Dodaj do ulubionych

Tabletki nasenne

09.04.05, 18:02
Poszukuje jakis tabletek nasennych, ktore szybko usypiaja, a po wstaniu
nastepnego dnia nie budze sie otepiala i zakrecona. Prubowalam Hypnogen,
Dormicum, po kazdych bylam jak na jakims "haju".
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tantawi Re: Tabletki nasenne 09.04.05, 18:18
      A czy wiesz, że Dormicum jest uzywane w premedykacji szpitalnej, i uważa się go
      za dośc silny lek? Każdy różnie reaguje na leki nasenne, ja po Dormicum nigdy
      nie spałam.
      Ja dobrze reagowałam na Estazolan lub estazolam( nie pamiętam dokładnie). Ale
      wiesz..najlepiej szklanka ciepłego mleka, melisa i spokój. Dobra jest gorąca
      kąpiel z jakimiś olejkami np. lawendą.
      Uważaj ze środkami nasennymi.
      • aircrew Re: Tabletki nasenne 09.04.05, 18:27
        Wiesz ja mam problemy ze snam. Latam i mam rozlegulowany tryb snu. I dlatego
        czasem potrzebuje je.
        • Gość: eps Re: Tabletki nasenne IP: *.piotrkow.net.pl 09.04.05, 19:19
          spróbuj "Rudotel" 10 mg.
          ja po 2 takich śpię jak niemowlę.
          pozdrówka
          • aircrew Re: Tabletki nasenne 09.04.05, 20:49
            Brałam i nie pomagały
    • Gość: Ala989 Re: Tabletki nasenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:26
      Ja polecam Melatonine. Jest skuteczna. Po godzinie, od jej zazycia, czlowiek zasypia bez problemow, zas na drugi dzien nie czuje sie zadnych skutkow ubocznych wink)
      • aircrew Re: Tabletki nasenne 09.04.05, 22:07
        Wlasnie tu jest problem, ze to tez stosowalam przez rok, ale jak lecialam
        gdzies noca lub do USA to zasypialam. Chodzi mi o jakis dobry lek na recepte.
      • marisabel Re: Tabletki nasenne 09.04.05, 22:38
        Popieram, Melatonina nie tylko pozbawila mnie problemow z zasypianiem, ale
        takze nie dokuczaja mi juz tak czesto silne bole glowy, na ktore cierpie od
        dziecka. Dla mnie jest super, zadnych skutkow ubocznych, zadnych recept, 100%
        efektu!!!smile
    • Gość: Monia Re: Tabletki nasenne IP: 83.238.4.* 10.04.05, 15:18
      Mi kiedyś przepisał lekarz tabletki nasenne o nazwie VALDISPERT ( Z wyciągu z
      korzenia kozłka a więc nie szkodliwe, oparte na ziołach) Jednak nie wiem czy
      dobre bo stwierdziłam, że sama musze pokonać ten problem i na dzień dzisiejszy
      przyznam, że mi się to udało, powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka