Dodaj do ulubionych

Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIVIL- pilne!!!

09.03.05, 18:31
Obserwuj wątek
    • the_kami STEDIRIL 09.03.05, 21:16
      tinylink.com/?19v7n9rNBO
    • tana22 Re: Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIVIL- pilne! 09.03.05, 22:02
      biorę stedirilod 1,5 roku , nie mam żadnych skutków ubocznych. wiosną przeszłam
      na Diane 35, myślałam że polepszy mi się cera, ale nic z tego, więc wróciłam do
      Stedirilu - cera lepsza niż przy Diane, polecam
    • Gość: natalka Re: Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIVIL- pilne! IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 00:09
      Domyślam się, że masz na myśli STEDIRIL 30.
      No chyba coś o nich wiem, bo biorę je od ok. 2 lat.
      Ale o co dokładnie chodzi: o skład, cenę, o tym jak ja się po nich czuję (a
      czuję się tak jak przed braniem pigułek czyli very ok.) nie ma sensu pytać, bo
      chyba każda z nas reaguje inaczej na dany skład hormonalny.
      Cena na receptę ok: 3 zł (pełan odpłatność ok. 9 zł)
      Skład: 0,03 ethinylestradiolu, 0,15 levonorgestrelolu
      • merich Re: Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIRIL- pilne! 10.03.05, 08:11
        Oczywiście chodziło mi o stediril. Przepraszam za błąd. Przepisał mi je lekarz.
        Czytałam że są starej generacji. Chciałam wiedzieć jak się po nich czujecie,
        czy przybrałyście na wadze itp. Jestem 3 miesiące po porodzie, nie karmię
        piersią. Przed ciążą brałam Minulet, ale teraz juz po okazało się że jesty dla
        mnie zbyt słaby. Jak mi się okres zaczął 3 tyg. temu tak trwał do wczorajsmile
        Dziękuję za wszystkie informacje i pozdrawiam.
        • Gość: natalka Re: Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIRIL- pilne! IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 19:14
          Tyle razy już było, że trzecia czyli starsza generacja nie oznacza, że są to
          gorsze pigułki z jakąs makabrycznie wysoką ilością hormonów.
          Ja czuję się po nich - jak juz pisałam - dobrze, nie przytyłam, ostatnio wręcz
          schudłam, ale to bym zwalała na stres. U mnie po 2 latach brania Stedirilu bez
          przerwy wszystko w jak najlepszym porządku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka