Dodaj do ulubionych

Małpa, nie torbiel:(

IP: *.kalisz.mm.pl 06.07.05, 09:13
Byłam wczoraj u gina i jestem podłamana, bo moja torbiel (obecnie 4cm) zamiast się kurczyc po hormonach rośnie. Zapisał mi gravistat i zobaczymy. Liczę na to,że po tym już zejdzie. Miałyście tak może? Jak to się skończyło? Zeszło, czy musiałyście mieć operację?
Pozdrawiam, A
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: Małpa, nie torbiel:( IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 06.07.05, 09:49
      czesc smile wiesz co mam bardzo dobre tabletki ziołowe MACA kupuje się w
      zielarskim sklepie albo w aptece i po tym Ci powinno przejść tylko będziesz
      musiała odstawić hormony. Tylko musisz pamiętać że to tak szybko nie znika na
      to trzeba czasu ale naprawdę Ci proponuję zacząć zarzywać te tabletki, jak
      chcesz się czegos wiecej dowiedzieć to sobie wejdź na stronę maca w internecie.
      Wynikiem torbieli jest zahwiana gospodarka hormonalna a te tabletki ją właśnie
      regulują smile nie zgadzaj się na operację wypróbuj najpierw tych tabletek. Moja
      znajoma miała też torbiele na jajniku i zgodziła się na operacje a po operacji
      torbiel zrobił się na drugim jajniku była załamana ale zaczeła zażywać tych
      tabletek i torbiel zniknął lekarze byli w szoku jak to się stało, a teraz jest
      już wsyztsko ok. Pozdrawiam
      • Gość: nina Re: Małpa, nie torbiel:( IP: *.lot.pl 06.07.05, 12:39
        a czy te tabletki pomagaja tez na wlokniaki? czy znacie kogos kto mial wlasnie
        wlokniaki i po tych tabletkach mu sie rozpuscily?
        • Gość: Kira Włókniaki IP: 212.122.214.* 06.07.05, 12:47
          Włókniaków nie da się usunąć stosując leki doustne. Można je usunąć wykonując
          mały zabieg.
          • Gość: justyna Re: Włókniaki IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 06.07.05, 14:35
            wiesz co należy spróbować to są tabletki na bazie ziołowej więc napewno nie
            zaszkodzą a miejmy nadzieję że pomogą. Pozdrawiam
    • Gość: atra1 Re: Małpa, nie torbiel:( IP: *.kalisz.mm.pl 06.07.05, 14:18
      Dzięki za odzew i info o tych tabletkach. Poczekam na razie, a nuż po gravistacie ruszy, a potem spróbuje ziółeksmile
      Zła jestem potwornie, że mi rosnie, przez cały czas mam wrażenie, że ją czuję. Pozdrawiam serdecznbie, A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka