Dodaj do ulubionych

"czarny"okres

IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:43
Od 2 dni zaczął mi sie okres!Dziwnie nie był poprzedzony żadnymi bólami
piersi i nawet nie miała zielonego pojęcia że go dostanę!Przez te 2 dni jest
taki czarny..brązowy i jest go bardzo mało!Są w nim włókna ciała (tak jak
normalnie)...ale ten kolor i wielkość??Mam 18 lat i jestem jeszcze dziewicą
jakby to w czymś pomogło!Ma tak jeszcze ktoś??
Obserwuj wątek
    • Gość: malinka Re: "czarny"okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:58
      a zaczął się o czasie?
      poza tym - w tym wieku, to dopiero się wszystko normuje i układa
      • ola07 Re: "czarny"okres 08.06.05, 22:58
        Czemu jest taki skąpy to nie mam pojęcia,a jeśli chodzi o kolor, to taka ciemna
        barwa może być spowodowana tym, że jest go mało i wolniej wypływa i dużej
        przebywa wewnątrz.Być może, że jutro juz będziesz miała normalny okres,a jeśli
        nie to proponuje konsultację z ginem.
        • Gość: lulu Re: "czarny"okres IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 08.06.05, 23:21
          ja miałam coś takiego po odstawieniu tabletek. to raczej nie okres, tylko
          krwawienie/plamienie międzymenstruacyjne.a te włókna to skrzepy krwi-
          złuszczającej się śluzówki macicy...tak mi się wydaje...
          • Gość: weana Re: "czarny"okres IP: 81.219.88.* 09.06.05, 00:17
            Pierwszego dnia okresu wydzielina jest brązowa i gęsta, jakby zaschnięta. Potem
            w ciągu dnia robi się już normalnie "krwista" wink)
            Ale jeśli bierzesz tabletki to w przerwie na okres taki kolor wydzieliny to
            normalny objaw.
            • viki2lav Re: "czarny"okres 09.06.05, 09:08
              nie chce straszyc, moze byc polip,
    • Gość: oj oj oj Re: "czarny"okres IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:52
      Już 3 dzień i bez zmiansad(Jest go straaaasznie mało!Może to naprawdę przez
      to,że wolno wypływa i zmienia barwe..okres pojawił sie całkiem nie w pore i to
      w dodatku bez żadnych objawów (ból piersi, brzucha) jakie zawsze miałam! Nie
      zażywam tabletek żadnych, tylko 2 miesiące temu miałam "gzybice pochwy",ale
      tydzień temu badania wyszły mi pozytywne.
      • Gość: ema Re: "czarny"okres IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 13:41
        Ja miałam takie okresy co 2 m-c.Przez wiele lat a potem wykryo u mnie torbiel
        jesnego jajnika.Przebadaj się i zrób usg.Chyba że to jeden raz tylko tak masz
    • Gość: malinka Re: "czarny"okres IP: *.40.249.75.threembb.co.uk 26.03.14, 18:10
      Hm... też tak miałam to nic strasznego nie bój się bedziesz mieć tak przez 4-5 dni smile
      • lisek.chytrusek Re: "czarny"okres 26.03.14, 19:46
        Sugerujesz, że autorka od 9 lat cały czas krwawi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka