Gość: martazam IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 12.06.05, 17:55 czesc dziewczyny, mam pytanie kiedy pojawily sie u was pierwsze objawy ze bedzie dzidzia i jak to znosilyscie??ja wlasnie czekam na wyniki testu,chyba sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: kiedy objawy ? 12.06.05, 18:02 Dopiero w 5 tygodniu siusianie co 15 minut, poza tym żadnych objawów, miałam płaski brzuch do 6 miesiąca więc tylko kiedy kopała docierało do mnie, że to ciąża . Sam test nie wychodził dodatni bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martazam Re: kiedy objawy ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 12.06.05, 18:04 robilam test z krwi jutro wyniki.ale miesiaczka spoznia sie juz 12 dni no i przytulansko bylo w plodne dni,czuje ze sie udalo, czekalam 2 lata.nie odbieraj mi nadzeji,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: kiedy objawy ? 12.06.05, 18:17 Wcale nie odbieram ,wręcz przeciwnie-mówię, że nawet test negatywny jeszcze niczego nie przesądza. Mojej małej już widać było bijące serduszko, a test był negatywny-takie dziwo . A same ojawy, jedne je mają inne wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martazam Re: kiedy objawy ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 12.06.05, 18:19 Odpowiedz Link Zgłoś