Gość: rozsądek Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.rydygier.tpnet.pl 13.06.05, 13:16 to idiotyczny pomysł z tą listą! albo ktoś poleca kogoś autoryzując to albo można nieodpowiedzialnie wypisywać wszelkie bzdury!!!! najlepiej jak ginekologa poleca bliska znajoma, przyjaciółka. Internet może być pomocny tylko pod warunkiem autoryzacji tekstów i prawnej odpowiedzialności za nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bel.canto dr Adam Mościcki z POZNANIA IP: *.idea.pl 03.07.05, 12:55 hej! mam pytanie czy ktoś był moze u tego pana?? ja jestem ogólnie zadowolona ale chcialabym poznac opinie innych dziewczyn. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 WEJHEROWO 08.07.05, 13:23 A ja byłam wczoraj u Pani dr Chlebek i naprawdę jest super mimi, iż niektórzy mi mówili, że jest trochę przereklamowana i już się nei stara, to ja się tam bardzo dobrze czuła,. wszytsko mi wytłumaczyła i porozmawiała ze mną, pożartowała, zapłaciłam 70zł, za cytologię, zbadaął też piersi, bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia34 POLECAM GINEKOLOGÓW Z OLSZTYNA !!!!! 08.07.05, 13:57 WITAM !!!!! a oto ginekolodzy który jak najbardziej polecam ! są mili sympatyczie nastawieni do pacjentki ,szczerze polecam ! GIN.TOMASZ HOPPE -SZP.Wojewódzki i prywatnie JAGIELLOŃSKA 36/9 KOM.602 330 588 GIN.WAŚNIEWSKI -SZP.Wojewódzki i prywatnie (nie znam adresu) GIN.GRZEGORZ WODZYŃSKI-SZP.Miejski i prywatnie KOŚCIUSZKI 21/1 TEL.601 666 221 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: POLECAM GINEKOLOGÓW Z OLSZTYNA !!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.05, 18:13 Polecam też dr Z.Szarejko gab.prywatny Jagielończyka 10/4L tel. 5235390, 501632602 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:11 Jedyna dobra lekarka w moim mieście. Ufam tylko jej i tylko do niej chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:47 ja do niej chodziłam leczyła mnie ponad dwa lata i nie potrafiła wyleczyć. zmieniłam lekarkę i teraz moje kłopoty kobiece się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: 83.1.50.* 03.09.08, 09:00 Dlaczego piszesz więc,że jedyna skoro tylko do niej chodzisz,na jakiej podstawie oceniasz innych?!Nie znam osobiście dr Nowak-Papierowskiej,chociaż opinie słyszałam bardzo pozytywne.Chodzę do dr Wronisza i nie mam kompletnie żadnych zastrzeżeń.Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajeda Re: Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: 80.50.231.* 30.11.08, 14:39 Mam całkiem odmienne zdanie na temat tej pani. Wynajduje, a później próbuje leczyć nieistniejące choroby. Natomiast jeśli nie jest się jej pacjentką, a przyjdzie ci korzystać z jej usług w szpitalu, traktuje cię gorzej niż śmiecia. Aż inni lekarze pytali czy mam jakiś konflikt z panią ordynator, a ja tylko urodziłam w terminie przewidzianym przez lekarza prowadzącego, a nie tak jak ona zdecydowała. Większość opinii słyszanych o pani Papierowskiej od moich znajomych jest wielce niepochlebna. Polecam natomiast pana Sławomira Wronisza. Naprawdę ludzkie podejście do pacjentek, z szacunkiem i zrozumieniem. Moim zdaniem pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.11, 23:34 Ja również nie polecam tej doktor. Bezczelna, na niczym się nie zna i zero kultury na oddziale dla pacjentek. Omijajcie ją z daleka!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: 195.116.239.* 28.01.09, 18:26 Hej!! Mam prośbę!! czy mogłabyś podać mi jakis numer kontaktowy i adres do Doktor Papierowskiej?? Byłabym naprawdę wdzieczna!! Z góry dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonik Re: Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.11, 23:35 Dobra jak pacjentce nic nie jest i nie potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: *.interkam.pl 24.08.11, 08:41 Bardzo dobra pani doktor, zarówno do diagnozy chorób kobiecych jak i prowadzenia ciąży. Poszłam do niej z polecenia, i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sochaczew - dr B. Nowak - Papierowska IP: *.interkam.pl 29.11.11, 14:13 Ja również polecam dr Nowak-Papierowską. Tak naprawdę to uratowała życie mojego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_warszawa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:37 ZGRUBIENIE - wiem ze trochę nie do końca na temat, ale mam problem, wewnątrz mojej wargi sromowej (większej) pojawiło się zgdubienie, tak jakby pecherzyk, dajmy na to wielkości małego ziarnka fasoli, jest twarde, ale przy dotykaniu nie boli. Wiecie co to może być i gdzie w warszawie jest dobry ginekolog do którego mogłabym się z tym zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewikma Bielsko- Biała 13.07.05, 20:28 dr Szymala,przyjmuje w poradni na Folwarku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatenka a w Kętach, albo w Oświęcimiu? IP: *.pl / 83.17.27.* 22.08.05, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a w Kętach, albo w Oświęcimiu? IP: *.chello.pl 17.05.06, 08:07 w Oświęcimiu sami wyrobnicy a nie lekarze. nie ma żadnego dobrego. ponad 10 lat sie tam leczyłam i nigdy nikt nie stwierdził co jest przyczyną moich problemów. teraz szukam kogoś kompetentnego w Krakowie ale mam coraz mniejszą nadzieję na dobrego ginekologa, któremu nie zapłacę góry pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karibe Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:44 Proszę Was o pomoc.Poszukuję dobrego diagnosty ginekologa endokrynologa dla córki, która ma z pewnością problemy hormonalne.Obojetnie gdzie, ale najchętniej w woj. dolnośląskim -Wrocław, albo w Poznaniu.Pomóżcie!Bardzo pilne! Odpowiedz Link Zgłoś
b_gaczewska Poznań 14.07.05, 13:20 Jesli chodzi o Poznan, to polecam dr Ewe Florek. Przyjmuje prywatnie na os. Sobieskiego ale rowniez w Suchym Lesie i w szpitali na Lutyckiej. NIe dosc, ze mila, konkretna i i zna sie na sprawi, a co wiecej naprawde pomogla mi w sprawe nadzerki (co inna pani dr zaklasyfikowala cytuje "taka juz pani uroda i z tym da sie zyc"). POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość a Olkusz IP: *.bukowno.oskar.net.pl / *.oskar.net.pl 14.07.05, 13:43 kogo polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusiek Warszawa, dobry lekarz, który wyleczy ZAKAŻENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:13 witam, czy możecie mi polecić naprawde dobrego lekarza, który wyleczy mnie z uciążliwego zakażenia? byłam u kilku, każdy mówi co innego, przepisuje antybiotyki, które nie działają. mam już dość faszerowania się źle zapisanymi lekami, proszę pomóżcie. pozdrawiam - Ewusiek Odpowiedz Link Zgłoś
baby_cool Nowe Miasto Lubawskie 28.07.05, 17:27 Dziewczyny szukam dobrego ginekologa tutaj. Mezczyzna powinnien to byc. Mieszkam tu krotko i nie znam nikogo ( Pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kalisz, Pleszew, Ostrów Wlkp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:58 Czy mogłaby któraś z Was polecić mi kompetentnego ginekologa z któregoś z tych miast (mam tam względnie najbliżej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Kalisz, Pleszew, Ostrów Wlkp. IP: *.promax.media.pl 10.02.08, 13:23 polecam dr Jarosława Czechmanowskiego. W Pleszewie nie ma lepszego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna bitner Re: SZCZECIN - RYSZARD BEDNER IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 11.08.05, 22:17 od 5 lat ciągle się przeprowadzam i odkąd wyjechałam ze szczecina, niestety - żaden ginekolog nie okazal sie tak doskonały. tak na prawdę jednak najbardziej brakuje mi go teraz tu gdzie mieszkam, w irlandii, która słynie z fatalnego poziomu służby zdrowia i jej dostępności. polecam szczególnie, to ceniony specjalista i wspaniały człowiek, bardzo ambitny, stąd mimo młodego wieku ma na swoim koncie wiele osiągnięć (dr nauk medycznych, spec. ginekolog położnik). lecz przede wszystkim jest świetnym człowiekiem, co w przypadku tego zawodu stanowi nie tyle dopełnienie, co jeden z zasadniczych warunków. w chwili kiedy wyjeżdżałam miał swoj prywatny gabinet na Królowej Jadwigi 15 (nr tel. (0-91) 434 46 94). przy okazji można go ode mnie pozdrowić Odpowiedz Link Zgłoś
wild_asik Żyrardów o okolice PILNIE!!!! 22.08.05, 21:01 Poszukuje bardzo dobrego ginekologa z Żyrardowa lub jego okolic.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: lomza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:36 dr M Skrętek >> gabinet na Piłsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa 24 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:30 np w Grodzisku Maz. 30 km od Warsawy dr Doniec - super lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
maggies Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 12.09.05, 18:07 GINEKOLOG_OPERATOR,szukam takiego w Sosnowcu, Bytomiu,Katowicach.Chcą mi usunąć mięśniaki z macicą i chcę to zbadać jeszcze gdzieś.Proszę pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
groovebox1 WARSZAWA 04.11.05, 01:30 lek.med. Jacek Zakrzewski www.jacekzakrzewski.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika.lu Re: WARSZAWA 04.11.05, 09:49 Witajcie!Kto mi poleci dobrego ginekologa "polaka-polke" w niemczech w okolicach Kleve,Dortmund.Moze znajdzie sie ktos taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 09:26 szukam dobrego, odpowiedzialnego i przejmujacego sie pacjentkami lekarza w Olsztynie. prosze o pomoc!! ps. a moze ktos slyszal o "Malakiewicz i spółka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yś KRAKÓW- piersza wizyta! kobieta! IP: 194.150.99.* 15.11.05, 15:55 Hej Kogo plecacie na pierwszą wizytę u ginekologa w Krakowie? moze byc prywatnie, moze byc w przychodni. Chodzi mi najlepiej o kobiete.. no i zeby byla sklonna przepisac pigulki, bo chcielibysmy z moim chlopakiem zaczac wspolzyc..a boję sie samej prezerwatywy. oczywiscie tez..delikatna i taka sympatyczna - rozumiecie. Prosze o wasze opinie no i moze maile? gabysia@gmail.com DZIEKI Z GORY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_23 SZCZECIN- Dorota Rokoszak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 07:50 Dziewczyny, moze któras z was u niej była. Prosze o opinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia21 Re: KRAKÓW- piersza wizyta! kobieta! IP: *.chello.pl 23.01.07, 22:59 a ja szukam ginekologa w krakowie ktory przepisze od razu pare recept na tabletki antykoncepcyjne bo nie chce mi sie chodzic co miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia24 Berlin???? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.05, 17:38 hej!!< pilnie potrzebuje ginekologa w niemczech w berlinie, czy panie z berlinskiej poloni znaja kogos kompetentnego?? najlepiej polak (wizyty prywatne??) , ale moze byc i niemiec!! pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.r.z.a.n.a Zielona Góra 15.11.05, 18:28 Polecam dr Michaela Herbicha - to naprawdę kompetentny lekarz ze świetnym sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8monia1 RACIBÓRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:38 A czy znacie jakigoś dobrego ginekologa w Raciborzu? Już na tylu się zawiodłam, że nie mam pojęcia do kogo iść (a przez cały czas mam problemy). HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza 91 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.greennet.org.pl / *.greennet.org.pl 26.11.05, 19:54 Dr Niklewicz Szczęsny(kobieta)przyjmuje w Alfie uratowała mi ciążę(córka ma 14 lat), pomagała jak mogła w leczeniu i wogóle super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabelle apeluje o odrobinke porzadku na forum! IP: *.aster.pl 26.11.05, 21:45 niech tytul kazdego postu wyglada np. tak: miasto, adres, nazwisko lekarza. wtedy unikniemy powotorzen i moze ktokolwiek bedzie mial szanse znalezc czego szuka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabelle Wawa,SASKA KEPA, przychodnie - do kogo isc? IP: *.aster.pl 26.11.05, 21:48 Jestem nowa z tej dzielnicy, chcialabym zaczac chodzic do ginekologa do ktorejs z okolicznych przychodni. kogo polecacie, kogo odradzacie? bardzo dziekuje za opinie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piastk Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.nat.renicom.pl 07.12.05, 16:30 Jestem z Lublina .Cześć wszystkim.polecam doktor Małgorzatę Haberek z Luxmedu na Królewskiej(numer w książce tel.)Bardzo sympatyczna kompetentna lekarka.Do tej pozytywnej opinii dołacza się mój dwuletni synek który dzięki niej jest zdrowy i którego powitała na świecie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość w warszawie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:48 witam, bylam wlasnie po raz pierwszy w zyciu u ginekologa i bardzo sie denerwowalam. [wychowywalam sie tylko z ojcem, wiec w domu nie bylo nigdy takich tematow i zupelnie nie wiedzialam co i jak..] trafilam dzieki temu forum do doktor Witkowskiej w Alfie przy ulicy Nowy Świat w warszawie. i kamien spadl mi z serca. to przemila starsza pani, delikatna, sympatyczna i naprawde zyczliwa. ] poleacam ja goraco wszystkim. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MASAZ WARSZAWA <a href="http://massagethai.info" target="_blank">massagethai. IP: *.lns3-c8.dsl.pol.co.uk 25.12.05, 21:57 MASAż TAJSKI INDONEZYJSKI WARSZAWA THAI INDONESIAN MASSAGE WARSAW SALON STUDIO THERAPY HEALTH MEDICINE ZDROWIE MEDYCYNA TERAPIA Doświadczona wykwalifikowana specjalistka masażu tajskiego, indonezyjskiego, masażu stóp, z wykorzystaniem ziół. Nauczenie indywidualne albo w malej grupie. Qualified Thai massage therapist teacher of Thai massage. I do therapeutic thai massage, foot massage, herbal massage and indonesian massage HTTP://WWW.MASSAGETHAI.INFO WARSAW WARSZAWA WOLA PRAGA BIELANY WAWER MARKI OCHOTA URSUS białołęka Włochy Śródmieście Ursynów Mokotów żoliborz Białołęka Rembertów Targówek Wilanów MASAż TAJSKI INDONEZYJSKI WARSZAWA THAI INDONESIAN MASSAGE WARSAW SALON STUDIO THERAPY HEALTH MEDICINE ZDROWIE MEDYCYNA TERAPIA www.therapeuticmassage.info www.massagelondon.org London Massage Therapist www.massagelondon.biz massage therapy West London UK www.massagelondon.me.uk London chair Massage UK www.health- resources.co.uk Medical Alternative Medicine resources in London England UK www.mobilephonesites.co.uk Nokia Free Mobile Phones Sites London England UK www.massagelondon.org.uk London Alternative Medicine UK www.massagelondon.info www.centrallondonmassage.co.uk W1 Massage Therapy Central London West End UK www.centrallondonmassage.me.uk W2 Paddington Therapeutic Massages Alternative Therapies London www.centrallondonmassage.org.uk W3 Acton Complementary Health Clinic London www.eastlondonmassage.co.uk E1 Eastern Medicine London City of www.londonclinic.me.uk W4 Chiswick Health Clinic ME London www.londonmassagecentre.co.uk W5 Ealing Holistic Centre London UK www.londonmassagecentre.me.uk W6 Hammersmith Healing Massage London www.londonmassagecentre.org.uk W7 Hanwell Wellness Centre London www.londonmassageclinic.co.uk W8 Kensington Technique London Clinic www.londonmassageclinic.me.uk Thai Massage London Center W9 Maida Vale www.londonmassageclinic.org.uk W11 Notting Hill Alternative Health in London W10 www.londonmassagetherapy.co.uk W12 Shepherd's Shepherds Bush Complementary Therapies London www.londonmassagetherapy.me.uk W14 West Kensington On Site Office Chair Massage London www.ilovemassage.co.uk www.ilovemassage.me.uk www.ilovemassage.org.uk www.imassage.info www.massageme.co.uk www.mymedicine.co.uk www.mytherapy.co.uk www.mylove.org.uk EAST ACTON SHEPHERDS SHEPHER'S BUSH www.mywellness.me.uk CHISWICK HAMMERSMITH FULHAM SOHO WESTMINSTER NOTTING HILL GATE BAYSWATER QUEENSWAY HOLLAND PARK KNIGHTSBRIDGE PICCADILLY LEICESTER SQUARE GREEN PARK HYDE PARK EARLS COURT TURNHAM GREEN WC1 Euston Bloomsbury WC2 Holborn Covent Garden Strand Fitzrovia Mayfair Soho Chinatown SW1 Victoria Belgravia www.londonmassagetherapy.org.uk Massage Tables Couches Chairs UK MASSAGE THERAPY THERAPEUTIC MASSAGE THAI MASSAGE TRADITIONAL THAI MASSAGE INDONESIAN MASSAGE HAWAIIAN MASSAGE COMPLEMENTARY HEALTH ALTERNATIVE THERAPIES COMPLEMENTARY MEDICINE ALTERNATIVE MEDICINE HOLISTIC MASSAGE BOWEN TECHNIQUE BOWEN THERAPY CRANIOSACRAL THERAPY CRANIO SACRAL THERAPY LONDON THERAPIST THERAPISTS LONDON MASSAGE TREATMENT TREATMENTS LONDON MASSAGE www.londontherapist.me.uk Hawaiian Huna Bodywork London www.londontherapist.org.uk Healthy Massage Treatment www.massagecentrallondon.co.uk Lomi Lomi Kahuna Oil Massage www.massagecentrallondon.me.uk Holistic Therapists London www.massagecentrallondon.org.uk Craniosacral Therapy London www.massageclinic.me.uk Manual Lymph Drainage London www.massageclinic.org.uk Massage Experienced Qualified Insured London www.massagelondon-home.me.uk London Therapy at Home or Clinic www.massagelondon-home.org.uk Home Wellness London Therapy www.massagelondoncentral.co.uk Complementary Alternative Medicine West London www.massagelondononline.me.uk Generic Domain Names Google Ranked Sale www.massagelondononline.org.uk Info on Massage Equipment Sale UK www.massagelondonpage.me.uk Information Site about Massage Therapy London UK www.massagelondonpage.org.uk London UK complementary therapies massage www.massagelondonweb.me.uk alternative health London UK thai massage www.massagelondonweb.org.uk www.massagelondonwest.co.uk traditional thai indonesian massage therapy London www.massagenorthlondon.co.uk www.massagepractitioner.co.uk www.massagepractitioner.me.uk www.massagepractitioner.org.uk www.massagesouthlondon.co.uk www.massagetherapylondon.co.uk <a href="www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:12 Czy nikt nie zna dobrego lekarza w Radomiu. Jestem juz po 2 poronieniach i szukam naprawde dobrego specjalisty bo do mojej pani dr juz nie wróce. Jeżeli zancie dobrego lekarza w Radomiu to prosze piszcie. Super bybyło żeby to była kobieta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: RADOM!!! IP: *.stat.gov.pl 02.03.06, 14:03 Polecam z całego serca Jacka Golińskiego, przyjmuje niestety tylko prywatnie na focha 12, 1 pietro, ale to złoty człowiek. Ale jeśli wolisz kobietę to jako nastolatka leczyłam się u Alicji Maj Bielikow, z Granicznej (nie wiem czy prywatnie czy na fundusz), dobry fachowiec. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalina Starachowice-Materkowski 24.04.06, 14:51 Super lekarz ze Starachowic! Polecam!! Super gabinet, nowoczesny, higiena, wszystkie mozliwe sprzety, bardzo mily i spokojny, zna sie na fachu. Polecam go! Ja sie raz zawiodlam i polecono mi go! Jest swietny!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś