Gość: MASAZ WARSZAWA <a href="http://massagethai.info" target="_blank">massagethai. IP: *.lns3-c8.dsl.pol.co.uk 25.12.05, 21:55 WARSAW WARSZAWA WOLA PRAGA BIELANY WAWER MARKI OCHOTA URSUS białołęka Włochy Śródmieście Ursynów Mokotów żoliborz Białołęka Rembertów Targówek Wilanów Doświadczona wykwalifikowana specjalistka masażu tajskiego, indonezyjskiego, masażu stóp, z wykorzystaniem ziół. Nauczenie indywidualne albo w malej grupie. Qualified Thai massage therapist teacher of Thai massage. I do therapeutic thai massage, foot massage, herbal massage and indonesian massage HTTP://WWW.MASSAGETHAI.INFO MASAż TAJSKI INDONEZYJSKI WARSZAWA THAI INDONESIAN MASSAGE WARSAW SALON STUDIO THERAPY HEALTH MEDICINE ZDROWIE MEDYCYNA TERAPIA www.therapeuticmassage.info www.massagelondon.org London Massage Therapist www.massagelondon.biz massage therapy West London UK www.massagelondon.me.uk London chair Massage UK www.health- resources.co.uk Medical Alternative Medicine resources in London England UK www.mobilephonesites.co.uk Nokia Free Mobile Phones Sites London England UK www.massagelondon.org.uk London Alternative Medicine UK www.massagelondon.info www.centrallondonmassage.co.uk W1 Massage Therapy Central London West End UK www.centrallondonmassage.me.uk W2 Paddington Therapeutic Massages Alternative Therapies London www.centrallondonmassage.org.uk W3 Acton Complementary Health Clinic London www.eastlondonmassage.co.uk E1 Eastern Medicine London City of www.londonclinic.me.uk W4 Chiswick Health Clinic ME London www.londonmassagecentre.co.uk W5 Ealing Holistic Centre London UK www.londonmassagecentre.me.uk W6 Hammersmith Healing Massage London www.londonmassagecentre.org.uk W7 Hanwell Wellness Centre London www.londonmassageclinic.co.uk W8 Kensington Technique London Clinic www.londonmassageclinic.me.uk Thai Massage London Center W9 Maida Vale www.londonmassageclinic.org.uk W11 Notting Hill Alternative Health in London W10 www.londonmassagetherapy.co.uk W12 Shepherd's Shepherds Bush Complementary Therapies London www.londonmassagetherapy.me.uk W14 West Kensington On Site Office Chair Massage London www.ilovemassage.co.uk www.ilovemassage.me.uk www.ilovemassage.org.uk www.imassage.info www.massageme.co.uk www.mymedicine.co.uk www.mytherapy.co.uk www.mylove.org.uk EAST ACTON SHEPHERDS SHEPHER'S BUSH www.mywellness.me.uk CHISWICK HAMMERSMITH FULHAM SOHO WESTMINSTER NOTTING HILL GATE BAYSWATER QUEENSWAY HOLLAND PARK KNIGHTSBRIDGE PICCADILLY LEICESTER SQUARE GREEN PARK HYDE PARK EARLS COURT TURNHAM GREEN WC1 Euston Bloomsbury WC2 Holborn Covent Garden Strand Fitzrovia Mayfair Soho Chinatown SW1 Victoria Belgravia www.londonmassagetherapy.org.uk Massage Tables Couches Chairs UK MASSAGE THERAPY THERAPEUTIC MASSAGE THAI MASSAGE TRADITIONAL THAI MASSAGE INDONESIAN MASSAGE HAWAIIAN MASSAGE COMPLEMENTARY HEALTH ALTERNATIVE THERAPIES COMPLEMENTARY MEDICINE ALTERNATIVE MEDICINE HOLISTIC MASSAGE BOWEN TECHNIQUE BOWEN THERAPY CRANIOSACRAL THERAPY CRANIO SACRAL THERAPY LONDON THERAPIST THERAPISTS LONDON MASSAGE TREATMENT TREATMENTS LONDON MASSAGE www.londontherapist.me.uk Hawaiian Huna Bodywork London www.londontherapist.org.uk Healthy Massage Treatment www.massagecentrallondon.co.uk Lomi Lomi Kahuna Oil Massage www.massagecentrallondon.me.uk Holistic Therapists London www.massagecentrallondon.org.uk Craniosacral Therapy London www.massageclinic.me.uk Manual Lymph Drainage London www.massageclinic.org.uk Massage Experienced Qualified Insured London www.massagelondon-home.me.uk London Therapy at Home or Clinic www.massagelondon-home.org.uk Home Wellness London Therapy www.massagelondoncentral.co.uk Complementary Alternative Medicine West London www.massagelondononline.me.uk Generic Domain Names Google Ranked Sale www.massagelondononline.org.uk Info on Massage Equipment Sale UK www.massagelondonpage.me.uk Information Site about Massage Therapy London UK www.massagelondonpage.org.uk London UK complementary therapies massage www.massagelondonweb.me.uk alternative health London UK thai massage www.massagelondonweb.org.uk www.massagelondonwest.co.uk traditional thai indonesian massage therapy London www.massagenorthlondon.co.uk www.massagepractitioner.co.uk www.massagepractitioner.me.uk www.massagepractitioner.org.uk www.massagesouthlondon.co.uk www.massagetherapylondon.co.uk www.massagetherapylondon.me.uk www.massagetherapylondon.org.uk <a href=" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchelka KALISZ, KALISZ, KALISZ IP: *.kalisz.mm.pl 09.01.06, 09:37 Najlepszy gin. w Kaliszu - DR MIKOŁAJCZYK!! Przyjmuje w przychodni na Gornoslaskiej (prywatnie i na n/z) Odpowiedz Link Zgłoś
lusilla77 Poznań Lekarze z Kliniki św.Rodziny 12.01.06, 16:16 Witajcie, polecam dr. Jerzego Koźmę (przyjmuję we wtorki w przychodni przy klinice św.Rodziny oraz prywatnie w poniedziałki i piątki gabinet na oś. Na Murawie). Zainteresowanym mogę podac dane telefoniczne i adresowe oraz podzielić się wieksza dawką doświadczenia. Sympatyczny wprowadza miła atmosferę co nie peszy pacjentki, wesoły z humorkiem, delikatny i rzeczowy, sympatyczne usposobienie i potrafi przyciągnąc ku sobie własnie ciepłem i serdecznością. Leczę się u Niego od 4 lat. Poza tym słyszałam pozytywne opienie na temat dr B.Nowakowskiego oraz dr Nowaka z kliniki św. Rodziny. Podsumowując powiem tylko ze o lekarzach z Kliniki św. Rodziny słyszałam wiele dobrego w przeciwieństwie do tych z Polnej dlatego stawiam na tych pierwszych Pozdrowienia z zachmurzonego Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.a.a Kraków - lekarz, który porządnie założy spiralę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:06 Witajcie A może od Was uzyskam tę informację? Proszę napiszcie kogo polecacie? Podajcie namiary i cennik Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominisia Bielsko-Biała IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 13.01.06, 09:19 W Bielsku jedna z najlepszych lekarek jest dr Kwiatkowska, Wapienica Ośrodek Zdrowia- bardzo mi pomogla i jest najdelikatniejsze doktorką u jakiej bylam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Bielsko-Biała IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.08.06, 10:26 Najlepszy ginekolog w Bielsku Białej - delikatny, miły,konkretny i do tego fachowiec również w położnictwie to Pani Monika Holerek!!!! Polecam- tanio 50 zł +10 cytologia !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga bielsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:41 bielsko-biała- dr gajewski.specjalista,zaufany,dobry,konkretny,ciepły,posiadający niezwykłą wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana *************UWAGA*************** ******** 23.01.06, 18:35 Proszę o nie dopisywanie się do listy, istnieje już dużo czytelniejsze forum na ten temat (namiary w pomocnych linkach). Tutaj niesposób znaleźć jakiejkolwiek informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: *************UWAGA*************** ******** 04.03.06, 16:40 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: 82.177.10.* 26.01.06, 18:17 Warszawa/ Naprawdę odradzam dr M. LEWANDOWSKIEGO - wynajdzie wszystkie choroby i bakterie świata żeby tylko mu załacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.spray.net.pl 02.02.06, 15:45 Mam pytanie czy mozecie mi cos powiedziec na temat dr Witolda Ledowicza????!! Moze ktoras z Was miala juz z nim kontakt...no i najwazniejsze gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamcia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 06.02.06, 11:48 W JELENIEJ GORZE najlepszy ginekolog to pani dr GILOWSKA. Polecam KAŻDEJ kobiecie z Jeleniej i okolic, nie dla reklamy(pani ginekolog przyjmuje nie tylko prywatnie ale i na kasę chorych) ale dlatego że to cudowna kobieta i fachowiec,jakich w Jeleniej mało. Odpowiedz Link Zgłoś
myhekate Ginekolog- holistyczny? 06.02.06, 21:20 Nie wiem czy słyszałyście o dr Pretti Agrawal z Wrocławia - cudowna wspaniała kobieta, ginekolożka - lekarz medycyny ale również Hinduska wykorzystująca tysiącletnie doświadczenia medycyny holistycznej i naturalnej. Traktuje ciało, emocje i duszę jako jedność. Miód dla tych dla kórych liczy się natura. Byłam u niej podczas festiwalu Progresteron. Niestety nie przyjmuje w Warszawie, a szkoda, wielka. Może któraś z was słyszała o podobnej lekarce / lekarzu w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi322 Re: Ginekolog- holistyczny? 12.02.06, 20:28 gdzie dokładnie przyjmuje ta Pretti Agrawal? jestem zainteresowana, mieszkam we wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
myhekate Re: Ginekolog- holistyczny? 15.02.06, 17:44 Zazdroszę Ci! sprawdź na jes stroni www.republika.pl/preetigin/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Wrocław 08.02.06, 11:46 Po raz n-ty Pani Doktor Kotkowska z Corfamedu. Przestalam chodzic, ze wzgledu na finanse (przerzucilam sie na chwile na NFZ i zaluje), ale wrocilam i bardzo sie z tego ciesze. Zna sie na rzeczy. Pomocna. Mozna zadzwonic gdy problem. Nic z łaską, wszystko z serca, przynajmniej na to wyglada Zdecydowanie polecam, bo dzieki niej nie zoperowano mnie "pochopnie". Wizyta w Corfamedzie 50 zlotych, oczywiscie razem z USG. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 15.02.06, 20:48 KIELCE-GRELEWSKI SŁAWOMIR Odpowiedz Link Zgłoś
galcz_ma Re: KIELCE 20.06.06, 12:40 Hej an_ia5! Kto to ten Grelewski Sławomir? Dlaczego go reklamujesz? Gdzie dokładnie przyjmuje w Kielcach. Właściwie to jestem zainteresowana gin-endokrynologiem ale każda opcja jest istotna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irmeline Re: KIELCE 18.07.06, 13:15 A ja nie polecam Grelewskiego. Chodzilam do niego przez trzy miesiace ciazy i zrezygnowalam. Mialam ciaze zagrozona, 3 tyg. lezalam w szpitalu, a on nie chcial mi potem dawac zwolnienia. Niespecjalnie tez podobalo mi sie jego podejscie do mnie jako pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: [lista] Warszawa Ochota - dr Anna Świątek IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 16.02.06, 00:03 Jest swietna: kompetentna (odpowiada na wszelkie pytania), mila i zyczliwa. Nie demonizuje, zleca wszystkie niezbedne badania. Przyjmuje w poniedzialki w klinice Promed (Uniwersytecka 5, tuz przy Pl. Narutowicza). Wizyta kosztuje 80 pln. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorna A w LUBLINIE? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.02.06, 11:37 Czy w Lublinie nie ma dobrego ginekologa? Takiego,który przyjmuje na NFZ? Na prywaciarzy nie chcę wydawać pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka1981 Piaseczno 24.02.06, 13:35 Centrum Medyczne Puławska - Pani dr Monika Szymańska - mloda lekarka ale bardzo sympatyczna i myślę, że zna się na tym co robi. Poza tym Pani dr Kantor - Mazurek przyjmuje na ul. Szkolnej nad pocztą (wizyta 80 zł) doswiadczona lekarka z lekko wykreconym stylem bycia. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Warszawa - dr n. med. Agnieszka Antczak-Judycka 24.02.06, 15:14 Ponieważ wiele z Was pyta mnie na innych forach i w e-mailach o dr n. med. Agnieszkę Antczak-Judycką, napiszę kilka słów tutaj: Dr Agnieszke Antczak-Judycka poznalam w 1998r. Przez zupelny przypadek. Zaczelo sie od tego, ze z silnym bolem w podbrzuszu trafilam do szpitala Orlowskiego na ul. Czerniakowskiej. Poczatkowo podejrzewano u mnie zapalenie miedniczek nerkowych, ale jednoczesnie lekarze brali pod uwage zapalenie przydatkow. Trafilam wiec do ginekologa. Niestety wizyte ta wspominam jak najgorzej. Do tego byla to moja pierwsza wizyta u ginekologa. I na dodatek u mezczyzny. Pan doktor byl bardzo niesympatyczny, podczas wywiadu nakrzyczal na mnie, ze w wieku 20 lat jeszcze nie wspolzyje. Byl bardzo oburzony, ze nie "zaliczylam" juz conajmniej kilku facetow. Dokladnie tak sie wyrazil. Przykro mi bardzo, ze nie wskakuje kazdemu napotkanemu facetowi do lozka... Czy tego nalezy sie wstydzic??? Badal mnie bardzo niedelikatnie, ciagle upominajac mnie, ze za mocno spinam miesnie brzucha (ciekawe, czy sam potrafilby je rozluznic, gdyby nie mogl sie z bolu wyprostowac?!). Nie mialam sily na dyskusje. Z placzem i mocnym postanowieniem, ze "wiecej do ginekologa nie pojde" wyszlam z gabinetu slyszac za soba glosne trzasniecie drzwiami... Ze szpitalnej izby przyjec wyszlam na wlasne zadanie. Niestety po "fachowym" badaniu ginekologa mialam wrazenie, ze moje dolegliwosci nasilily sie. Przeplakalam pol nocy. Nastepnego dnia moje samopoczucie nie bylo lepsze i mimo obaw, bolu i strachu poszlam do gabinetu ginekologicznego w poblizu mojego domu. Trafilam do wspomnianej p. dr Agnieszki Antczak-Judyckiej. Jasne, ze wchodzac do gabinetu cala sie trzeslam. Nie wiedzialam na kogo trafie. Jednak tym razem pani doktor potrafila mnie wysluchac. Wizyta trwala ponad godzine. Opowiedzialam jej o calym zdarzeniu na Czerniakowskiej, a ona pozwolila mi sie wyplakac i na "dzien dobry" nie kazala mi sie rozbierac. Wyjasnila mi na czym polega badanie, jak sie bada, a przede wszystkim nie badala mnie na sile. Potwierdzily sie wczesniejsze przypuszczenia, ze to zapalenie przydatkow. Antybiotyk i lezenie w lozku przez kolejne dni, postawily mnie na nogi. Pani Dr pracuje w szpitalu brodnowskim na ul. Kondratowicza. Poniewaz infekcje, o ktorej wspomnialam wyzej, lubia sie powtarzac, trafialam juz kilka razy do szpitala z tego powodu. Oczywiscie dr Judycka kierowala mnie na oddzial w tym szpitalu i mimo, ze mialam skierowanie z prywatnej przychodni, nigdy nie placilam za pobyt na oddziale. Zanim zdazylam dojechac z Ursynowa na Brodno, lekarz dyzurny wiedzial, ze pojawie sie na oddziale i ze jestem pacjentka dr Judyckiej. W tej chwili dr Agnieszka Antczak-Judycka ma II stopien specjalizacji w poloznictwie. Przyjmuje w Medicover na ul. Domaniewskiej 37, w Filii Centrum Damiana "Medoc" na ul. Modlińskiej 310/312 oraz w Centrum Zdrowia "Wola" na ul. Ciołka 30 (zapisy telefonicznie tel. 022 837 83 07. Chodze do niej do Centrum Zdrowia "Wola", wizyta kosztuje 100 zl. Niestety nie wiem, jakie sa ceny w pozostalych przychodniach. Mam do niej 100% zaufanie, a to przeciez wazne, by rozumiec sie z lekarzem, gdy porusza sie temat tabu lub, gdy pod sercem nosi sie upragnionego synka czy coreczke, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorna A w Lublinie????? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 25.02.06, 12:08 Nie ma dobrych na NFZ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Warszawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.42.* 26.02.06, 19:02 Mam pytanie dotyczace dr Ledowicza Witolda!!czy ktos moze wie cos na jego temat tzn jaki jest i czy warto wydac na niego kase itd.bardzo prosze o odp jesli ktos cos wie.Z gory bardzo dziekuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisztka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:29 osteomed--> dr dzewicki (czy jakos podobnie super super super! mily sympatyczny wygadany i przystojny, bylam 1 raz i mi sie podobalo polecam wizyta 70 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bEwa Lublin/Biała Podlaska IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.05.09, 21:54 dr.Leszek Łagód bez wahania polecam wszystkim kobietom z Białej i Lublina. Wspaniały specjalista a przy tym miły kulturalny opiekuńczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alika27 Wrocław dr M. Elias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:46 Dr Marek Elias, przede wszystkim kompetentny i rzeczowy, na spokojnie wszystko wyjaśnia i tłumaczy, bez pośpiechu, uznany przez czytleniczki Twojego Stylu Lekarzem Przyzjaznym Kobiecie, przy tym miły i sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETI Re:Gliwice IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.06, 18:28 Jakiś czas temu byłam w szpitalu w Gliwicach i zostałam miło zaskoczona..... Już na izbie przyjęć był młody przesympatyczny lekarz,a pózniej na oddziale również wszystko było jak się należy.Miłe położne a i lekarze całkiem znośni.Profesjonalne podejście do sprawy.Jestem zadowolona z obsługi w tym szpitalu!!!!Kiedyś nie cieszył się dobrą opinią a tu proszęPozdrawiam wszystkie dziewczyny z Gliwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktorynka Re: Proponuję otworzyć listę dobrych-Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:01 Dr Danuta Adamek, bardzo kompetentna, rzeczowa, na spokojnie wszystko wyjaśnia,odpowiada na pytania, zleca potrzebne badania. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila862 Biłgoraj Pani Amelia Witek 24.03.06, 12:59 . Przyjmuje prywatnie przy ul. Dlugiej. obecnie sama spodziewa sie dziecka czego jej serdecznie gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Biłgoraj Pani Amelia Witek IP: *.tvkdiana.pl 15.02.08, 18:48 witam, mogłabym prosić o maila do pani doktor? bardzo mi zależy na tym i byłabym niezmiernie wdzięczna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kociczek22 Re: Częstochowa 12.04.06, 18:28 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego gina z Częstochowy i może jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: Częstochowa 29.05.06, 13:04 Ja chodziłam w ciązy i nie tylko do Dr.Jerzego Surówki przyjmuje w Medyku (prywatnie)al.wolności 22 bardzo kompetentny i solidny lekarz i pozatym naprawde ma czas dla pacjentek.Gorąco i szczerze polecam. Pozatym w przychodni przy ul.Księżycowej jest także bardzo dobry lekarz Rafał Schyller także polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Kołobrzeg!!!! 15.04.06, 00:44 Dr Grzegorz Początek, przyjmuje prywatnie (kiedyś pracował w przychodni wojskowej). Miły i kompetentny, można z nim pogadać.Jako jedyny jakich znam uczy samokontroli piersi i bada je.Po rozmowach z mnóstwem koleżanek stwierdzam,że ogólnie w Kołobrzegu z ginekologami jest fatalnie, albo niekompetentny i "olewający", albo zdziera kasę nawet podczas wizyt w ramach ubezpieczenia (przoduje tu dr Radomski) Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird2000 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 23.04.06, 21:37 W Bydgoszczy chodzilam do dra Fraczka do Sanitasu na ul.Dworcowej. Polecam. naprawde bardzo dobry lekarz. Potem przenioslam sie do Koszalina. Tam chodzilam do rewalacyjnego dra Błasińskiego. Bez trudu znajdziecie jego numer i adres w ksiazce telefonicznej.Pozdrawiam P.S. Naprawde swietny pomysl z ta lista Odpowiedz Link Zgłoś
aniaszymanska21 Sochaczew , Warszawa - dr. Radiukiewicz 24.04.06, 21:59 W sochaczewskiej poradni K w poniedziałki. Poza tym Warzszawa, Madalińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś