Dodaj do ulubionych

Dr Walczak (W-wa, Mangalia) ...

IP: 213.77.48.* 20.06.05, 10:54
Jak potoczyła się "kariera" pana Walczaka? Czy ktoś ma jakieś informacje,
interesuje mnie to , czy ten pan nadal prowadzi swoją praktykę?
Kiedyś trafiłam do tego lekarza, wizyta była jedną z tych rzeczy o których
człowiek woli zapomnieć...Ostatnio w wątku "lista złych ginekologów"
przeczytałam recenzje pacjentek, obudziły się złe wspomnienia. Mam nadzieję,
że ktoś zrobił z tym panem porządek...
Obserwuj wątek
    • Gość: aśka Re: Dr Walczak (W-wa, Mangalia) ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:04
      Nie mam pojęcia,ale chętnie usłyszałabym,że ktoś wreszcie zrobił z nim porządek.
      Na początku maja miał być zapowiadany reportaż na jego temat na tvn i w
      prasie,ale nic nie udało mi się zobaczyć.

• Gość: ciekawa Re: Dr Walczak (W-wa, Mangalia) ... IP: 213.77.48.* 20.06.05, 14:44
      Mnie również interesują losytego pana, mam nadzieje, że nie prowadzi już
      praktyki!!!
    • Gość: migotka Re: Dr Walczak (W-wa, Mangalia) ... IP: 213.77.48.* 21.06.05, 06:53
      do góry smile
      • milannn Re: Dr Walczak (W-wa, Mangalia) ... 17.07.05, 22:42
        do góry
    • Gość: mika Re: Dr Walczak (W-wa, Mangalia) ... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 18.07.05, 10:20
      to samo pytanie chcialam zadac, wczoraj przeczytalam o tym zboczencu, dziwie
      sie tylko ze nikt do tej pory nic nie zrobil w tej sprawie
    • jovanka25 Re: Dr Walczak (W-wa, Mangalia) ... 19.07.05, 10:32
      Przejeżdzam codziennie obok jego gabinetu i wydaje mi się, że nadal widnieje
      tam tablica "gabinet ginekologiczny", nie dam sobie jednak ręki uciąć czy
      działa na normalnych zasadach. Ja również byłam pacjentką pana W. i przy okazji
      chciałabym zapytać o Waszą opinię - jakie są granice dociekliwości ginekologa?
      Czy istnieje jakikolwiek kodeks etyczny czy granicę tę wyznacza sobie sam
      lekarz? W jaki sposób rozpoznać czy zadawane pytania nie są zwykłym, obleśnym
      molestowaniem a dociekliwym wywiadem lekarskim, który w efekcie pomoże
      rozwiązać problem?

Miałam "szczęście", bo ominęło mnie fotografowanie czy
      pokazywanie "odpowiednich" pozycji choć samo badanie trwało podejrzanie długo.
      Tak jak inne pacjentki nigdy nie zobaczyłam wyników cytologii, dr W. straszył
      mnie natomiast rzekomymi chorobami (które wykluczyli kolejni lekarze), wmawiał
      mi też, że najprawdopodobniej coś ze mną psychicznie nie tak skoro nie mam
      jeszcze dzieci, wyznawał szowinistyczne poglądy, że kobieta powinna rodzić i
      dawać mężczyźnie przyjemność, szczegółowo wypytywał o sprawy intymne, dociekał
      czym zajmuję się zawodowo, itd., itp.

I wiecie dlaczego po pierwszej wizycie dałam się nabrać, że to dobry lekarz? Bo
      żaden ginekolog nie trzymał mnie w gabinecie tak długo, nie zadawał tylu pytań,
      nie miał dla mnie aż tyle czasu. Dałam się zwieść, że te wszystkie pytania i
      odpowiedzi będą pomocne w diagnozie. "Otrzeźwiałam", gdy za wizytę przyszło mi
      zapłacić tyle, że nie miałam nawet takiej kwoty w portfelu. Teraz korzystam z
      usług centrum medycznego LIM, wiem za co płacę, lekarz jest dyskretny i nigdy
      nie przekracza niebezpiecznej granicy. Ja również jestem ciekawa, jak potoczyły
      się losy dr. W...
      • Gość: Latkowski Sylweste Kontakt IP: *.chello.pl 31.07.05, 16:09
        Prosze o kontakt osoby, które leczyły się u dr. walczaka. sylwester Latrkowski,
        e-mail sylwester@latkowksi.com
        www.latkowksi.com
        • Gość: ?? Re: Kontakt IP: *.chello.pl 31.07.05, 19:02
          Chce pan tym kobietom pomóc czy szuka pan taniej sensacji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka