Gość: Etna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:15 3 m-ce temu przestałam brać antyki. 2 m-ce @ była Ok, teraz nie ma. W ciąży nie jestem. Czy którejś z was się tak zdarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Collins2 Re: brak @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 08:24 Niestety to bardzo często tak jest po tabletkach. Ja miałam nawet kilka razy wywoływaną @. Dobry lekarz mi powiedział że jeśli nie staram się o dziecko to nie jest to nic groźnego. Prawdopodobnie cykle są bezowulacyjne i bedą bardzo różnej długości , nawet do 70 dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 Re: brak @ 26.03.05, 12:47 No popatrzcie, a swoją drogą mówi się, że odstawiasz pigułki i już możesz zajść. Ale mnie zastanawia, że przez 2 m-ce było OK. A teraz czekam i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ankawojcik Re: brak @ 30.03.05, 12:04 Jestem w identycznej sytuacji i jak narazie to się leczę ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna Re: brak @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:11 Nie rozumiem, Aniu, jak to "leczę"? Odpowiedz Link Zgłoś