windona 03.08.05, 11:34 Byłam u ginekologa i przepisał mi taki antybiotyk, chcialam się dowiedziec czegoś więcej o nim. czy któras z was stosowałaa go? dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elbet Re: unidox IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 03.08.05, 14:27 To bardzo popularny lek o szerokim spektrum działania.Poczytaj ulotkę. Ja stosowałm go ostatnio na rumień guzowaty (takie zgrubienie na nodze, smarowałm maścią, leczyłam to prawie 3 m-ce).Często jest też stosownay na trądzik. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fryta84 Re: unidox 03.08.05, 14:30 ja biore od dzis, ale dostalam go na zapalenie oskrzeli a nie od ginekologa ale w ulotce pisze ze stosuje sie go rowniez w infekcjach ukladu moczowo- płciowego.mam tylko nadzieje ze nie jestes w ciazy, bo pisze ze wtedy nie mozna go stosowac. aha pisze ze mozna te tabletki polykac albo rozpuszczac, ja rozpuszczam bo tak kazal mi lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windona Re: unidox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:23 dziękuję bardzo za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś