Dodaj do ulubionych

odstawienie tabletek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 08:14
Biore tabletki juz 6 lat i to bez przerw Niedlugo chcialabym odstawic i
troche boje sie jak zareaguje moj oraganizm (slyszalam o przypadkach
krwotokow itp) Na poczatku bralam tabletki ze wzgedu na zbyt bolesne
miesiaczki, pozniej oczywiscie z powodow antykoncepcji. Chcialam Was podytac
jak u Was to wygladalo - jak sie czulyscie sie po odstawieniu, czy cos sie
zmienilo itp?
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: odstawienie tabletek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 08:22
      od razu lepiej sie poczułamsmile
    • Gość: nina Re: odstawienie tabletek IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 10:30
      Też sie bałam tego momentu, ale wszystko odbyło siespokojnie i bez komplikacji.
      @ przyszła z tygodniowym opóźnieniem, ale przyszła - długa intensywna i męcząca
      tzn.prawdziwa i chyba jeszcze nigdy tak sie z niej nie cieszyłam smileCzuję sie
      dużo lepiej a poza tym wreszcie zauważam co dzieje sie z moim organizmem, jak
      funkcjonuje do owulacji a jak po niej. Gdyby spóźniała Ci się@ to się nie
      denerwuj. ma prawo spóźnić sienawet 4 tygodnie. Będzie dobrze. A bez tabletek
      jest naprawdę dużo lepiej.
      • hitomii Re: odstawienie tabletek 01.07.05, 10:36
        Ja miesiąc temu odstawiłąm tabletki, czuje się leiej, przede wszystkim nie
        czuję sie opuchnieta i nie mam juz stanow depresyjnych uncertain Jak odstawilas
        pigulki to uwazaj przez pierwszy miesiąc, bo owulacja moze wystapic kiedy chce-
        tak mi mowil lekarz, moze to byc na samym poczatku po okresie, albo nawet pod
        koniec-uwazaj, no chyba ze odstawilas wlasnie dlatego zeby za jakis czas zajsc
        w ciaze smile
        • Gość: k Re: odstawienie tabletek IP: 80.53.79.* 01.07.05, 11:30
          Ja tabletki odstawiłam w kwietniu b.r. Odstawiłam je bo zaczely mi pekac
          naczynka na nogach i czułam ich ociezalosc.W sumie tabletki brałam 2,5roku.
          Po odstawieniu nie odczuwam bolu nog i tylko tyle tak naprawde.
          Pogorszyła mi sie cera sad a w sumie naczynia dalej mi pękaja.
          Pierwsze krwawienie z odstawienia wystąpiło 11 dni od daty planowanego
          krwawienia i kolejne po 36 dniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka