Gość: vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:00 co sądzicie o tych pigułkach?jak sie po nich czujecie?czy sa niekorzystne zmiany po odstawieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: microgynon-opinie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:55 Ja czuje sie świetnie! Jeden minus to taki że przed okresem puchnę, a wczesniej jak odstawiłam pigułki to okres dostałam jak w zegarku. I są tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: microgynon-opinie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:59 puchniesz?czyli jestes ociężała?? a czy prztyłaś po nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fangora Re: microgynon-opinie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:12 Microgynon biore od ponad dwóch lat i czuję sie tak, jakbym w ogóle nie przjmowała żadnych pigułek, tzn: znakomicie Przez pierwszy miesiąc miałam co prawda krwawe upławy, ale z doświadczenia wiedziałam,ze to norma Po pierwszym opakowaniu wszystko wróciło do normy. Żadnych mdłości, zawrotów głowy, złych nastrojów (co było normą przy braniu Cilestu), obżarstwa, tycia.Nic. Pigułke przyjmuję zawsze o 8 rano. Okres jak w zegarku, co 28 dni o 8 rano Jesli jestem chora, biore antybiotyki, albo jestem w slinym stresie, okres opóźnia się najwyej 24 godziny. I dzięki Bogu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: microgynon-opinie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:21 ja brałam kiedys harmonet(w sumie 3 tabletki),bo źle sie po nich czułam,wymiotowałam itp....więc skończyłam z tym....i teraz chce się zabrać za coś innego,więc zbieram opinie na temat microgynonu Odpowiedz Link Zgłoś