczuwam od kad jestem na tabletkach i tez sie boje bo tez czytalam ze nie
          ktore tabletki nawet je powiekszaja !!! ale mam nadzieje ze moje sie
          odpowiednie ,ide w srode na usg ponowne
          • Gość: Emilia Re: Cysta na jajniku IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.03.05, 00:03
            Ja przez ten bol jestem bardzo rozdrazniona, nerwowa. Ja tez sie naczytalam i
            kiedy dostalam kilka dni wczesniej okresu myslalam , ze mi juz pekla i czekalam
            na bol i wizyte w szpitalu. Ach ta wobraznia. Ja nie biore zadnych pigulek, a
            moze powinnam, bo na buzi i na szyi mi wyskakuja notorycznie jakies pryszcze.
            Ja na USG ide za tydzien.
            • Gość: sara Re: Cysta na jajniku IP: 211.26.102.* 07.03.05, 03:53
              zeby sie zmiejszyl trzeba brac tabletki a jaki twoj duzy???
    • Gość: sara Re: Cysta na jajniku IP: 211.26.102.* 07.03.05, 13:55
      i dalej nikt nam nie odpowiada na twoje pytanie czy jest jakas roznica po
      miedzy cysta a torbielem????
      • sevika Re: Cysta na jajniku 07.03.05, 14:09
        wlasnie tez jestem ciekawa bo ja z kolei mialam na usg napisana torbiel, mialam
        laparoskopie robiona, pozniej mi powiedziano ze ta torbiel byla wypelniona
        tylko krwia.
    • seerduszko Re: Cysta na jajniku 07.03.05, 14:19
      cysta a torbiel to to samo..ja milam jakies 2 lata temu i niestety niezbedna
      byla operacjasadwykryto mi ja dopiero przy okazji wyrostka robaczkowegosuspicious
      • Gość: Emilia Re: Cysta na jajniku IP: *.ny325.east.verizon.net 15.03.05, 02:38
        Moja cysta pekla i nie wiadomo kiedy, tak wykazalo USG.
        • Gość: mania Re: Cysta na jajniku IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 07:34
          O mojej mówili: torbiel (po łacinie cośtam cystis), cysta a w wypisie ze
          szpitala mam napisane guz wyłuszczono.
    • Gość: sara Re: Cysta na jajniku IP: 211.27.201.* 15.03.05, 08:03
      a jaka duza byla twoja cysta emillia??? u mnie dalej jest ta sama chyba czeka
      mnie laporoskopia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka