Gość: xxx IP: *.provider.pl 29.07.05, 22:02 Czy któraś z Was miała przebijaną błonę dziewiczą przez lekarz? Czy ten zabieg może wykonać ginekolog w gabinecie? Czy wymaga to raczej pobytu w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mis z okienka Re: Przebicie błony dziewiczej IP: 172.28.252.* 29.07.05, 22:23 no pewnie, szpital, narkoza, tydzien leżenia najmarniej, potem sanatorium PS a jak ten zabieg wykonuje facet, to też się kładziesz do szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Przebicie błony dziewiczej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 23:02 daruj sobie durne teksty prostaczko, czasami chirurgiczne przeciecie blony dziewiczej jest jedynym sposobem. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldan Re: Przebicie błony dziewiczej 30.07.05, 15:49 ktos chyba prowadzil dyskusje na ten temat, poszukaj w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek Re: Przebicie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:54 Ja mam własnie taki problem. Musze zaleczyc nadżerke i potem ide na zabieg. Lekarz mi powiedział, ze musi byc wykonany w warunkach szpitalnych, ginekolog go nie wykona go w gabinecie, bo potem najczesciej wystepuje silne krwawienie. Była tu jedna dziewczyna, która miała juz ten zabieg i wykonano go w płytkiej narkozie, wiec nie co sobie robic głupich żartów. Taka mocna błona to przeklenstwo, bo przy kazdej próbie stosunku odczuwa sie ogromny ból i nie jest to przyjemne dla zadnej ze stron. Pozdrawiam Misiaczek Odpowiedz Link Zgłoś