Dodaj do ulubionych

Paski blend a- med

IP: 83.238.11.* 20.05.05, 10:08
Czy, któraś z Was używała pasków blend a- med ? Jaki był efekt i na jak
długo? chciałabym troche wybielić zęby przed latem smile
Obserwuj wątek
    • Gość: m*m Re: Paski blend a- med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:50
      Mnie osobiście pani z apteki (bardzo życzliwa) odradzała (choć ma przecież z
      tego kasę, bo kosztują trochę).
      Już lepiej wybierz się do dentysty, efekt na pewno będzie dużo lepszy,
      trwalszy, jest trochę sposobów na wybielenie.
      A paski blend-a-med - efekt trzyma się krótko (o ile jest), trzeba powtarzać za
      jakiś czas. No i pamiętaj, jeśli masz plomby widoczne z przodu, to paski ich
      nie wybielą i plomby będą widoczne! No i jest ryzyko uczuleń, w końcu robisz to
      bez kontroli lekarza.
      • dede1 Re: Paski blend a- med 20.05.05, 15:05
        A ja uzywalam tych paskow i jestem niezmirnie zadowolona z efektu. Fakt, ze nie
        mam zadnych plomb z przodu wiec nie moge sie wypowiedziec na temat efektu, w
        przypadku gdy ktos te plomby ma. Generalnie jednak po pierwszym uzyciu
        zauwazylam znaczna roznice. Zeby sa na serio fajnie wybielone. Powtorzylam po
        pol roku. W miedzyczasie uzywam tez pasty wybielajacej blenda med. Mam za soba
        juz trzy kuracje tzn. Zima, lato, zima. Uwazam, ze zeby pozostaja biale i mozna
        w zasadzie uzywac paskow raz na rok (tak jak jest napisane w ulotce). Kolejne
        uzycie nie przynioslo juz tak ewidentnego efektu gdyz jak wspomnialam efekt
        wybielenia dobrze sie utrzymuje. Moze wspomne tylko, ze nie pale papierosow,
        czerwone wino pije sporadycznie, kawe najczesciej jedna dziennie. Mozliwe, ze u
        osob palacych i pijacych duzo kawy efekt utrzymuje sie krocej, lub pierwsza
        kuracja nie przynosi od razu az takich efektow. Dla porownania uzylam tez z
        blenda med tego preparatu ktory nanosi sie na zeby na noc (nazwy nie pamietam)
        i tu rzeczywiscie nie zauwazylam roznicy. A zanim uzylam paskow po raz pierwszy
        sprobowalam tez produktu wybielajacego rowniez w postaci preparatu, ktory
        nanosi sie na zeby na iles tam minut (chyba z Colgate) i tez nie bylam
        zadowolona. Natomiast te paski sa rewelacyjne. Acha, no i moze jeszcze
        informacja, ze ja kupuje je w Niemczech bo tu mieszkam. Niektorzy twierdza, ze
        te same produkty kupowane nie w Polsce sa lepszej jakosci niz te w Polsce. Stad
        moja informacja.
        • natra Re: Paski blend a- med 21.05.05, 08:33
          Witam!
          Ja rowniez uzywalam tych paskow i efekt jak najbardziej mnie usatysfakcjonowal.
          Zabki staly sie bielutkie i efekt utrzymywal sie dosc dlugo. Teraz postanowilam
          ponowic kuracje ( po 1,5 roku) bo wypijam mnostwo herbat, a nie zawsze potem mam
          mozliwosc umycia zebow, tak wiec osad powstaje. Dodam tylko ze w przypadku mojej
          mamy, ktora posiadala wieloletni osad kawowo-papierosowo-herbatowy efekt byl
          mniej spektakularny, ale rowniez widoczny i jak najbardziej ja zadowolil.
    • Gość: pelagia Re: Paski blend a- med IP: *.sjs / *.sjs-franziskus.wh.uni-erlangen.de 21.05.05, 08:48
      a o ktorych mowicie tych na noc czy tych na dzien? bo sa 2 rodzaje, ktore sa
      lepsze?
      • natra Re: Paski blend a- med 21.05.05, 08:51
        Hmm.. ja mam paski Blend-a-med Whitestrips, i je sie stosuje dwa razy dziennie
        rano i wieczorem. Trzyma sie na zebach po 30 min. O innych nie slyszalam, tylko
        takie byly w mojej aptece smile
        • dede1 Re: Paski blend a- med 21.05.05, 17:49
          Ja tez znam tylko te o ktorych napisala natra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka