Dodaj do ulubionych

leczenie nadżerki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:14
Czesc!
Czy to prawda, że leczenie nadżerki przeprowadza się po wyleczeniu wszelkiech
infekcji, zapalenia? (np.w przypadku nawracającej grzybicy)
Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: up up IP: 85.28.132.* 04.10.05, 15:00
      up
    • fiszki Re: leczenie nadżerki 04.10.05, 15:07
      Tak, najpierw leczy się wszystkie stany zapalne, potem cytologia i zależności
      od wyniku lekarz dobiera sposób leczenia
    • marsze3 Re: leczenie nadżerki 05.10.05, 10:53
      Witam. Trzeba wyleczyć wszystkie stany zapalne i dopiero wtedy leczyć
      nadżerkę , ja osobiście miałam wypalaną laserem , polecam ani śladu.
      • Gość: lilia-wanilia Re: leczenie nadżerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:39
        Wypalaną laserem? Bolało? Jaką miałas grupę cytologii? Rodziłas już dzieci?
        Podobno nie usuwa się kobietom, które nie rodził..
        • marsze3 Re: leczenie nadżerki 10.10.05, 16:14
          Tak laserem.Nie rodziłam a jaką grupę nie pamiętam. Trochę bolało ale można
          wytrzymać , jak jesteś wrażliwa na ból to można wziąść znieczulenie.
    • Gość: sisi Re: leczenie nadżerki IP: *.orange.pl 05.10.05, 13:45
      Ja też miałam usuwaną laserowo. Faktycznie trzeba mieć wyleczone ewentualne
      zaalenia.
      Moj lekarz powiedzial kiedyś nie usuwalikobietom ktore nie rodziły - ze względu
      na blizny po wypalance. Obecnie po leczeniu ich nie ma - przynajmniej po
      laserze i robią.
      • goniek.m Re: leczenie nadżerki 11.10.05, 10:26
        Dziewczyny a jak to jest z nadżerką w ciąży, przed wakacjami jak byłam u
        swojego gina powiedział że po lecie weźmiemy się za leczenie bo mam nadżerkę w
        minimalnym stopniu a na jesień będzie lepiej bo zastosuję jakieś kwasy?już nie
        pamiętam dokładnie (powiedział że to mały stopień ale przed planowaną ciążą
        będzie trzeba to wyleczyć bo w ciąży się kompilkuje) no a ja po lecie zaszłam w
        nieplanowaną ciążę, zaraz zaczynam trzeci miesiąc ale w tym zaskoczeniu i
        przejęciu nową sytuacją i dzidzią zupełnie o nadżerce zapomniałam. czy wiecie
        jak to jest w ciąży czy się jakoś leczy czy jak jest w znikoma to dopiero po
        ciąży?
        • niusia1803 Re: leczenie nadżerki 11.10.05, 13:11
          W ciąży nie usuwa się nadżerki!!!
          • goniek.m Re: leczenie nadżerki 11.10.05, 13:16
            ok, dzieki - tak wlasnie myslalam ale zawsze lepiej się upewnić a wizyte
            dopiero mam za dwa tyg i nie chcialam akurat tym sobie zaprzatac glowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka