kaja7 04.04.05, 19:04 dziwczyny jakie sa objay ciązy, poza tym ze nie ma okresu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elutka_111 Re: objawy ciązy?? 04.04.05, 19:17 Nie powiem Ci dokładnie, ponieważ nigdy w ciąży nie byłam, myślę, że każda kobieta inaczej przeżywa swoją ciążę:jedne mają zawroty głowy, mudności, apetyt, nabrzmiałe piersi i tepe, a inne nie! Wiem jednak, że pod koniec ciąży, kiedu dzidziuś jest już dośc duży, częściej oddaje się mocz, ponieważ ten mały człowieczek naciska na pęcherz moczowy. Tyle wiem, co się na biologii uczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
aniagr5 Re: objawy ciązy?? 04.04.05, 22:53 Na początku możesz częściej biegać siusiu, możesz mieć bule podbrzusza co spowodowane jest rozciągającą się macicą, nudności, wymioty, Możesz być senna albo ciągle zmęczona. A możesz nie mieć żadnych z tych objawów i czuć się rewelacyjnie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: objawy ciązy?? 05.04.05, 08:24 niektóre dziewczyny mają ból sutków, ciemniejące otoczki brodawek, mdłości, wrażliwość na zapachy, częste siusiu, bóle po bokach brzucha - kłująco ciągnące, senność . .. ja nigdy nic z w/w wymienionych nie doświadczyłam oprócz senności ale to dopiero około 10tc więc co do objawów to nie ma się co sugerować bo ich totalny brak o niczym nie świadczy ja się czułam i czuję rewelacyjnie i gdyby nie brzuszek i kopniaczki malucha to wogólebym nie powiedziała że jestem w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś