Gość: magda IP: *.acn.waw.pl 17.07.01, 17:56 mam takie pytanie czy to mozliwe zeby tabletki wydluzyly okres.wlasnie zaczelam brac pierwsze opakowanie minuletu i okres zawsze trwal u mnie 5 dni teraz "leci"juz 7 czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: przedluzajacy sie okres IP: *.punkt.pl 17.07.01, 20:27 Gość portalu: magda napisał(a): > mam takie pytanie czy to mozliwe zeby tabletki wydluzyly okres.wlasnie zaczelam > > brac pierwsze opakowanie minuletu i okres zawsze trwal u mnie 5 dni > teraz "leci"juz 7 czy to normalne? Też tak miałam po minulecie (2-tygodniowy "okres"). Czasem tak się zdarza, organizm się przywyczaja, potem to powinno minąć. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: przedluzajacy sie okres 18.07.01, 02:04 Rzeczywiście,czasem podczas pierwszego opakowania może przedłużać się krwawienie lub plaqmienie. Jeśliby było bardzo obfite-przoszę skontaktować sie z ginekologiem. I proszę na własną rękę bez porozumienia z lekarzem nie przerywać przyjmownia pigułek antykoncepcyjnych!MA Odpowiedz Link Zgłoś