Dodaj do ulubionych

PILNI PROSZE O PORADE!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:51
KOchani
MAm nie lada problem, który staca mi senz powiek. MOja mamusia ma 58 lati od
8 lat ma wykryta cukrzyce typu 2 .
od jakies 6 miesiecy zauwazylam niepokojace mnie objawy.
Mianowice zaczelo bardzo krzywic mamusi buzie a szczegolnie lewa tsrone
krzywienia te sie nasilaja. Dochodzi do tego z e na kilka sekund nie moze nic
powiedzice bo tak ja wykrzywia prosze pomozcie i powiedzcie co robic i
czegto moz ebyc przyczyna
Pozdrawiam
Zmartwiona Córka
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: PILNI PROSZE O PORADE!!!!! IP: 213.241.34.* 11.08.05, 22:59
      a co na to lekarz?
      przez pół roku chyba była mozliwość konsultacji, szczególnie osoby zażywajacej
      leki przewlekle.
      • Gość: ola Re: PILNI PROSZE O PORADE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:04
        oczywiscie ze byla. tylko z e dwa miesiace czeklaa n atermin u lekarza w koncu
        jak poszla to dala jej na badani ai powiedzialaz e to przyczyn acukrzycy dala
        lekarstwa kazala zrobic badnaia i teraz znowu czek ana termin niestety a objawy
        sie nsilily
        • Gość: justy Re: PILNI PROSZE O PORADE!!!!! IP: 213.241.34.* 11.08.05, 23:21
          chyba jednak sie zbytnio nie martwicie, skoro "nie da rad" skonsultować sie z
          lekarzem szybciej. czy to był neurolog?
          • Gość: ola Re: PILNI PROSZE O PORADE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:22
            Bardzo mi przykro z etak mowisz OD CZASU JAK OT OSIE ZACZELO NIE SPIE PO NOCAHC
            I BIEGAM PO LEKARZACH MMY W ORDZINIE NAWET LEKARZA ALE I ON
            • Gość: ola Re: PILNI PROSZE O PORADE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:26
              Bardzo mi przykro z etak mowisz OD CZASU JAK OT OSIE ZACZELO NIE SPIE PO NOCAHC
              I BIEGAM PO LEKARZACH MMY W ORDZINIE NAWET LEKARZA ALE I ON nie potrafil nic
              przyspieszyc. Wiec bardzo porsze ow strzymani esie z takimi
              komenatarzami !!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie ze byl to neurolog.Jak sam pan albo
              pani wie sa wakacj ei nasza sluzba zdrowia odpoczywa. BYla zdesperowana i nawet
              poszlam do szpitala zeby ja przyjeli i przebadali ale neistey nie udalo mi si
              eto . Podobno za blachy przypadek.Ale nei napislam zeby sie tlumaczyc chcialam
              tlyko dowiedziec sie czy wie pani/pan jakie moga byc tego przyczyny jesli nei
              to z gory dziekuej za malo istotne i niezgodne z prawda uwagi. Porsze tlyko o
              fachowa dorade a ni eo obwinianie
              • Gość: malinka Re: PILNI PROSZE O PORADE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:30
                ja przepraszam, ale czy ja mogę prosić o składne pisanie i mniej dziwnych słow?

PS ale lekarze nie chodzą na urlopy na 6 miesięcy
              • Gość: justy Re: PILNI PROSZE O PORADE!!!!! IP: 213.241.34.* 11.08.05, 23:31
                oczekujesz poważnej(!) porady przez internet(!) nie podając szczegółów. dodatku
                na laickim forum.
                nie chcę Ci w żaden sposób dokuczyć.
                to tylko trzeźwe myślenie.

rozsądniej bedzie, jeśli zapytasz np. na pl.sci. medycyna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka