11.08.05, 14:59
Witajcie,
Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie. Zawsze to lzej na duszy, gdy sie wie, ze mowi sie do kobiet, ktore wiedza co sie czuje...
Dzis na USG zostala stwierdzona u mnie ciaza pozamaciczna. 7tc. Ciaza umiejcowiona miedzy jajnikiem a trzonem macicy. Pyt: jaki to jest rodzaj ciazy pozamacicznej? Jajowodowa chyba nie?
Jutro rano ide na zabieg. Boje sie. Aniolkowi bije serduszko wiecie? Ono nawet nie wie, co je czeka....
Czego sie moge spodziewac w szpitalu?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kask77 Re: Witam.. 11.08.05, 15:59
      Czy ty jestes teraz w szpitalu???Zapytaj lekarza, gdzie jest ciaza. Nie musi
      byc to ciaza jajowodowa (mysle ze gdyby byla w jajowodzie-to zabieg mialabys
      dzis i to zaraz, wtedy nie ryzykowanoby czekania.
      Badz dzielna! Ja wiem, ze czujesz sie strasznie. ja tez widzialam moja druga
      ciaze na usg (w jajowodzie). Wszystko bylo widac jak na dloni. Nie zapomne tego
      widoku do smierci...
      kask
    • lulup Re: Witam.. 11.08.05, 22:08
      kas1enka bardzo mi przykro że i Ciebie to spotkało. Wiem co czujesz, to okropne
      przeżycie. Staraj się nie załamywać i wracaj szybko tu do nas.
      Pozdrawiam serdecznie
    • pszczolaasia Re: Witam.. 12.08.05, 22:01
      po prostu ściskam.... po prostu.
    • kask77 Re: Witam.. 13.08.05, 17:48
      kas1enko, co u ciebie? pozdrawiam cielutko!!!
      kask
    • grazyna73 Re: Witam.. 13.08.05, 22:29
      ...ja mam to już od dawna za sobą (20.05.2005r), ale w objawach opisałam swoje,
      tak na "pamiątkę" i by inne dziewczyny mogły szybciej rozpoznać
      charakterystyczne objawy.
      Teraz czekam na HSG, sprawdzę czy lewy jajowód drożny, jak tak od pażdziernika
      zaczynami kolejne próby. W międzyczasie zaszczepiałam się na różyczkę.
      Pozdrawiam.

Kas1enka nie bój się, ja wiem, że łatwo pisać, ale będziesz pod dobrą opieką,
      pytaj się o wszystko lekarzy, będzie dobrze... trzymam kciuki
      • bami_ol Re: Witam.. 13.08.05, 23:35
        Kasienko łączę się z Tobą i trzymaj się.
        To jest tak trudna sytuacja, że milczeniem więcej osiągniemy. Ja też przez to
        przeszłam dwa razysad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka