irga Dobry lekarz w Lublinie 13.12.01, 11:20 Witajcie! Padło pytanie o kobietę ginekologa z Lublina. Polecam dr Annę Kwaśniewską. Pracuje na Staszica, prywatną praktykę ma na Chopina 13. Nie mam pod ręką telefonu, ale jest dostepny w ksążce (zapisy również w domu) Od kilku lat chodzimy tam "rodzinnie", mama, bratowa, koleżanki. Wszystko pod najlepszym fachowym okiem, bez skrępowania. W razie konieczności dobra opieka szpitalna, położnicza również. Jedyny mankament - przedłużające się oczekiwanie pomimo wyznaczonej godziny. Ale to chyba normalne u lekarza z "dobrym kontaktem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: Dobry lekarz w Lublinie IP: 195.116.167.* 16.12.01, 21:55 dzięki!!!! Pytanie ile taka przyjemność kosztuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinca Re: Dobry lekarz w Lublinie IP: *.gazeta.pl 08.01.02, 23:22 Szczerze polecam p.Dawidowicz z przychodni studenckiej. Jest fachowa , dokladna (nagroda Twojego Stylu) i delikatna. Ale poniewaz przyjmuje panstwowo to i koleki ogromne... Odpowiedz Link Zgłoś
soleka Re: Dobry lekarz w Lublinie 12.06.02, 14:32 Polecam w Lublinie Andrzeja Rosińskiego, ordynatora ginekologii w szpitalu na Jaczewskiego. Starszy, naprawdę kompetentny, ze świetnym podejściem do zestresowanej pacjentki-wyjaśnia wszystko jak przedszkolakowi. Przyjmuje prywatnie wtorek-piątek 15.00-19.00 na ul.Dembowskiego 8, rejestracja telefoniczna: 747-81-95. Posiada w gabinecie aparat USG co nie jest bez znaczenia jeśli chodzi o finanse (70 zł USG+badanie), szybkość i wiarygodność wyniku. Ważne są też jego pozycja i kontakty w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszanka Gorzow Wlkp. IP: *.interlinia.kam.pl 15.12.01, 11:08 Proponuje dr Zielinskiego (przyjmuje na Kos.Gdyn) oraz dr Tymszana(przychodnia na Baczynskiego,os.Staszica) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania KATOWICE IP: *.net17.katowice.pl 21.12.01, 12:58 Poprosze o nazwisko jakiegos dobrego lekarza,najlepiej z USG.Takiego do ktorego nie strach isc,zapytac sie i zostanie sie poinformowanym o wszystkim.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: KATOWICE 08.01.02, 23:55 Mysłowice-docent CISZEK-DONIEC. Specjalista, endokrynolog. Ma usg, robi wymrażanie nadżerki. Specjalizuje się w leczeniu niepłodności. Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: KATOWICE-Mikołów 09.01.02, 00:11 Przepraszam, Mikołów nie Mysłowice. Pracuje w Klinice Endokrynologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: KATOWICE-Mikołów IP: 10.120.22.* 09.01.02, 14:24 Nikt przy zdrowych zmysłach w Mikołowie nie pójdzie do pani doktor Ciszek . Ta kobieta zrobiła w swojej karierze medycznej więcej złego , niż dobrego . Lekarzem godnym polecenia jest dr Pasierbiński z Mikołowa. Ma prywatną praktykę,pracuje w szpitalu. W gabinecie ma USG , wykonuje cytologię i inne badania, jest kompetentny i fachowy. I bez uprzedzeń religijnych.POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: KATOWICE-Mikołów IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 18:41 Jestem zszokowania. Leczę się u niej od roku. Narazie bez efektów, ale też mój przypadek niełatwy. Możesz mi o niej powiedzieć coś więcej? Bardzo proszę. Albo na mój adres alina1@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
azalia1 Re: KATOWICE-Mikołów 24.05.02, 18:51 Ja też miałam niby przypadek niełatwy, ale to jej chwyt reklamowy,nie dość że spędzało się tam pół dnia to i tak bez efektu .Leczyłam się przez 4 lata i pani doc.nie wiedziala co mi jest(hormony niby mialam ok), a jak się okazalo miałam kłopoty z szyjką macicy, test po stosunku byl nieodpowiedni( ale pani doc nie wiedziała o tym).A zresztą mam już to za sobą szkoda tylko mojego czasu i straconych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: KATOWICE-Mikołów IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 18:44 Od jakiegoś czasu chciałam się skonsultować z jeszcze jednym lekarzem, dla pewności. Możesz mi podać namiary na tego lekarza, o którym piszesz? Dziękuję ci. Odpowiedz Link Zgłoś
azalia1 Re: KATOWICE 24.05.02, 18:43 ja osobiście nie polecam pani doc.,leczylam się na nieplodoność u PANI DOC. przez 4 lata i bez skutku, chociaż ciągle lubiła dawać złudną nadzieję.Osobiście polecam prof.Skałba. Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: KATOWICE 08.06.02, 11:38 Jestem w 12 tygodniu, nie wiem jak duża w tym zasługa pani docent. Ale nadal do niej jeżdzę. Przyjmuje na zmianę z bardzo miłą doktor Magdą Biernat. Co pacjent to opinia. W swoim mieście chodziłam do lekarza, który na usg nie wykrył poważnych wad, a w poczekalni słyszałam pochwały pacjentek. Nie ma lekarzy idealnych, może się pocieszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Warszawa IP: *.pol-nil.com.pl 28.12.01, 11:06 Poszukuję specjalisty, który wyreguluje hormony (zaburzenia drugiej fazy cyklu) tak, żeby dochodziło do owulacji. Jak dotąd chodziłam do dr. Rodzenia (Sapieżyńka-bonifratrzy i Żelazna). Jest przesympayczny, kulturalny, delikatny i bada piersi. Trochę tylko zbyt ostrożnie podchodzi do tego mojego leczenia. Chociaż z drugiej strony zlecił łykanie Clostilbegytu bez żadnych kontroli w trakcie (może to normalne ?) Polećcie kogoś, kto jakoś szerzej spojży na problemy hormonalne i potrafi sensownie ustawić leczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: Warszawa IP: 194.181.36.* 28.12.01, 11:27 Ja właśnie zaczynam leczenie w Novum. Poprzednio chodziłam do lekarza w Lim-ie w Mariocie, też mi dał clostibegyt i też mi nie monitorował. Branie clo bez kontroli to zbrodnia na żywym organizmie, bo lek ten ma sporo skutków ubocznych i po co się faszerować tym świństwem jesli nie masz pewności czy pomoga. Uciekaj od lekarza, który ci go daje bez kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
eswiecio Re: Warszawa 31.12.01, 10:47 Jestem pacjentką od ponad dwóch lat w przychodni "Zdrowie" (gorąco polecam - lekarze prawie wszystkich specjalności, mili państwo w recepcji). Swego czasu pracowała tam pani dr Inez Szweryn - kobieta bez żadnych badań zapisuje hormony, po pierwszej wizycie proponuje wizytę prywatnie w swoim gabinecie w Ursusie(przyznaję moją naiwność i znajomej też wykorzystała), naciągaczka: przy każdej wizycie - raz na 2 tygodnie - cytologia, posiew tudzież inne płatne badania, wyników których nie ujrzałam na własne oczy, ponieważ pani dr sama je interpretowała (ja laik niepotrzebnie bym się trudziła). Nie to wg mnie jest najgorsze. Pani dr u prawie wszystkich pacjentek stwierdziła nadżerkę, którą sama zamierzała wypalić (kobiety, które nie rodziły !!!) swoim zdezelowanym sprzętem, oczywiście zabieg odpowiednio kosztuje i wcale nie jest to cena promocyjna. Bez komentarza. Wracając do "Zdrowia" - przychodnia szybko zareagowała na sygnały dotyczące pani Szweryn - rozwiązano z nią umowę. Przychodnia zatrudnia obecnie kilku wykwalifikowanych ginekologów, z których szczególnie polecam dr Ryszarda Kardasińskiego - lekarz z prawdziwego zdarzenia -nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Warszawa IP: 212.244.180.* 31.12.01, 10:55 Mogłabyś podać jakieś bliższe namiary na tą przychodnię (adres?)? Odpowiedz Link Zgłoś
cc=sisi Re: Warszawa 10.05.02, 16:04 eswiecio napisał(a): > stwierdziła nadżerkę, którą > sama zamierzała wypalić (kobiety, które nie rodziły !!!) mam pytanie: jak sie leczy nadzerke u kobiety, ktora nie rodzila? pani Krocin w Alfie wypalila mi ja (nie rodzilam), to zle? Odpowiedz Link Zgłoś
cc=sisi Re: Warszawa 10.05.02, 16:06 eswiecio napisał(a): > po pierwszej wizycie proponuje wizytę prywatnie w swoim gabinecie w z podobnych powodow ja nie polecam dr Mis z lecznicy Mag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: Warszawa IP: *.chello.pl 09.01.02, 13:02 Dwóch na 100% świetnych fachowców w Warszawie to dr. Niemiec i dr. Góźdź. Leczyłam się u obu. Wydaje mi się poza tym, że kobieta bez specjalnych kłopotów zdrowotnych, problemów z zajściem w ciążę itp. będzie zadowolona z wizyt też u innych lekarzy, a wymienionych powyżej można traktować jako "ostatnią instancję", bo to i długie terminy, koszty, kolejki pod gabinetami... Ja od jakiagoś czasu chodzę do dr.Kamińskiego w centrum LIM, jestem zadowolona, inna sprawa że nic mi też nie dolega, nie próbuję jeszcze zajść w ciązę, więc trudno mi ocenić czy byłby skuteczny w sytuacji kryzysowej, ale mam wrażenie że to dobry lekarz. Chwalę go tym bardziej, że rzeczywiście w LIM-ie można trafić różnie - ja 2 razy z musu poszłam do innych (nie pamiętam nazwisk, lekarka raczej po 50tce i lekarz starszawy o krótkim nazwisku) i byli b. niemili. Natomiast podzielam zdanie kilku z was, że Alfa przy Ordynackiej to pomyłka - odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Warszawa - lim IP: 213.158.197.* 09.01.02, 13:25 masz rację, że w LIM mozna trafić róznie, ale też po czym poznac, czy ktoś jest fachowcem czy nie tylko po tym czy jest miły. ale jeśli jest się w ciąży to bardzo ważne, żeby lekarz był miły i chetnie udzielał odpowiedzi. ważne jest wtedy również poczucie bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Warszawa - lim 09.01.02, 14:33 A co sądzicie o dr. Dominice Herlenius z CM LIM? Jest sympatyczna, ale bardzo młoda, więc chyba niezbyt doświadczona, podobno pracuje jeszcze w szpitalu na Inflanckiej. Czy któraś z was leczyła się u niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Warszawa - lim IP: *.chello.pl 11.01.02, 14:40 Niestety, nic o niej nie wiem. A to że młoda może też ma swoje zalety - "nieskażona" starymi metodami i starym podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Warszawa Karowa IP: *.jjs.pl 13.01.05, 18:32 Dziewczyny. Słyszałam o bardzo dobrych lekarzach na ul. Karowej. Czy nie wiecie dokładnie gdzie to jest i kto jest tam godnym polecenia ginekologiem 0 endokrynologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka Re: Warszawa - lim 28.01.02, 08:52 Byłam u niej dwa tygodnie temu. Była to moja druga wizyta i chyba już trzeciej nie będzie. Kobieta wydaje się kompletnie nie zainteresowana pacjentką. Coś tam sobie pisze, popija kawkę, jak do niej pierwszy raz przyszłam to nawet nie przeprowadziała ze mną żadnego wywiadu. Niby młoda, ale przyzwyczajenia chyba z poprzedniego systemu. W dodatku mało kontaktowa. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Warszawa - lim 28.01.02, 14:32 Już zrezygnowałam, również po drugiej wizycie. Teraz chodzę do dr. Kukulskiego, którego polecono mi na tym forum, jest wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka Re: Warszawa - lim 28.01.02, 14:44 A czy dr Kukulski przyjmuje w LIM-ie? I czy mogłabyś napisać o nim coś więcej? W Mariotcie zaliczyłam już chyba wszystkich lekarzy, ale żaden mi do końca nie pasował. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Warszawa - lim 29.01.02, 10:24 Ja zrezygnowałam z Mariottu, ponieważ nie znalazłam tam ginekologa któremu mogłabym zaufać. Dobrym specjalistą od "hormonów" jest Krzysztof Dynowski, jednak jest dosyć oschły i nieprzystępny. Natomiast dr. Krzysztof Maj - miły i sympatyczny na wizytach kontrolnych, lecz nie wiem jak się sprawdza kiedy pojawiają się problemy zdrowotne. Dr. Kukulski niestety nie przyjmuje w CM LIM Jest milutki, delikatny, niekrępujący, wszystko cierpliwie wyjaśni, zawsze bada piersi. O każdej porze można dzwonić na komórkę i pytać. Z tego co się zorientowałam, to już ma swój mały fanklubik w interncecie )) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka Re: Warszawa - lim 29.01.02, 10:51 Czy mogłabym w takim razie prosić o jakieś namiary na dr Kukulskiego? Jeśli nie chcesz na forum to może na priva? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
melenka Re: Warszawa-endokrynolog?! 23.01.02, 22:11 Ja znam dra Kamińskiego od strony szpitala i faktycznie jest bardzo miły i dowcipny, ale nie do końca doceniam jego wiedzę dotyczącą meandrów endokrynologicznych, zwłaszcza podczas ciąży... Koleżanka bez takich problemów była bardzo zadowolona, ale jeździła do jego prywatnego gabinetu - tak było taniej. Podtrzymuję pytanie o dobrego endokrynologa. Również nie polecam dra kaplińskiego vel Złote Usta... > Ja od jakiagoś czasu chodzę do dr.Kamińskiego w centrum LIM, jestem > zadowolona, inna sprawa że nic mi też nie dolega, nie próbuję jeszcze zajść w > ciązę, więc trudno mi ocenić czy byłby skuteczny w sytuacji kryzysowej, ale mam > > wrażenie że to dobry lekarz. > Chwalę go tym bardziej, że rzeczywiście w LIM-ie można trafić różnie - ja 2 > razy z musu poszłam do innych (nie pamiętam nazwisk, lekarka raczej po 50tce i > lekarz starszawy o krótkim nazwisku) i byli b. niemili. > Natomiast podzielam zdanie kilku z was, że Alfa przy Ordynackiej to pomyłka - > odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
megis1 Re: Warszawa 17.03.03, 08:51 Czesc, Czy znany Wam jest ktorys z 2 lekarzy, dr Sobiczewski z Cenrtum Med. na Domaniewskiej lub dr. Zolnierczyk w Damiana. Obaj leczyli mnie z torbieli pecherzykowatej, ale chyba czeka mnie zabieg, czy polecacie Damiana, prosze o rade. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_1 Re: Warszawa 05.04.03, 10:58 czesc,doktor sobiczewski jest podobno doskonałym specjalistą. oprócz Mariota i Domaniewskiej pracuje również w Centrum Onkologii. Niestety jest raczej oschły i niezbyt sympatyczny. Na współczucie nie ma co liczyć. Poza tym wizyta kosztuje 110 PLN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 21:52 Cześć.Dr Sobiczewski bardzo dobry specjalista,który zlecił mi wszystkie badania i wykrył przyczyne moich problemów z okresm. Miałam operacje-laparoskopie - i wcale nie jest osły.Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beauty1 Szczecin-pomocy! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 00:44 Bardzo pilnie potrzebuję nazwisko dobrego ginekologa w szczecinie. Jest to moja pierwsza wizyta więc chciałabym udać się do jakiejś kompetentnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Warszawa - Klinika Renesansowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 11:55 Czy znacie lekarza z Kliniki Renesansowej w W-wie, który robi USG? Zależy mi na fachowcu, mam problemy z zajściem w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
maqxi Re: Warszawa - Klinika Renesansowa 28.06.02, 13:27 Polecam w Renesansowej Pikiela - jest po prostu niesamowity. nic dodac nic ująć. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
maddi1 Re: Warszawa - Klinika Renesansowa 06.12.02, 13:43 maqxi napisał(a): > Polecam w Renesansowej Pikiela - jest po prostu niesamowity. nic dodac nic > ująć. Pozdrawiam Ola z ta niesamowitoscia to bym nie przesadzala,po ostatnich dwoch wizytach zastanawiam sie nad zmiana lekarza (chodze na Elektoralna - moze na Renesansowej jest lepiej?), kiedys bylo calkiem OK, ale teraz? - popsul sie troche i jesli chodzi o badanie, i kontakt z pacjenka, czulam sie troche jak nieproszony gosc, moze mial zly dzien? ale tak cyklicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIENKA Re: Szczecin-pomocy! IP: *.fnet.pl 21.01.02, 11:57 Czesc jestem ASIENKA mieszkam w szczecinie na znam kilku dobrych lekarzy,sama mam dylemat bo do tych dobrych ciezko sie zarejestrowac do Niedzielskiego nawet czekasz 3tygodnie na wizyte, ale ma USG na miejscu ,pobiera wymaz i cyto.przy tym samym badaniu i ma bardzo przytulny gabinet.Ale ja mam potrzebe czestrzych wizyt.podaje namiary : Andrzej Niedzielski UL.Niemcewicza15 tel.4237186.Bardzo dobry jest ienkiewicz UL.Kasprzaka 3a tel.4848794,Starczewski ul.Czeremchowa2 nie ma USG ale jest dobrym lek.tel.4614-160 ,dr Kurzawa ktory robi invitro ul. Leopolda Staffa24 tel.0601776305, dr Banach Piotr ul.Wielkopolska34/11 tel.0601708030,ktorego polecila mi kolerzanka robi inseminacje,musisz wybrac sama bo wszyscy to dobrzy specjalisci.Karzdy ma inna osobowosc i Ty musisz wybrac tego,ktory Ci odpowiada pod kazdym wzgledem.Odwiedz nas na FORUM plecam duzo sie dowiesz podaje adres:www.dziecko-info.com/ kliknij u gory FORUM i dalej PORONIENIE ja jestem ASIENKA . Do milego PA na FORUM . Odpowiedz Link Zgłoś
beauty1 Re: Szczecin-pomocy! 19.06.02, 20:13 Witaj Asienko! Dawno już nie odwiedzałam tego forum i przyznam, że nie spodziewałam się już odpowiedzi na moje pytanie. Bardzo się cieszę ,że się odezwałaś. Przyznam, że wybrać lekarza tak z książki telefonicznej to trochę niefajnie. Wielkie dzięki za bardzo wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam Cię gorąco (ciepło u nas w tym szczecinie, co?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek21 Re: Szczecin-pomocy! 21.06.02, 15:31 Spróbuj u pani Bogumiły Tobery-Pawlak. Prywatnie przyjmuje na Jasnej nad apteką na os. słonecznym. Pierwsza wizyta u niej była jak najbardziej odpowiednia. Pełen wywiad ale nie taki nadęty tylko normalna rozmowa. Wypalanie nadżerki to u niej pikuś. Jak tylko zechcesz dokładnie opowie co robi i co będzie robić, a jak nie masz ochoty tego słuchać to poopowiada o dzidziusiach w szpitalu albo o twojej pracy, szkole, czymkolwiek. Nie ma problemu z antykoncepcją. Uśmiechnięta i pogodna profesjonalistka. Po cytologi jak coś nie tak sama dzwoni z wynikami. Skutecznie wyprowadziła mnie z jakiś bakteri, co nie udawało się innym. Miła i fachowa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agiiii Re: Szczecin-pomocy! 19.09.02, 16:29 Popieram to wspaniała lekarka. Chodę do niej od paru lat i jestem bardzo zadowolona.Jedną ciążę już mi prowadziła. Bez namysłu oddam sie w jej ręce przy drugim dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
mkrysiak Re: Szczecin-pomocy! 08.07.02, 00:57 Ja ciagle bede polecac dr Dariusza Kuligowskiego.Przyjmuje prywatnie na ul.Odziezowej 9,tel.4212124-rejestracja pon,wt,czw po 14. Chodze do niego od 6 lat-ja trafilam do niego dopiero na swoja druga wizyte-tez z polecenia kolezanki,ale siostra byla u niego na pierwszej wizycie i tez do niego nadal chodzi,juz 3 lata.Jest to naprawde prawdziwy lekarz.Wizyta przebiega w bardzo milej atmosferze,mozna o wszystko spytac,doktor sam takze wypyta.Po wizycie wiesz ze naprawde troszczy sie o ciebie dobry lekarz.Kiedy masz jakis problem lub pytanie mozesz smialo zadzwonic na komorke. Polecam bardzo goraco)) Daj znac po wizycie gdybys sie zdecydowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 22:58 Nie jest nim na pewno dr. Jankowski z Krakowa - tylko kasa sie liczy! jak dla wiekszosci polskich lekarzy ! Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toga doświadczony gin - polożnik we WROCLAWIU IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 10:56 czy ktoś moze polecić naprawdę bb. dobrego, doświadczonego lekarza do prowadzenie trudnej ciązy i sxzcześliwego porodu? najchętniej z ubezpieczenia... z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Warszawa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.01.02, 14:46 A czy znacie dr Zająca przyjmuje w pryw. gabinecie na ul. Tylżyckiej na Żoliborzu i chyba pracuje w szpitalu Bielańskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Warszawa IP: *.chello.pl 18.01.02, 23:37 Może ktoś ma namiary na dobrego ginekologa endokrynologa w Warszawie. Mam 38 lat, od siedmiu miesięcy nie miesiączkuję. Myślałam że jest to związane z moją stresującą pracą. Ostatnio prowadzę znacznie spokojniejszy tryb życia. Poznałam kogoś na kim mi zależy. Jeżeli któraś z was miała podobny problem proszę niech się odezwie. Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornelia Re: Łódź - poszukiwany ginekolog - PILNE! IP: *.luc.lodz.arges.pl 23.01.02, 08:37 Możecie polecić dobrego ginekologa w Łodzi? Prawdopodobnie jestem w ciąży, moja dotychczasowa Pani doktor nie odpowiada mi zupełnie w sytuacji "prowdzenia ciąży" )). Pozdrawiam Cornelia Odpowiedz Link Zgłoś
marrgo Re: Łódź - poszukiwany ginekolog - PILNE! 22.05.02, 11:33 Polecam dr Bogdana Włodarczyka. Pracuje w CZMP II blok i ma prywatny gabinet na ul. Czajkowskiego na Widzewie. Chodziłam do niego prywatnie w ciąży. Miałam planowe cesarskie cięcie. Specjalista świetny, nie mam prawie śladu po bliznie i przychodził codziennie w szpitalu (leżałam niestety cały tydzień) kontrolować mój stan. Wady - naśmiewał się z niektórych moich pytań (naiwna przeczytałam w książkach, że mogę zapytać ginekologa o wszystko, jeżeli coś mnie niepokoi), ani razu nie badał mi piersi, odstawił "żelazo" mimo, że poprzednia pani doktor robiła straszny krzyk z powodu mojej słabnącej krwi. Mój mąż (w końcówce chodził razem ze mną) był Nim zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
mauam Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 24.01.02, 10:57 A czy ktoś zna dr Tessarowicza, który przyjmuej prywatnie na Bielanach w Al. Zjednoczenia? Albo moze polecicie innego ginekologa, który przyjmuje w tych okolicach lub w Centrum i do którego nie ma długich terminów i wizyta nie kosztuje fortuny? Odpowiedz Link Zgłoś
amarsina WArszawa Centrum Damiana - czy warto??? 24.01.02, 18:29 Planuje zajsc w ciaze i nie moge znalezc dobrego ginekologa- poloznika. Bylam u dr Hadasa w Centrum Damiana, ale byl bardzo lakoniczny i udzielal malo informacji. Czy mozecie mi polecic lekarza, ktory jest cieply i wyjasnia co sie dzieje. Nie mam poki co problemow zdrowotnych wiec nie musi to byc dr Niemiec lub Gozdz, tylko jakis normalny specjalista dbajacy o pacjentke. Czy warto rodzic w klinice Damiana, czy naprawde jest tam dobra opieka. CZy ktoras z Was tam rodzila i jak to oceniacie? Bede bardzo wdzieczna za porade. DZieki. Odpowiedz Link Zgłoś
julka2 Re: WArszawa Centrum Damiana - czy warto??? 22.03.02, 03:12 Opowiadanie nr. 3 z witryny POTOMEK - to się wydarzyło w Centrum Damiana. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niemka Dziewczyny i kobiety!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 11:41 Nigdzie nie ma najlepszego lekarza, najlepsi tez sie myla. Moja "technika" byla taka : od 17 roku zycia chodze /nieregularnie/ do ginekologa, rzecz w tym ze nie tylko do jednego zawsze mialam dwoch w zapasie. Kiedy jeden z nich potwierdzal diagnoze drugiego, oczywiscie nie znali sie tego jestem pewna, dopiero wtedy robilam to co mi potrzebne za ich rada. jednak kiedy opinie obu roznily sie, szlam do trzeciego i tan potwierdzal zazwyczaj opinie jednego z nich. NIGDY NIE UFAM LEKARZOM /!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ i nawet najprzystojniejszy i najslodsza ginekolog nie zamydli mi oczu.A dzialy sie dziwne rzeczy, a to nie moge tabletek antykoncepcyjnych, a to za waska w biodrach, nie nadaje sie do rodzenia dzieci, umre po porodzie itp., spirali tez nie moge zalozyc bo mam obnizenie macicy, jajowod przeziebiony, rzesistek- to dla nich prawie choroba weneryczna z brudu, a nie z przeziebienia na przyklad. Nie jestem sklonna tu na forum wymieniac nazwisk Z WROCLAWIA /!!!!!!!!/ za to powiem ze kazde przedwczesnie, ale szczesliwie, urodzilam czworo dzieci, w duzych odstepach czasu, pomijam kwestie ubezpieczen i kosztow z tym zwiazanych, jako ze najczesciej placilam za porady. Ale ciesze sie ze nie musze juz w ogole chodzic do lekarzy w Polsce, niestety ci najlepsi juz powoli odchodza, albo praktykuja za granica. Polecam jednak nazwiska znanych mi jednak NAJLEPSZYCH we Wroclawiu sprzed laty: dr.DOMIN /+wiele specjalizacji/ ginekologia/prawy czlowiek, wyrozumialy, dbajacy o interesy pacjentki, nie wykorzystujacy slabosci, traktujacy kazda pacjentke jedakowo dobrze,liczy na jakosc nie na ilosc obslugi pacjentek siedzacych dlugimi godzinami za drzwiami cierpliwie Polecam rowniez wspanialego czlowieka pediatre z Ksiaza Malego W-w, dr.Kwiatkowska / tez duzo specjalizacji uczynna cierpliwa, niewatpliwie kochajaca malych i duzych ludzi, slodka jak kwiatuszek, wrazliwa na cierpienie innych nie tylko cial ale i duszy ludzkiej. Jaka szkoda ze takich lekarzy jest tak malo. Z calego serca zycze tym lekarzom, aby swoje doswiadczenia mieli szanse i czas i cierpliwosc przekazywac dla mlodych medykow /ect/ To oni powinni reprezentowac wladze sluzby zdrowia, i mam nadzieje ze tak sie stanie.Bo pod opieka takich jak oni mozna spac spokojnie. Mieszkam od dawna- dawna za granica, i zanim dokonalam wyboru lekarza dla mnie dla dzieci.... zrobilam porzadny wywiad srodowiskowy-dobrze ze istnieje takie forum, trzymajcie sie Polki dobrych rad - pozdrawiam wszystkie kobiety i dziewczyny z forum. elzbieta_wroclawianka Odpowiedz Link Zgłoś
kachna1 Re: Dziewczyny i kobiety!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.02, 14:13 niemka napisał(a): > sprzed laty: > dr.DOMIN /+wiele specjalizacji/ ginekologia/prawy czlowiek, wyrozumialy, > dbajacy o interesy pacjentki, nie wykorzystujacy slabosci, traktujacy kazda > pacjentke jedakowo dobrze,liczy na jakosc nie na ilosc obslugi pacjentek > siedzacych dlugimi godzinami za drzwiami cierpliwie ee, no nie wiem. ja byłam u jakiegoś doktora Domina (może jest ich więcej? ;>), w Vicie na Szewskiej we Wrocławiu. rzeczywiście bardzo miły, troskliwy i delikatny, nawet zbadał mi piersi. poza tym molestował mnie seksualnie (!!!!!!) i przepisał hormony bez żadnych badań. przy wizycie kontrolnej musiałam odczekać chyba godzinę przed gabinetem, (z którego po owej godzinie wyszła jakaś bardzo zarumieniona pani. hmm...), żeby dostać receptę bez badania, bo juz przeciez nie było czasu. raczej nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cc=sisi Re: Dziewczyny i kobiety!!!!!!!!!!!!!!!! 10.05.02, 16:09 niemka napisał(a): > od 17 roku zycia chodze /nieregularnie/ do ginekologa, rzecz w tym ze nie > tylko do jednego zawsze mialam dwoch w zapasie. Kiedy jeden z nich potwierdzal > diagnoze drugiego, oczywiscie nie znali sie tego jestem pewna, dopiero wtedy > robilam to co mi potrzebne za ich rada. jednak kiedy opinie obu roznily sie, > szlam do trzeciego i tan potwierdzal zazwyczaj opinie jednego z nich. kto ma na to CZAS i PIENIADZE? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.k Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 08.02.02, 10:37 W Rzeszowie jest bardzo dobry lekarz: Tomasz Kluz, przyjmuje w Przychodni na dawnej ulicy P. Findera ( nie wiem jak się nazywa teraz) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka5 Re:Poszukiwany dobry ginekolog w Nowym Jorku! 16.02.02, 17:31 Czesc, moze ktras z Was tez mieszka w NY i poradzilaby mi dobrego ginekologa w Nowym JOrku. Moj poprzedni ginekolog zapisal mi pigulki bez badan, byly jednofazowe. A moje narzekanie na objawy uboczne - skwitowal ze"to nie od pigulek". Teraz biore inne tabletki antykoncepcyjne (troj -fazowe)-zapisala mi je doktor szkolna na zasadzie, ze ktore chce to moge brac, a ona wypisze recepte. Czuje sie lepiej, niestety badania poziomu hormonow tez nie mialam zrobionego. Czy ktos moglby mi polecic dobrego ginekologa, ktory kieruje na badania, no i powie cos bardziej konkretnego!! Pozdrawiam! Dodam ze pomysl o utworzeniu tej listy jest strzalem w dziesiatke!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolapl Wrocław 17.03.02, 14:50 Czy któraś z WAS może powiedzieć mi coś więcej na temat Piotra Woytonia (Na Grobli)? Odpowiedz Link Zgłoś
k.leo białystok 20.03.02, 14:04 szukam dobrego lekarza w białymstoku prosze o porady Odpowiedz Link Zgłoś
zyta4 Warszawa 20.03.02, 22:09 Pomocy!!!! Poszukuję dobrego specjalisty od PCO. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
arielka73 Re: Warszawa 25.03.02, 15:52 dr Marek Slusarski, Centrum Medyczne w Hotelu Mariott. Ginekolog-endokrynolog, rowniez ultrasonolog. Jestem jego pacjentka od ponad roku i nigdy nie czulam sie pod tak dobra opieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mayova Re: Warszawa 06.06.02, 10:30 arielka73 napisał(a): > dr Marek Slusarski, Centrum Medyczne w Hotelu Mariott. Ginekolog-endokrynolog, > rowniez ultrasonolog. Jestem jego pacjentka od ponad roku i nigdy nie czulam > sie pod tak dobra opieka. Czy mozesz podac numer telefonu do dr Slusarskiego? Bede wdzieczna ) Odpowiedz Link Zgłoś
caro7 Re: białystok 09.05.02, 15:01 ja chodzę do dr Dziatkiewicza przyjmuje na Warszawskiej.... jedyny problemto to, że przyjmuje raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka2 Re: białystok 04.06.02, 10:04 ja chodzę do doktor Barbary Kluz Kowal, przyjmuje na Wasilkowskiej i Niedźwiedziej codziennie, trzeba się umawiać telefonicznie telefon - 0 602 361 518 Chodzę do niej już prawie 2 lata, ma bardzo dobry kontakt, dobrze się z nią rozmawia, zawsze wyjaśnia wątpliwości. Jestem zadowolona i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: białystok 02.07.02, 12:28 No, w Białymstoku chyba nie brak ginekologów ? Ja tam nie mieszkam, a znam z nazwiska co najmniej kilku, ale oni zajmują się głównie leczeniem bezpłodności (pracują z prof. Szamatowiczem)i pracują na akademii medycznej, więc pewnie wizyty nieźle kosztują. Pozdrawiam ginekologów z Bialegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
dosica Re: białystok 13.06.05, 13:55 Witam,polecam dr Mirosława Koladę,chodzę do niego już wiele lat,prowadził także moją ciążę.Przyjmuje prywatnie przy ulicy Ciepłej 17 od poniedziałku do czwartku 16.00 - 17.00. Przyjmuje też w poradni przy szpitalu MSW, ale tam trzeba czekać ponad miesiąc na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina.1912004 Re: białystok 03.12.12, 13:41 dobry lekarz najlepszy AKADEMIA ZDROWIA Alicja Rogińska nutricjolog www.abctwojegozdrowia.pl Zdrowie - co to jest i od czego zależy Dlaczego chorujemy Jak żyć i co robić aby nie chorować Jak walczyć z chorobą kiedy nas dopadnie Wykład 07.12.12 godz 18 Miejsce spotkania Region Podlaski NSZZ "Solidarność" ul.Suraska 1 15-093 Białystok więcej info tel 501262002 WSTĘP WOLNY Odpowiedz Link Zgłoś
anka43 Re: Sochaczew 07.08.02, 15:15 wiadomo cos o dobrym ginekologu w sochaczewie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Kasia Re: Sochaczew IP: 83.1.33.* 14.04.07, 13:58 Wronisz jest O.K. Spokojny. Rozmawia z pacjentkami normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniika Re: polecam w Łodzi 09.05.02, 11:54 Mieszkajac przez wiele lat w Łodzi wypróbowałam wielu lekarzy ..i mogę polecić dr.Kowalczyka , pracuje w DERMED ,ul.Piotrkowska 48, tel : 633-17-95, z tego co pamietam przyjmuje dwa razy w tygodniu. Jest bardzo życzliwy, miły i kompetentny. Nie traktuje pacjentek taśmowo czy przedmiotowo, co często się zdarza. Każdej pacjentce poświęca dużo czasu i uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
masi Re: polecam w Łodzi 17.05.02, 13:22 agniika napisał(a): > Mieszkajac przez wiele lat w Łodzi wypróbowałam wielu lekarzy ..i mogę polecić > dr.Kowalczyka , pracuje w DERMED ,ul.Piotrkowska 48, tel : 633-17-95, > z tego co pamietam przyjmuje dwa razy w tygodniu. > Jest bardzo życzliwy, miły i kompetentny. Nie traktuje pacjentek taśmowo czy > przedmiotowo, co często się zdarza. Każdej pacjentce poświęca dużo czasu i > uwagi. W 100% potwierdzam opinie o dr kowalczyku, ale przyjmuje 3 razy w tygodniu poniedziałek i środę po południu, w czwartek rano. Lecze sie u niego kilka lat. Jestem zadowolona, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
katiia Re: polecam w Łodzi 13.08.02, 19:09 Racja - dr.Kowalczyk jest NAJLEPSZY!!! właśnie dziś u niego byłam,poprawia humor,no a do tego bardzo ludzki. nigdy już nie pójdę do kobiety - ginekologa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewetka Re: polecam w Łodzi 10.09.03, 09:18 W 100 % popieram was dziewczyny. Byłam u bardzo wielu lekarzy w Łodzi. Do Kowalczyka trafiłam przez koleżankę. Jest RERWELACYJNY. Na wizyty chodzę z mężem, mąż ma też do niego 100% zaufanie. Jest bardzo ciepły i serdeczny i ze zrozumieniem podchodzi do wszystkich pytań i problemów. Nigdy więcej nie pójdę do innego lekarza. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: polecam w Łodzi IP: *.htl.com.pl / *.crowley.pl 27.07.04, 13:20 Czy dr Kowalczyk odbiera również porody? IA jeśli tak to w którym szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_dama Re: Warszawa - Damian 09.05.02, 12:44 Kochane forumowiczki! Czy któraś z was była może u dr Slodkiego w Damianie? Czytalam juz o dr Niemcu i dr Szulz, ale poniewaz do tych lekarzy ciężko zdobyć numerek wiec zapisalam sie do d Slodkiego. Od zawsze chodzilam do lekazy - kobiet, więc bardzo was prosze o opinię czy iść do wspomnianego lekarza, czy może poczekac jednak na wolny termin u dr Szulz (nic mi w zasadzie nie dolega, chcę jedynie zrobic badanie kotrolne i cytologię). Z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
julka2 Re: Warszawa - Damian 10.05.02, 06:12 Z powodu Dr. Niemca straciłam trzy ciąże - ostatnią w 6 miesiącu. Wiem, że to jego wina - sprawdzone i udowodnione. Oni wszyscy są dobrzy jak ciąża jest dobra. Więc uważaj na te "sławy". A w Damianie przeżyłam horror - miałam założony szew i zaczęłam rodzić w 22 tygodniu - NIE BYŁO LEKARZA, KTÓRY ZDJĄŁBY MI SZEW!! Po kilku godzinach na moje żądanie zawieziono mnie do IMiD. Urodziłam dziewczynkę. Zmarła po 15 minutach. Na pociechę dostałam akt urodzenia, sama musiałam załatwić akt zgonu i pogrzeb. Dr. Niemiec nie pokazał się u mnie ani w Damianie ani w Instytucie. Może dobrze, że się do niego nie dostałaś? Wściekam się jak czytam takie teksty o kolejkach do faceta przez którego starciłam 4 lata i troje dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jcebula Re: Warszawa - Damian 07.01.03, 18:00 zielona_dama napisał(a): > Kochane forumowiczki! > > Czy któraś z was była może u dr Slodkiego w Damianie? Pewnie jesteś już dawno po wizycie, ale może jeszcze dla jakiejś forumowiczki moja opinia będzie interesująca. U Dr Słodkiego byłam dwa razy i na pewno więcej do niego nie pójdę. W ogóle nie był zainteresowany moim dotychczasowym przebiegiem leczenia (biorę tabletki antykoncepcyjne od kilku lat). Nie zlecił żadnych badań ani nie sprawdził, jakie ostatnio przeprowadzałam i jakie były wyniki (wszystko miałam ze sobą). Na drugą wizytę (po 6 mies.) zapisałam się tylko dlatego, że zależało mi na czasie. Wizyta trwała 3 min. - tyle co wypisanie recepty. Nawet nie przeprowadził badania! Zdecydowanie odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
maja100 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 09.05.02, 18:43 Prof. Włodzimierz Baranowski - SUPER !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 11.05.02, 15:00 maja100 napisał(a): > Prof. Włodzimierz Baranowski - SUPER !!!!! Dziękujemy Pani doktor za rekomendację . Z poważaniem Monika Kużawczyk Antepowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
elutek Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 19.06.02, 13:54 W Poznaniu sprawdzilam kilku ginekologow, ale tylko jedna osobe moge polecic z calego serca: dr Natalia Fiszer, kompetentna i sympatyczna . Tel. 857 47 57. Przyjmuje dwa razy w tyg. (pon. i srody od 15 do... nie pamietam) i czeka sie okol miesiaca, ale warto, a ponadto dla Wielkopolanek za friko, bo w ramach umow z Kasa Chorych Odpowiedz Link Zgłoś
kacha.k Re:Prof. Baranowski? 11.05.02, 15:49 Bardzo proszę o adres lub inny kontakt do Prof. Baranowskiego. Czy jest też endokrynologiem? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
tesi.pl Re:Prof. Baranowski? 02.12.08, 19:05 Poszukuję namiarów na prof. Baranowskiego,jeżeli ktoś się leczył u prof.proszę o opinię.Mam mięśniaki do usunięcia i chciałabym się coś bliżej dowiedzieć o tym lekarzu.Z góry dziękuję za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaa Re:Prof. Baranowski? IP: *.derby.waw.pl 03.12.08, 23:06 przyjmuje na u sinnej- prywatnie. Również się leczę - po roku zaszłam w ciążę.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re:Prof. Baranowski? IP: *.play-internet.pl 26.11.12, 11:52 POLECAM Z CAŁEGO SERCA USPANIAŁY CZŁOWIEK PRZYJMUJE NA SZASERÓW NAJLEPIEJ WEJDŻ NA STRONE INTERNETU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allicjja Re:Prof. Baranowski? IP: *.aster.pl 12.01.09, 17:21 MediVA -cENTRUM mEDYCZNE TEL.6204480,6204470 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re:Prof. Baranowski? IP: *.spray.net.pl 14.08.09, 10:44 Prof.W.Baranowski we wtorki i środy przyjmuje w Centrum Medycznym MEDIVA w Warszawie przy ul.Siennej 86/84 tel.0-22 620 44 70 Odpowiedz Link Zgłoś
ls2 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 05.06.02, 00:28 SZCZECIN-podajcie jakieś namiary.Jak dotąd to Warszawa i Wrocław jest dobrze opisany,ale Szczecin milczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mkrysiak Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 09.07.02, 16:35 SZCZECIN Wcale nie milczy.Ja juz wczesniej pisałam, podpowiadałam kilku dziewczynom aby wybrały sie w Szczecinie do dr Kuligowskiego.Chodziłam wczesniej do innych ale szkoda o nich wspominac i od momentu jak trafilam do niego (6lat temu)jestem jego stałą pacjentką-polecilam go juz kilku osobom i sa zachwycone,m. in. mamie,siostrze i kolezankom.Naprawde polecam,przyjmuje prywatnie na ul.Odziezowej 9.Jest swietnym lekarzem,psychologiem a przede wszystkim cudownym czlowiekiem, z ktorym mozna porozmawiac o swoich problemach.Wierzcie mi tacy jak dr Kuligowski powinni byc wszyscy ginekolodzy Odpowiedz Link Zgłoś
anwa1 Re: prof. Włodzimierz Baranowski 19.11.02, 12:40 chciałabym coś więcej dowiedzieć się o prof. Włodzimierzu Baranowskim.gdzie przyjmuje, ile kosztuje wizyta, czy w czasie porodu jest obecny przy swojej pacjentce, itd. Dlaczego piszecie że jest super? z góry dziękuję za odpowiedzi.anwa. Odpowiedz Link Zgłoś
strozprawa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.04.08, 00:11 Cześć, poszukuję informacji o prof. Baranowskim. Powoli decyduję się na operację mięśniaków u niego... Jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssssss Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: 217.98.20.* 30.04.08, 09:54 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
ciunia Wrocław 09.05.02, 18:48 CZy ktoś zna dr Papieża we Wrocławiu? Czy można mu zaufać? Odpowiedz Link Zgłoś
lain19 WROCŁAW DR ANDRZEJ PAWLUK 10.05.02, 13:31 Mam pytanie dot dr Pawluka - chwalicie go najbardziej, i chcialabym sie do niego wybrać - jak dlugo czeka sie na wizytę u niego i jeszcze jedno - czy doktor ma umowe z kasą chorych? jesli nie to ile kosztuje wizyta? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: Wrocław dr Andrzej Pawluk IP: *.ipartners.pl 02.02.07, 13:40 a masz może telefon na rejestrację do dr Pawluka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrodyta37 Re: Wrocław dr Andrzej Pawluk IP: *.wroclaw.mm.pl 22.03.07, 22:55 Dr Pawluk pracuje w SZpitalu na Brochowie jest Swietnym i sympatycznym lekarzem jesli niemasz tel to sie odezwij ja Ci moge podac Odpowiedz Link Zgłoś
i_ka Re: Wrocław dr Andrzej Pawluk 24.03.07, 23:56 wlasnie poszukuje namiaru na tego lekarza gdzie przyjmuje? bede wdzieczna za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA SKORUPSKA Re: Wrocław dr Andrzej Pawluk IP: 78.131.135.* 17.06.09, 15:43 TO NAJLEPSZY LEKARZ-CZŁOWIEK POD SŁOŃCEM.SZANUJE PACJENTA DO GRANIC MOŻLIWOŚCI.JEST UPRZEJMY,RZETELNY BARDZO ALE TO BARDZO KOMPETENTNY W SWOJEJ PRACY.URATOWAŁ MOJE DZIECKO BĘDĄC PRZY PORODZIE,POMÓGŁ PRZY PORODZIE DRUGIEGO DZIECKA NIE MOGĄC BYĆ NA MIEJSCU.ALE PORÓD TO NIE WSZYSTKO-CAŁA CIĄŻA I JEDNA I DRUGA BYŁA KONTROLOWANA PRZEZ PANA DOKTORA NIESAMOWICIE KOMPETENTNIE.I NIE JEST PAZERNY NA PIENIĄDZE!!!NIEKIEDY NIE PŁACIŁAM MU NIC,A WTEDY MÓWIŁ-"UCIEKAJ..."WSPANIAŁY LEKARZ-DOBRY CZŁOWIEK.POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wrocław dr Andrzej Pawluk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.07, 00:55 Pawluk jest bardzo dobrym ginekologiem, jest bardzo sympatyczny i wlasciwie bezblednie rozpoznaje plec dziecka. Polecam tego lekarza poniewaz zadko sie spotyka takich lekarzy jak on, mam do niego pelne zaufanie,wierzcie mi duzo ludzi o nim slyszalo, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Wrocław IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 21.12.06, 11:02 UWAŻAM,ŻE NAJLEPSZYM LEKARZEM GINEKOLOGIEM-POŁOŻNIKIEM WE WROCŁAWIU JEST PAN DOKTOR WASYL PASLAWSKI Z KLINIKI NA DYREKCYJNEJ.DZIEWCZYNY ,JEŻELI JESTEŚCIE W CIAŻY TO ZAUFAJCIE TEMU WSPANIAŁEMU CZŁOWIEKOWI I KOMPETENTNEMU SPECJALISCIE Odpowiedz Link Zgłoś
cisia Re: Warszawa 10.05.02, 11:11 Czy ktoraś z was chodzi do dra Jana Eugeniusza Malinowskiego z "Hyppocratesu"? Bardzo prosze o opinie. Poszukuje naprawde dobrego ginekologa. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: a RYBNIK 11.08.04, 14:18 Michalik świetny, ale ma strasznie dużo pacjentek. POlecam również Grudnia. zdecydowanie odradzam kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: a RYBNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:32 Bardzo sympatyczny, delikatny, kulturalny, i o ile potrafię ocenić kompetentny doktor Szuścik (mam nadzieję, że nie przekręcam nazwiska; gabinet niedaleko Rynku). Kiedy poprosiłam o skierowanie na dodatkowe badanie laboratoryjne (bo chcę wszystko widzieć czarno na białym, a chciała też tego moja Druga Połówka), pan doktor z własnej komórki zadzwonił do pobliskiego laboratorium, żeby spytać, czy takowe można tam wykonać (jest to ponoć badanie które wykonuje się tylko przy poważnym podejrzeniu zmian nowotworowych, których u mnie doktor nie stwiedził). Odpowiedz Link Zgłoś
aska10 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 24.05.02, 17:54 czesc! poszukuje dobrego lekarza w zielonej gorze. mieszkam tu od niedawna i nie bardzo sie orientuje. jezeli ktos zna dobrego fachowca prosze o namiary. pilne! z gory wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszkairenka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 24.05.02, 22:55 jesli chodzi o lublin to mam sprawdzonych dwoch ginekologow. oboje pracuja w szpitalu na Jaczewskiego.sa to: Doktor Tomaszewski-przyjmuje takze w LUXMEDZIE i pani doktor Kozdra-ma prywatny gabinet.mili kompetentni i wiedza po co zostali lekarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
anakon Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 27.05.02, 13:06 Czy ktoś wie może coś o dr. Rodzeniu, przyjmuje m. innymi w centrum medycznym Ojcow Bonifratrow w Warszawie. Slyszalam jakies pochlebne opinie, wizyta nie jest droga, ale nie mam pewnosci, bo zaslyszane wiesci byly od osob 3cich. Z gory dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosya Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 28.05.02, 16:21 WARSZAWA - oglądając posty widziałam, że niektóre z Was wypowiadają się o LUX- Med. Ja tu również poszukuję dobrej lekarki. Od niedawna mam tu abonament i jak na razie spotkałam się z dwiema paniami-ginekologami. Pierwsza z nich do pani doktor Winnicka-Kubów: popieram osobę, która się o niej bardzo dobrze wypowiadała. Bardzo sympatyczna, miła, kompetentna. Byłam u niej raz, gdy miała zastępstwo na ul. Puławskiej (tu zawsze chodzę). Drugi raz natrafiłam na doktor Ostaszewską - dziwna kobieta - oschła i robiła mi łaskę, że do niej pszyszłam. Przepisała mi leki na infekcję, w ogóle mnie nie badając. Poza tym komentowała negatywnie dawkowanie leków wcześniej przepisanych przez dr Winnicką - Kubów. Chciałabym nadmienić, iż moje subiektywne odczucia nie kwestionują jek kompetencji, bo może jest dobrym lekarzem. Mam prosbę: czy Wy może miałyście okazję się u niej leczyć? Jaka ona jest? Poza tym zawsze jak do niej wchodzę, nigdy nie ma pacjentów - nikt nie czeka i nikt po mnie nie wchodzi. To jest dla mnie trochę podejrzane. Niestety nie będę mogła się leczyć u doktor Winnickiej, bo przyjmuje tylko na Racławickiej. Polećcie mi proszę jakąś panią doktor na Puławskiej. malgosya Odpowiedz Link Zgłoś
asja2 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 29.05.02, 09:29 Nistety ni emoge Ci pomóc, jeśli chodzi o Puławską, mam dokładnie takie same wrażenia, co do drugiej pani doktor z Lux-Medu, trafilam do niej przypadkiem, byl to pierwszy mój ginekolog w LuxMedzie i więcej nie pozłam, niemiła, wręcz szorstka, chciałam zacząc starać się o ciążę, przyszłam z obawami, z prośbą o radę, a usłyszałam, żebym nie histeryzowała, po dopiero po dwóch latach nalezy się zacząc leczyć, gdybym jej posłuchała, starciłabym dwa cenne lata stanowczo odradzam polecam dr Krocin Odpowiedz Link Zgłoś
malgosya Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 29.05.02, 12:22 Autentycznie powiedziała mi to samo! Żebym nie panikowała. A ja tu się skręcam, żeby jak najbardziej miło było u tej lekarki, a ona mnie po prostu olała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.chello.pl 25.04.09, 19:09 Uważam że dr Ostaszewska jest wspaniałym lekarzem,straciłam z nią kotakt ponieważ przyjmowała w Warszawie na Gocławiu.Chodziłam wcześniej do innych ginekologów i żaden z nich nie postawił właściwej diagnozy.Przecież lekarz nie musi być milusiński a konkretny a pani doktór właśnie taka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
just77 Ginekolog z Rzeszowa?? 29.05.02, 08:38 Dziewczczyny z Podkarpacia, ktore moze polecic dobrego ginekologa w Rzeszowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aska100 Re: Ginekolog z Zielonej Gory?? 02.06.02, 19:45 szukam dobrego ginekologa z zielonej gory ktory poprowadzi moja ciaze. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
estocek Kraków, pomóżcie bo jestem zupełnie zdezorientowan 04.06.02, 11:53 Planuję dziecko i chciałabym znaleźć dobrego ginekologa, który by mnie do tego przygotował (badania) i potem ze mną urodził Muszę dodać, że bardzo zależy mi na dobrym lekarzy, który ma umowę z Kasą Chorych, żebym nie musiała za wszysko płacić. Niecierpliwie czekam na pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
perrohasky Re: Kraków, pomóżcie bo jestem zupełnie zdezorien 06.10.02, 22:41 Podczas mojego pobytu w Krakowie przez 5lat natrafiłam na najwspanialszego ginexa jaki po tej ziemi chodzi. Jest to pan dr Jarosław Macko. Przyjmuje w przychodni na UL Powstańców,okolice GEANTA. Jemu można zaufać i powiedzieć wszystko bez krempacji!!!!! Teraz jestem w stresie bo muszę odwiedzić kogoś innego a to będzie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Kraków, pomóżcie bo jestem zupełnie zdezorien IP: 213.77.26.* 16.04.06, 07:52 Żaden lekarz nie będzie do twojej dyspozyzji w czasie porodu jeżeli mu za to nie zapłacisz!Kwota 600 zł za poród. Umowa z kasą chorych nie ma tu znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AŚKA Re: Ginekolog z Zielonej Gory?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:34 TEŻ JESTEM Z ZIELONEJ GÓRY CHODZĘ DO JAROSŁAWA RUTA JEST DOBRYM I BARDZO SYMPATYCZNYM LEKARZEM JESTEM W CIĄŻY I PODOBA MI SIĘ JEGO PODEJŚCIE DO CIĘŻARNYCH KOBIET Odpowiedz Link Zgłoś
ka24 Re: Ginekolog z Rzeszowa?? 06.06.02, 13:43 Pani dr. Wróbel, przyjmuje w przychodni studenckiej na Polibudzie. Uprzedzam,ze konserwatywna i nie zapisze pigułek, ale poza tym naprawde wspanialy specjalista. Od tabletek polecam natomiast dr. Szklarczyka- rowniez ta przychodnia- bezproblemowo. Najlepiej wiec polaczyc te 2 osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
akululupa Re: Ginekolog z Rzeszowa?? 04.12.02, 13:11 Dawniej chodziłam prywatnie do dr Jadwigi Zimny, ale nie polecam. Lubię kiedy lekarz odpowiada wyczerpująco na pytania i widać, że rozumie niepokój lub dociekliwość pacjentki. Koleżanki wysłały mnie do dr Tomasza Kluza, który przyjmuje w przychodni na ul. Fredry (poniedziałki i czwartki 15:00-18:00, tel. 853-90-41 [o ile nic się nie zmieniło]). Bada piersi z własnej inicjatywy, jest dyskretny i kulturalny. Jeśli ma jakieś wątpliwości co do diagnozy, wykonuje w dniu wizyty badanie USG. Kolejki są duże, wizyty w gabinecie dość długie i czekanie jest trochę męczące. Słyszałam pozytywne opinie także o dr Adamie Mrozku i dr Małgorzacie Kogut ze szpitala Nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
zooza Re: Radom 06.06.02, 08:32 Poszukuję dobrego ginekologa w Radomiu, płeć obojętna, fachowość - jak najbardziej. Badania piersi, inne badania - przed zapisaniem hormonów i nie tylko. Oczywiście najlepiej byłoby, aby posiadał wszystkie cechy idealnego ginekologa. Czy możecie mi kogoś polecić? zooza Odpowiedz Link Zgłoś