Gość: mycha10 IP: *.aster.pl 16.05.05, 10:13 Dziewczyny, wczoraj zdarzyła nam sie wpadka, jestem w 19 dniu cyklu. Jak myślicie wziąść postinor czy raczej prawdopodobieństwo ciąży niewielkie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulaula Re: Postinor 16.05.05, 10:47 Jeśli nie planujesz ciąży, to nie ma się nad czym zastanawiać. ja w obie ciąże zaszłam w drugiej części cyklu, zresztą ja chyba zaszłabym nawet w 30 dniu, taki mam organizm. Radzę się pospieszyć, choć postinor burzy trochę ład w organizmie, wiem bo brałam raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha10 Re: Postinor IP: *.aster.pl 16.05.05, 11:31 Wzięłam. Lepiej mieć pewność bo nigdy nie wiadomo Ciekawa jestem tylko jak moj organizm zareaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsilon Re: Postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:53 ja wzięłam w sobotę w 22 dniu cyklu, po 1,5 godz od stosunku... ogolnie mam strasznego doła Napisz za jakis czas jak sie czujesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsilon Re: Postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:07 postinor nie jest skuteczny w 100% poza tym za dużo się naczytałam w necie forów i blogow "popostinorowych"... Pocieszam się tym, ze wzielam go bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha10 Re: Postinor IP: *.aster.pl 16.05.05, 12:32 W 22 dniu raczej jest małe prawdopodobieństwo ciaży a pozatym wzięłaś w naprawde ekspresowym tempie więc musi być dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Postinor IP: *.chello.pl 16.05.05, 13:36 Ja kiedyś brałam postinor, w sumie 2 tabletki, ale wykrwawiłam się prawie z wnętrznościami. Radze siedziec w domu jak dostaniesz okres (choc oczywiscie nie musisz zareagować na to tak jak ja) Odpowiedz Link Zgłoś
mycha10 Re: Postinor 18.05.05, 07:25 Hej ypsilon! Jak samopoczucie? Ja, jak na razie, nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsilon Re: Postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:46 ja tez czuję się dobrze ale okresu jeszcze nie mam... czekam na niego z utesknieniem chyba po raz pierwszy w życiu hehe pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:10 ja wzielam prawie 48 godz po stosunku.ciazy nie bylo, i zadnych widocznych skutkow ubocznych.okres dostalam w terminie i taki jak zawsze.po takiej wpadce od razu zaczelam brac tabletki,bo mialam dosc stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsilon Re: Postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:10 dostałam dzisiaj okres... uffff Mycha, a jak Ty się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:30 To dobrze,ze dostalas! Ja tez kiedys wzielam postinor i nie odczulam zadnych skutkow ubocznych.A spodziewalam sie ,ze bedzie ciezko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l no chba nie jesteś morderczynią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini Re: no chba nie jesteś morderczynią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:01 Ze co?Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha10 Re: Postinor IP: *.aster.pl 23.05.05, 08:58 Ja ciągle czuje się dobrze ale okresu jeszcze nie mam... Dzisiaj powinnam dostać planowo a spodziewałam się, że dostane czesniej. Hmm... czekam cierpliwie. Ciesze się ypsilon, ze u Ciebie wporządku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsilon Re: Postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:18 Mycha, dostałas okres? Ja juz jestem po, ale zrobilam jeszcze test dla pewności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha10 Re: Postinor IP: *.aster.pl 30.05.05, 11:56 Dostałam!!! Ale tydzień po czasie... Też zrobiłam test bo już miałam dość tego czekania. Ciesze się, że się udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsilon Re: Postinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:53 cieszę się, że nam się udało nigdy wiecej takiego stresu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frep Re: Postinor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:24 chcesz być morderczynią? Odpowiedz Link Zgłoś