Dodaj do ulubionych

Cilest - co sadzicie

04.04.05, 19:25
co myslicie o pigulkach Cilest ?
Obserwuj wątek
    • Gość: izzy Cilest - co sadzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:31
      tragedia!!! słabość,senność,bóle żołądka (okropne!ledwo się trzymałam na
      nogach),spadek libido. A teraz po zmianie na logest czuję się jak
      nowonarodzona smile))
    • metnia sądze 04.04.05, 19:55
      ze nalezy uzyc opcji "szukaj" bylo juz milon razy na forum!!! Biore Cilest 4
      lata, to moja pierwsza pigulka i czulam i czuje sie rewelacyjnie, zadnych boli,
      tycia, zmian nastrojow, wszystko tak jak powinno byc smile
    • Gość: ola Re: Cilest - co sadzicie IP: *.icpnet.pl 05.04.05, 15:11
      to była moja pierwsza pigułka,bardzo żle ją zniosiłam-bóle,nudności,itp.
      zmieniłam ją na pigułkę z niższą zawartością hormonów-Femoden i bardzo jestem
      zadowolona.żadnych problemów.

pozdrawiam
      ola
    • dorota1005 Re: Cilest - co sadzicie 05.04.05, 22:58
      Wszystko zależy od organizmu kobiety! Jednej będzie słuzył a drugiej nie,
      proste. Nie należy sugerować się opiniami innych w tej kwesti. Samej trzeba
      wybróbowac dane tabletki, tyle.
    • Gość: malgo Re: Cilest - co sadzicie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 06.04.05, 09:53
      zgadzam sie z przedmowczynia, dla kazdego cos innego...ja bralam cilest i
      czulam sie swietnie. natomiast mi np. logest nie sluzy...choc swietnie sie
      czulam po plastrach Evra, gdyby nie ta cena....musisz sprobowac jak sie
      bedziesz czula. zawsze potem mozna zmienic.
    • inkaczar Re: Cilest - co sadzicie 06.04.05, 10:08
      Cóż na pytanie tego typu nigdy nie uzyskasz jednoznacznej odpowiedzi.
      Ja bralam Cilest czułam się fatalnie. Zero chęci do życia, wieczna sennośc bóle
      brzucha,piersi, nudnosci dzień i noc , stany podobne do depresji. Jedyny plus
      zanik plamień międzymiesiączkowych.
      Tez szukałam odpowiedzi na różnych forach, czy jest to związane z przyjmowaniem
      Cilestu. Znalazłam wiele dobrego ale i wiele złego na ten temat. Co kobieta -
      inna opinia.
      To sprawa indywidualna. Każdy reaguje inaczej , w duzym stopniu zależy to od
      poziomu hormonów, dlatego tak ważne jest przed przypisaniem pigułek zbadanie
      ich poziomu,niestety bardzo rzadko lekarzy to zalecają, ja nie mialam nigdy
      badanych,a zmienialam tabletki czterokrotnie.
      Potem przeszłam na te z mniejsza dawką hormonów: Harmonet i Logest , poprawa
      była,ale niewielka.Niestety wtedy poróciły plamienia i pozostały do
      dziś ,mimo,że nie przyjmuje pigułek juz ponad pół roku.
      Musisz sama sie przekonać czy Cilest jest dla Ciebie.Nikt , zwłaszcza w taki
      sposób czyli na forum, nie doradzi Ci.
      A opinie będą skrajnie zróżnicowane, co jeszcze bardziej Cie "zakręci".
      Pozdrawiam
      • malgogaj Re: Cilest - co sadzicie 06.04.05, 10:11
        a mi sie wydaje ze lekarze nigdy nie zalecaja takich badan!a szkoda bo ulatwilo
        by to troche zycie....
        • Gość: mała Re: Cilest - co sadzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 10:47
          ja bralam Cilest rok czasu, poza obrzmiałymi piersiami co wiaze sie z tym ze
          sie powiekszyły smile czułam sie extra, i nagle zaczeły mnie bolec strasznie nogi
          całe uda, łydki i rece czasami, piersi zaczeły bolec ze nie mozna dotknąć, zero
          ochoty na seks, przytyłam 5kg.... i po zrobieniu ugd sutków okazało sie ze mam
          torbiel w lewej piersi... szok dlaczego taka nagła zmiana? lekarz powiedział ze
          to własnie moze byc przyczyna Cilestu, on ma duza dawke hormonów, dodam ze mam
          hirsutyzm i z tego wzgledu gin przepisał bo działa na to ze to swinstwo mniej
          odrasta. Ale teraz musze go odstawic ze wzgledu na te torbiel w piersi. i
          zmieniam na Mercilon. Z mojego doswiadczenia, sprubój ale jak zaczna bolec
          piersi to odstaw, tabletki powinno podobno w ogole sie nie odczuwac, jezeli zle
          sie czujemy to znaczy ze nasz organizm to odrzuca.
          • justynnka Re: Cilest - co sadzicie 06.04.05, 12:51
            bralam cilest 4 lata,czulam sie i wygladalam bardzo dobrze, zero
            obrzekow ,przytycia,czegokolwiek-za to rewelacyjne wlosy i paznokcie. po
            odstawieniu zaszlam bez problemu w ciaze i urodzilam 7 tygodni temu
            przesliczna,zdrowa córeczke.teraz tylko czekam na powrot do ,,moich"piguleksmile))

justynka i Kajusia
    • Gość: hera Re: Cilest - co sadzicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:53
      Świństwo proszę pani
      • Gość: malgo Re: Cilest - co sadzicie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 06.04.05, 18:40
        dobre. ale dlaczego?
      • Gość: malgo Re: Cilest - co sadzicie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 06.04.05, 18:41
        dobre.ale dlaczego prosze pani\pana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka