naatap 06.08.07, 14:34 Czy prowadzeie KPiR to taka skomplikwana sprawa? Ile z Was zdziera księgowa / biuro rachunkowe za PKPiR,VAT,ZUS, bez pracowników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jck.x Re: ile za księgowość 06.08.07, 17:31 jest to tak prosta sprawa, że NA PEWNO sama dasz sobie radę ;) Powodzenia . A tak na poważnie, to zależy od miasta, rodzaju działalności, jaką prowadzisz, i kilku innych czynników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ile za księgowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 23:35 Co to znaczy: "zdziera księgowa"? Zdzierać to może państwo w formie podatków, bo są one nieuniknione ale przymusu korzystania z biura rachunkowego nie ma. Naucz sie rachunkowości i podatków i prowadź sam, ksiegowa może Ci pomóc albo Cię wyręczyć ale zdzierać nikt nie ma zamiaru! Życzę powodzenia w nauce, zwłaszcza w podatkach! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: ile za księgowość 07.08.07, 06:54 wystawiam ponad 100 faktur miesiecznie oprocz DG pracuje na etacie i raczje nie wyobrazam sobie, ze mialbym prowadzic jeszcze ksiegowosc Place 150zl+VAT i mysle, ze to bardzo dobra cena Pozdrawiam z Wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
naatap Re: ile za księgowość 07.08.07, 07:03 Rozumiem, że dwa pierwsze posty to od urażonych księgowych, Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: ile za księgowość 07.08.07, 08:16 Nie jestem księgowym i nigdy nie pracowałem w biurze rachunkowym. W odróżnieniu od ciebie mam jednak szacunek do pracy i wiedzy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: ile za księgowość IP: *.24.214.189.ipv4.supernova.orange.pl 02.02.21, 12:17 Polecam kontakt z www.strategodk.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
0pzakrzewski Re: ile za księgowość 02.04.21, 00:07 ksiegowoscexpert.pl/ zerknij na ofertę biura księgowego w Nowym Dworze Mazowieckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunday Re: ile za księgowość IP: *.mxp.as54203.net 12.03.24, 07:20 Ja wychodzę z założenia, że po to mam księgową, by to ona ogarniała mi komunikację z urzędami. Baselinker spina sprzedaż do wfirma, później generuje dokumenty z wfirma (plik importu) i księgowa zaczytuje je do siebie automatycznie, więc zostają jej tylko koszty. Później to już księgowa robi swoją magię... Jeśli szukalibyscie namiaru do biura rachunkowego z doświadczeniem, polecam kontakt z nimi tactis.pl/biuro-rachunkowe-katowice Zdecydowanie znaja się na robocie. Odpowiedz Link Zgłoś