elissax 04.04.05, 19:25 co myslicie o pigulkach Cilest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izzy Cilest - co sadzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:31 tragedia!!! słabość,senność,bóle żołądka (okropne!ledwo się trzymałam na nogach),spadek libido. A teraz po zmianie na logest czuję się jak nowonarodzona )) Odpowiedz Link Zgłoś
metnia sądze 04.04.05, 19:55 ze nalezy uzyc opcji "szukaj" bylo juz milon razy na forum!!! Biore Cilest 4 lata, to moja pierwsza pigulka i czulam i czuje sie rewelacyjnie, zadnych boli, tycia, zmian nastrojow, wszystko tak jak powinno byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Cilest - co sadzicie IP: *.icpnet.pl 05.04.05, 15:11 to była moja pierwsza pigułka,bardzo żle ją zniosiłam-bóle,nudności,itp. zmieniłam ją na pigułkę z niższą zawartością hormonów-Femoden i bardzo jestem zadowolona.żadnych problemów. pozdrawiam ola Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1005 Re: Cilest - co sadzicie 05.04.05, 22:58 Wszystko zależy od organizmu kobiety! Jednej będzie słuzył a drugiej nie, proste. Nie należy sugerować się opiniami innych w tej kwesti. Samej trzeba wybróbowac dane tabletki, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Cilest - co sadzicie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 06.04.05, 09:53 zgadzam sie z przedmowczynia, dla kazdego cos innego...ja bralam cilest i czulam sie swietnie. natomiast mi np. logest nie sluzy...choc swietnie sie czulam po plastrach Evra, gdyby nie ta cena....musisz sprobowac jak sie bedziesz czula. zawsze potem mozna zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaczar Re: Cilest - co sadzicie 06.04.05, 10:08 Cóż na pytanie tego typu nigdy nie uzyskasz jednoznacznej odpowiedzi. Ja bralam Cilest czułam się fatalnie. Zero chęci do życia, wieczna sennośc bóle brzucha,piersi, nudnosci dzień i noc , stany podobne do depresji. Jedyny plus zanik plamień międzymiesiączkowych. Tez szukałam odpowiedzi na różnych forach, czy jest to związane z przyjmowaniem Cilestu. Znalazłam wiele dobrego ale i wiele złego na ten temat. Co kobieta - inna opinia. To sprawa indywidualna. Każdy reaguje inaczej , w duzym stopniu zależy to od poziomu hormonów, dlatego tak ważne jest przed przypisaniem pigułek zbadanie ich poziomu,niestety bardzo rzadko lekarzy to zalecają, ja nie mialam nigdy badanych,a zmienialam tabletki czterokrotnie. Potem przeszłam na te z mniejsza dawką hormonów: Harmonet i Logest , poprawa była,ale niewielka.Niestety wtedy poróciły plamienia i pozostały do dziś ,mimo,że nie przyjmuje pigułek juz ponad pół roku. Musisz sama sie przekonać czy Cilest jest dla Ciebie.Nikt , zwłaszcza w taki sposób czyli na forum, nie doradzi Ci. A opinie będą skrajnie zróżnicowane, co jeszcze bardziej Cie "zakręci". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgogaj Re: Cilest - co sadzicie 06.04.05, 10:11 a mi sie wydaje ze lekarze nigdy nie zalecaja takich badan!a szkoda bo ulatwilo by to troche zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Cilest - co sadzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 10:47 ja bralam Cilest rok czasu, poza obrzmiałymi piersiami co wiaze sie z tym ze sie powiekszyły czułam sie extra, i nagle zaczeły mnie bolec strasznie nogi całe uda, łydki i rece czasami, piersi zaczeły bolec ze nie mozna dotknąć, zero ochoty na seks, przytyłam 5kg.... i po zrobieniu ugd sutków okazało sie ze mam torbiel w lewej piersi... szok dlaczego taka nagła zmiana? lekarz powiedział ze to własnie moze byc przyczyna Cilestu, on ma duza dawke hormonów, dodam ze mam hirsutyzm i z tego wzgledu gin przepisał bo działa na to ze to swinstwo mniej odrasta. Ale teraz musze go odstawic ze wzgledu na te torbiel w piersi. i zmieniam na Mercilon. Z mojego doswiadczenia, sprubój ale jak zaczna bolec piersi to odstaw, tabletki powinno podobno w ogole sie nie odczuwac, jezeli zle sie czujemy to znaczy ze nasz organizm to odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Cilest - co sadzicie 06.04.05, 12:51 bralam cilest 4 lata,czulam sie i wygladalam bardzo dobrze, zero obrzekow ,przytycia,czegokolwiek-za to rewelacyjne wlosy i paznokcie. po odstawieniu zaszlam bez problemu w ciaze i urodzilam 7 tygodni temu przesliczna,zdrowa córeczke.teraz tylko czekam na powrot do ,,moich"pigulek)) justynka i Kajusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Cilest - co sadzicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:53 Świństwo proszę pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Cilest - co sadzicie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 06.04.05, 18:40 dobre. ale dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Cilest - co sadzicie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 06.04.05, 18:41 dobre.ale dlaczego prosze pani\pana? Odpowiedz Link Zgłoś