Gość: roza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:04 Czy dziewica moze zajsc w ciaze podczas pettingu? Jesli zdarzyloby sie ze sperma dostanie sie w okolicy pochwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hippophae Re: pytanie o ciążę 17.03.05, 20:15 może, ale tylko jeśli sperma dostanie się do pochwy bo okolice to niezbyt precyzyjne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: pytanie o ciążę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:39 Mialam na mysli okolice wejscia do pochwy...martwie sie, bo nie dostalam jeszcze okresu, a uprawiam petting (caly czas jestesmy b.ostrozni) i zastanawiam sie jakie jest prawdopodobienstwo ze przez przypadkowe dotkniece w okolicy pochwy "brudna" reka mogloby sie cos stac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: pytanie o ciążę IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 21:14 moja koleżnaka jak rodziła na sali była tam taka jedna dziewica też uprawiała petting po prostu zrób test w dniu spodziewanej m-ki Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: pytanie o ciążę 18.03.05, 09:12 bardzo rzadkie - musiałoby być spełnione naraz kilka warunków. zrób test ciążowy dla uspokojenia i przy kolejnym razie uważajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: pytanie o ciążę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:48 a tak przy okazji to ile kosztuje test ciazowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <marta> Re: pytanie o ciążę IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 20:59 znam przypadek ze podczas pettingu dziewczyna zaszla w ciąze Odpowiedz Link Zgłoś
antosiczek Re: pytanie o ciążę 01.05.05, 17:55 Teoretycznie jest to możliwe. Jak pokazuje doświadczenie ludzi zyjących wokół mnie - praktycznie też. Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Nie ma sprawiedliwosci;-) 01.05.05, 18:15 Jedni uprawiaja petting i maja dziecko, inni staraja sie o nie pare lat intensywnie i nic stego. Ladna sprawiedliwosc w naturze, nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina113 Re: pytanie o ciążę 01.05.05, 19:07 Jest to możliwe, ale rónocześnie mało prawdopodobne. Jeśli mężczyzna ma wytrysk "bardzo blisko ciebie", a potem jeszcze pieści się np. ręką to może wprowadzić plemniki do twojej pochwy, jesli tego nie zrobi to i tak ciąża jest teoretycznie możliwa, bo są one bardzo ruchliwe i same mogą przedostać się ze wzgórka łonowego do pochwy. Mam nadzieję, że Ty jednak nie miałaś takiego pecha. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś