Gość: ana IP: *.dial.kabelfoon.nl 08.03.05, 21:43 ciagle sie rumienie jak nastolatka. Jak temu zapobiegac?? na forum zdrowie nikt nie reaguje(( mam nadzieje ze kobiety okaza sie bardziej pomocne. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda20 Re: rumience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:34 Heh, ja mam tak samo, od mniej wiecej 2 lat, myśle, ze to wszystko od nerwów idzie, tyle ze ja sie nie rumienie, tylko w momencie wypieków dostaje, ale takich intensywnych Czasami nawet bez powodów szczegolnych, i wtedy czuje sie jeszcze gorzej...i głupio... Mam tego dość prawde mówiac, wiadomo ze sa gorsze rzeczy na swiecie, no ale skoro juz o tym gadamy... Takze bym chciała wiedzieć jak temu zaradzić Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: rumience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:10 ooo, no widze ze nie tylko ja mam ten problem..nęka mnie juz dosc długooo.obecnie mam 25 lat, troche jakby łagodniej sie "objawiają"ale mimo wszystko drażnia mnie strasznieto moj odwieczny problem..na ktory nigdy nie umiałam znalezc lekarstwa.mysle ze to w duzej mierze kwestia naszej psychiki. ja jestem reaczej nieśmiała, spokojna, do tego nerwowa, mysle ze to na pewno ma duuuzy wpływ na te wstretne okrutne rumience pozdrawiam te z rumieńcami i te bez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie Re: rumience IP: *.magma-net.pl 10.03.05, 13:11 Niestety mnie ten problem też dotyczy. Nahbardziej przeszkadza mi w pracy. Nie uważam się za osobę nieśmiałą, alemyślę, że to jest związane z psychiką. Pytałam o toznajomego psychiatrę, powiedziała, żeniestety nie ma na to lekarstwa.Muszę się z tym polubić. Świadczy to o większej wrażliwości takie4j osoby. Może być toprzez niektórych traktowane jako zaleta. Ale jest to z pewnościa bardzo dokuczliwe. Odpowiedz Link Zgłoś