kolina 17.07.02, 14:32 Jestem przerazona- właśnie odkryłam na bieliźnie dwie plamy kri.. Jestem w pierszym miesiącu ciąży: proszę mi powiedziec co sie dzieje i co mam zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatek5 Re: 4-ty tydzień ciąży-PLAMIENIE KRWIĄ 17.07.02, 16:23 powinnaś skontaktować się z lekarzem. Może powinnaś brać jakieś leki na podtrzymanie ciąży, a może to objawy implantacyjne (chociaż to chyba za późno). Mnie mój gin bardzo uczulał na tego typu plamienia, nawet minimalnie zabarwione krwią mogą (nie muszą oczywiście) być niebezpieczne. trzymaj się i powodzonka. Kwiatek Odpowiedz Link Zgłoś
kolia Re: 4-ty tydzień ciąży-PLAMIENIE KRWIĄ 17.07.02, 20:48 Kolinko najszybciej jak możesz skontaktuj sie ze swoim lekarzem ja poprzednia ciążę straciłam przez zwlekanie z wizytą u lekarza.Teraz tez jestem w 4 tyg ale po doswiadczeniach juz ostrożna.Biorę duphaston zapobiegawczo.Kolia Odpowiedz Link Zgłoś
mela-blonda Re: 4-ty tydzień ciąży-PLAMIENIE KRWIĄ 18.07.02, 00:13 Zadzwoń jak najszybciej do swojego lekarza - powinien ci w sumie dać numer do siebie - a jak go nie ma, to do jakiegokowiek innego ginekologa, przecież skierowania nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: 4-ty tydzień ciąży-PLAMIENIE KRWIĄ 23.07.02, 11:58 Według mnie plamienia w ciazy nie powinno się lekcewazyc-wskazana konsultacja ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś