IP: *.dial.kabelfoon.nl 08.03.05, 21:43
ciagle sie rumienie jak nastolatka. Jak temu zapobiegac?? na forum zdrowie
nikt nie reagujesad(( mam nadzieje ze kobiety okaza sie bardziej pomocne. z
gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda20 Re: rumience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:34
      Heh, ja mam tak samo, od mniej wiecej 2 lat, myśle, ze to wszystko od nerwów
      idzie, tyle ze ja sie nie rumienie, tylko w momencie wypieków dostaje, ale
      takich intensywnych smile Czasami nawet bez powodów szczegolnych, i wtedy czuje
      sie jeszcze gorzej...i głupio... sad Mam tego dość prawde mówiac, wiadomo ze sa
      gorsze rzeczy na swiecie, no ale skoro juz o tym gadamy... Takze bym chciała
      wiedzieć jak temu zaradzić sad Pozdrawiam.
      • Gość: m Re: rumience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:10
        ooo, no widze ze nie tylko ja mam ten problem..nęka mnie juz dosc
        długooo.obecnie mam 25 lat, troche jakby łagodniej sie "objawiają"ale mimo
        wszystko drażnia mnie straszniesadto moj odwieczny problem..na ktory nigdy nie
        umiałam znalezc lekarstwa.mysle ze to w duzej mierze kwestia naszej psychiki.
        ja jestem reaczej nieśmiała, spokojna, do tego nerwowa, mysle ze to na pewno ma
        duuuzy wpływ na te wstretne okrutne rumiencewink
        pozdrawiam te z rumieńcami i te bezsmile
        • Gość: barbie Re: rumience IP: *.magma-net.pl 10.03.05, 13:11
          Niestety mnie ten problem też dotyczy.
          Nahbardziej przeszkadza mi w pracy.
          Nie uważam się za osobę nieśmiałą, alemyślę, że to jest związane z psychiką.
          Pytałam o toznajomego psychiatrę, powiedziała, żeniestety nie ma na to
          lekarstwa.Muszę się z tym polubić. Świadczy to o większej wrażliwości takie4j
          osoby. Może być toprzez niektórych traktowane jako zaleta. Ale jest to z
          pewnościa bardzo dokuczliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka