usmiechnieta5 13.07.05, 23:16 ost 2 miesiaczki dostalam z tyg wyprzedzeniem a teraz ost okres mialam w 19dniu cyklu i to jeszcze 2 dni i sie skonczyl.Dziwne to bylo bo zazwyczaj mam bole atym razem nic.Co mi jest czy powinnam odwiedzic lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elutka_111 Re: nieregularny okres 13.07.05, 23:38 Myślę, ze powinnaś odwiedzić pana doktora może zmieniałaś klimat?? może podróżowałaś, forsowałaś się, zmieniłaś dietę??? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnieta5 Re: nieregularny okres 14.07.05, 10:08 wlasnie ze nie robilam nic takiego...tak jak zwykle praca ,dom itp nawet nie mialam powodow do nerwow. Do tego nic mnie nie boli,czuje sie zdrowa no a le ztym to nigdy niewiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda010 Re: nieregularny okres IP: *.ub.uni / *.belwue.de 14.07.05, 10:29 Lepiej sie przejsc, mozesz poczekac jak bedzie dalej jeszcze miesiac czy dwa. To moga byc po prostu jakies wahania hormonow, moze lekarz ci przepisze cos na uregulowanie, np ziolowego...castagnus czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: nieregularny okres 14.07.05, 12:20 albo to było krwawienie owulacyjne i normalny okres przyjdzie z jakieś 14 dni, albo bardzo skracają ci się cykle i trzeba o tym pogadać z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś