tana22 Re: Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIVIL- pilne! 09.03.05, 22:02 biorę stedirilod 1,5 roku , nie mam żadnych skutków ubocznych. wiosną przeszłam na Diane 35, myślałam że polepszy mi się cera, ale nic z tego, więc wróciłam do Stedirilu - cera lepsza niż przy Diane, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIVIL- pilne! IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 00:09 Domyślam się, że masz na myśli STEDIRIL 30. No chyba coś o nich wiem, bo biorę je od ok. 2 lat. Ale o co dokładnie chodzi: o skład, cenę, o tym jak ja się po nich czuję (a czuję się tak jak przed braniem pigułek czyli very ok.) nie ma sensu pytać, bo chyba każda z nas reaguje inaczej na dany skład hormonalny. Cena na receptę ok: 3 zł (pełan odpłatność ok. 9 zł) Skład: 0,03 ethinylestradiolu, 0,15 levonorgestrelolu Odpowiedz Link Zgłoś
merich Re: Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIRIL- pilne! 10.03.05, 08:11 Oczywiście chodziło mi o stediril. Przepraszam za błąd. Przepisał mi je lekarz. Czytałam że są starej generacji. Chciałam wiedzieć jak się po nich czujecie, czy przybrałyście na wadze itp. Jestem 3 miesiące po porodzie, nie karmię piersią. Przed ciążą brałam Minulet, ale teraz juz po okazało się że jesty dla mnie zbyt słaby. Jak mi się okres zaczął 3 tyg. temu tak trwał do wczoraj Dziękuję za wszystkie informacje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Czy ktoś coś wie o pigułkach STEDIRIL- pilne! IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 19:14 Tyle razy już było, że trzecia czyli starsza generacja nie oznacza, że są to gorsze pigułki z jakąs makabrycznie wysoką ilością hormonów. Ja czuję się po nich - jak juz pisałam - dobrze, nie przytyłam, ostatnio wręcz schudłam, ale to bym zwalała na stres. U mnie po 2 latach brania Stedirilu bez przerwy wszystko w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś